Törölt_tag1709

Tag
 • Tartalmak

  13
 • Csatlakozás időpontja

 • Utolsó látogatás

Törölt_tag1709 a fórumon

 • Rang
  Tudományos tag
 1. Igényelnem kell a boxot vagy küldik automatikusan? Kábel tv előfizetésem van.
 2. Az internetre nem tudok mit mondani mivel csak kábel tv-ém van de elég idegesítő hiba ez is.
 3. Mostanában (a nagy melegben?) nagyon pixelesedik a Comedy Centrál , az Paptika tv , AMC és a többi csatorna a 778 és 786 Mghz-en. Másnál is van ilyen hiba? Néha olyan is van, hogy nem jelenik meg semmi csak a fekete képernyő és a felirat, hogy gyenge a vétel ellenőrizzem a kábelt. XVI. kerület.
 4. köszi. és ezt hol találom?
 5. Hol találom a kódolatlan, szabadon nézhető digitális kábel tv csartornák listáját?
 6. Szia!   Nekem digitális kábel tv előfizetésem van, lejár a hűségidőm. Szerinted akkor nem érdemes meghosszabítai? Egyáltalán hosszabítanak még hűségidőt?
 7. Igen, ez alapján hangolok kézzel, de az első automatikus hangolásnál sem jöttek be azok a csatornák amik a 778000-as frekvencián vannak. Kézzel hiába próbáltam 64  vagy 128 és 256 QAM-mal a jelerősség zérus.
 8. Sziasztok Digitális tv, tegnap újrahangoltam a csatornákat, viszont az AMC, Discovery Chanell,TV paprika nem jött be. Valaki másnál ugyanez a hiba előjön? Kézi hangolással beírom a Frequenciát-symbolrate_QAM akkor a jelerősség zérus és egy csatornát sem hoz be.
 9. Sziasztok! A következő problémám van: Speedport  W 724V hwg-ém van iptv-vel. Az internet sebességével nincs bajom hatalmas 10 Mbit/s-kel hasít akkor is, ha megy a tv. Viszont a hálózat kezelésével van bajom. Ha vezetékkel csatlakoztatom a laptopomat akkor az alábbi hálózati térképet készíti: http://keptarhely.eu/view.php?file=20150118v00gjf4nn.png   Viszont ha Wifivel csatlakozik a laptop akkor ez jön elő:   http://keptarhely.eu/view.php?file=20150118v00gnajun.png Mi lehet a hiba és mi a megoldás?
 10. Sziasztok! A következő problémám van: Speedport  W 724V hwg-ém van iptv-vel. Az internet sebességével nincs bajom hatalmas 10 Mbit/s-kel hasít akkor is, ha megy a tv. Viszont a hálózat kezelésével van bajom. Ha vezetékkel csatlakoztatom a laptopomat akkor az alábbi hálózati térképet készíti: http://keptarhely.eu/view.php?file=20150118v00gjf4nn.png Viszont ha Wifivel csatlakozik a laptop akkor ez jön elő: http://keptarhely.eu/view.php?file=20150118v00gnajun.png Mi lehet a hiba és mi a megoldás?
 11. Igen remélem is, csakhogy jelenleg a Speak csomagban van és az megszünik.
 12. Szia!   Mi lesz a BBC Entertainment csatorna sorsa?    
 13. A kábel tv-én megszünik a Speak csomag, ez azt jelenti, hogy a mostani előfizetők kapják továbbra is ugye? Illetve itt az iptv-én mi a helyzet? Engem főleg a BBC Entertainment sorsa érdekel.