kisapa

Tag
 • Tartalmak

  16
 • Csatlakozás időpontja

 • Utolsó látogatás

  soha

kisapa a fórumon

 • Rang
  Tudóspalánta
  1
  1

  Megoldóember

  Megoldóember vagyok, a fórum indulásától ennyi válaszom fogadták el megoldásként a fórumtagok

 1. Treda! Éppen ez a probléma. A régi email címmel nem enged belépni az újhoz meg nem tudom hozzáadni az előfizetésem. Ebből telefonálás lesz,de előbb megvárom a végszámlát a lemondott szolgáltatásokról mert van egy olyan érzésem,hogy azzal sem lesz minden rendben.  
 2. Üdvözlök mindenkit! Lenne egy problémám a tv go-val. Egy hónappal ezelőtt megszünt az internet és telefon szolgáltatásom a telekomnál,viszont a sat tv maradt. Ma megpróbáltam bejelentkezni a tv go oldalra de nem sikerült. Az igazsághoz hozzátartozik,hogy a telekomos email címmel voltam regisztrálva. Próbáltam új regisztrációt ami sikerült is. Ezzel már be tudok jelentkezni de nem engedi hozzákapcsolni az MT azonosítómat ezért nem tudom nézni a tv-t. mit lehet ilyenkor tenni?
 3. Ez a válasz butaság. A telefonkönyv amit ugye itt már kapcsolatoknak hívunk a névre való kattintással megjeleníti a telefonszámot. Ami hívást indít az a hívásnapló de ott is van a név mellett jobbra egy lehetőség ahol meg lehet nézni az adatokat.
 4. Lehet,hogy rosszul tudom de szerintem a sebességhez semmi köze az IPv6-nak.  
 5. Lehet,hogy ennél a boxnál az a normális de szerintem a gombnyomás utáni 4 másodperces reagálás elég idegesítő.
 6. Nem akartam új témát felvenni csak ezért,valamennyire ide is illik. A helyzet az ,hogy a nyáron lejár a hűségidőm a netre és a telefonra. A tv pár hónappal később jár le . Jelenleg azt írja a honlap,hogy ez a csomag már nem fizethető elő csak kisebb. Én azt nem szeretném. A kérdés az ,hogy mennyivel lesz több a net és a telefon díja ha nem kötök hűségidőt rá. Valószínű ugyanis hogyha a tv lejártakor sem lesz változás akkor kénytelen leszek szolgáltatót váltani amit megmondom őszintén nem nagyon szeretnék.
 7. Lehet kérni a box cseréjét arra való hivatkozással,hogy nagyon lassan reagál? Amúgy semmi bajom nincs vele de elég idegesítő amikor a műsorújságot lapoznám és mire reagál addigra vége a műsornak. Na jó ez enyhe túlzás de nagyon zavaró.
 8. Ha előfizetsz a HD csomagra ami nem sokkal drágább mint a sima, akkor alapból ki kell cserélniük.
 9. Esetleg egy olyan link van ami működik is? Milyen ügyfélkapu kell hozzá,hogy megnézhessem?
 10. Biztos így van,de nekem már két éve megvan a HGW és még soha nem frissült automatikusan. Igaz egyszer egy fórumtárs felajánlotta, hogy megcsinálja mert sok volt vele a probléma.Azóta is az van amit Ő rérakott.
 11. Az automatikus frissítés nekem mást jelent.Nem azt,hogy a beüzemeléskor a szerelő felfrissíti.
 12. Ez rendben is van de sajnos csak a szolgáltató tudja frissíteni,ha akarja.
 13. Az úgy nem fog működni. IPTV-nél és SAT tv-nél a saját tv-d csak megjelenítő eszköz mint egy monitor. A box távirányítójával szinte minden tv-t lehet kezelni ( legalábbis az alapfunkciókat). Nekem is Samsung Smart tv-m van és a ki be kapcsolást és a hangerőt rá lehet hangolni a box távirányítójára.
 14. A torrentről nincs tapasztalatom de én amikor a ip kamerámat szerettem volna elérni csak DMZ-vel volt hajlandó működni. Azóta raktam mögé egy ASUS routert és PPPoE PT-t használok és az átirányításokat a belső routeren végeztem el. Így kifogástalanul működik.
 15. Sziasztok! Van egy SAT tv előfizetésem kettő EC2208S típusú beltérivel. A problémám az,hogy a távkapcsoló bizonyos gombjai már alig működnek. Az elemeket természetesen kicseréltem. Ha bejelentem hibára kicserélik? Megjegyzem még csak egy éve használom.