Ugrás a tartalomhoz
  • Szeretne hasonló avatart használni? A profilképként felhasználható avatarokat az alábbi linkről tudja letölteni.

    image.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpeg

Roland90

Tag
  • Tartalmak

    6
  • Csatlakozás időpontja

  • Utolsó látogatás

Minden, amit Roland90 posztolt

  1. Roland90

    Telekom 2000 Mbit net

    Fontos tudnod hogy a sebességet a megfelelő hálókártyával is csak SSD-n tudod majd részben kiélvezni ha tölteni szeretnél valamit. Az 1tb háttértárolódra való töltéskor limitálni fog a SATA port. Én nem szórakoznék USB-LAN átalakítókkal, 28-30 ezer Ft környékén már kapni 2.5G-s PCI-E kártyát.
  2. Üdv! Sajnos még most sincs fejlemény, minden felületen csak a 30 mbit/s sebesség van feltüntetve (ami a valóságban kb a fele). Esetleg meg lehet tudni hogy történt valami előrehaladás a környéken ezzel kapcsolatban vagy inkább költözzek el ? .. mert ez sajnos kín szenvedés, pláne a pandémia óta. Ami érdekes hogy a szomszéd kis faluban aminek a lélekszáma töredéke a miénknek és csak 2 kilóméterre van már elérhető lett a 2gigabites optikai elérés. Gondolom onnan "jön" hozzánk is majd. Tudom, türelem, vannak olyan helyek ahol még a 15mbit sincs meg, de sajnos ez ma már édes kevés és a türelmem is teljesen elfogyott a napi feszültség miatt. Hozzá kell tennem hogy online rendszerben dolgozom és kritikusan fontos lenne tudnom hogy valós-e a közeljövőbeli fejlesztés vagy csak egy tervezett dolog és igazából fogalma sincs senkinek semmiről. Ez utóbbi dolgot a telefonos kollégák és személyes ügyintézők miatt írom, jóformán ahány érdeklődésem volt ezzel kapcsolatban, annyiféle választ kaptam és egyértelmű hogy nem férnek hozzá olyan adatokhoz amikhez talán Önök, Ti igen. Az idei évben négyszer kaptam ígéretet 2-3 hónapos előrejelzéssel hogy mikor történik változás, ez utóbbi jóslat is sajnos megbotlott. Korlátlan mobilelőfizetésem van nálatok, de a vírus helyzet óta megnőtt forgalom miatt sajnos teljesen megbízhatatlanul működik a környékünkön, így ez sajnos nem opció a kiváltásra. Így kérem, ha valaki tud valami tűzközeli infót a fejlesztés állapotáról, segítsen nekem. Pereszteg, Fő utca, Győr-Moson-Sopron megye
  3. Üdv! Mostanában egyre több Telekom autót látok a faluban, illetve sokat dolgoznak a "nagy fehér dobozoknál" Elképzelhető hogy végre imáim meghallgatásra kerülnek és még talán ebben a hónapban történik valami változás az internet-sebességgel kapcsolatban? Pereszteg Fő utca 32. a címem, Győr-Moson-Sopron megye.
  4. Roland90

    Hálózatfejlesztés-ről kérdés

    Ez akkor azt jelenti hogy nagyon közel lehet az "aktiválása", életbe lépése a fejlesztésnek, vagy azt jelenti hogy a jelenlegi 25 mbit/sec már a fejlesztett kapcsolat és kvázi már részese vagyok így a falu közepén a dolognak A Fő utcában lakom a 32.-s ház szám alatt. Köszönöm addig is a segítséged és a választ!
  5. Üdv! Sopron járás, PeresztegPereszteg településen már több mint 2 éve igérgetik a fejlesztést, valahol utána tudok nézni hogy hogy áll jelenleg a dolog? Kb. egy évvel ezelőtt volt egy áramszünet optikai hálózat fejlesztés miatt, illetve nemrég írtam egy levelet a Telekomnak hogy érdeklődjek de csak annyit kaptam válaszként hogy türelmemet kérik. De hogy egy hónap, fél év vagy több mint egy év az sajnos ködös. Én meg szívem szerint váltanék más megoldásra, de nem szeretném elkötelezni magam más szolgáltatóhoz ha már közel a fejlesztés. Egy már megválaszolt poszthoz is kommenteltem ugyanezt, azt más sajnos nem tudtam törölni.
  6. Roland90

    Hálózatfejlesztés-ről kérdés

    Üdv! Pereszteg településen már több mint 2 éve igérgetik a fejlesztést, valahol utána tudok nézni hogy hogy áll jelenleg a dolog? Kb. egy évvel ezelőtt volt egy áramszünet optikai hálózat fejlesztés miatt, illetve nemrég írtam egy levelet a Telekomnak hogy érdeklődjek de csak annyit kaptam válaszként hogy türelmemet kérik. De hogy egy hónap, fél év vagy több mint egy év az sajnos ködös. Én meg szívem szerint váltanék más megoldásra, de nem szeretném elkötelezni magam más szolgáltatóhoz ha már közel a fejlesztés.
×
×
  • Új...