Ugrás a tartalomhoz
  • Szeretne hasonló avatart használni? A profilképként felhasználható avatarokat az alábbi linkről tudja letölteni.

    image.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpeg

btz

SUPERUSER
  • Tartalmak

    5186
  • Csatlakozás időpontja

  • Utolsó látogatás

Bejegyzések, amit btz posztolt

  1. Ekkor: 2023. 12. 30. at 16:15, dandu írta:

    Szia. Vettem egy tp link archer ax6000 routert, szeretném ezt használni, de sehol nem találom az internethozzáféréshez (PPPoE) tartozó felhasználónevet és jelszót. A szerződésbe nincs, a Telekom nem tud segíteni (Kaposvár) A technicolor fga2235 menüjében látok egy felhasználónevet, és csillagozva a jelszót. Hogy működik ez most?

    Telefonon kell felhívni az ügyfélszolgálatot és ott tudnak adni egy új jelszavat, le kell írni egy papírra és onnantól meglesz.
    A régit nem fogják tudni megmondani, ezért mindenhol át kell majd írnod, mert az már nemn fog működni.

  2. Nem kell semmit beállítanod. Ha natot kaptál, akkor valószínűleg kaptál mellé ipv6 címet is, amit delegál a routered a rákötött eszközöknek. Ehhez mint felhasználó, nem kell alapesetben semmit külön beállítani.
    Amúgy az ipv6 prefix dinamikus, így az otthoni szerver cuccokra amúgy is csak erős kompromisszumokkal alkalmas.
    Jobban jársz, ha visszakéred az Ipv4-et. Telefonon felhívva kérdés nélkül visszaállítják.

  3. Üdv!

    Köss rá minden mérőeszközt közvetlenül a szolgáltatói eszközre. Ebből már kiderül, hogy a te eszközöddel vagy a szolgáltatói eszközzel van e a gond. Rakj be egy képet a GPON LINK állapotáról. Az enyém például így néz ki. Csak összehasonlításképpen.

    GPON_LINK.jpg.e84590872360b328549d1140a089874e.jpg

    A szolgáltatói eszköz webes adminisztrátori felületén találod természetesen

  4. Ekkor: 2022. 12. 27. at 1:48, yce írta:

    Hello,

    Ennek mi az akadálya? Technikailag nem lenne lehetelen. Sőt talán jobb is lenne, ha lenne rá lehetőség mert a telekom default routerek nem túl jók...

    Minőségbiztosítási szempontokat figyelembevéve és hogy könnyebb a segítségnyújtás néhány szolgáltatói eszközhöz, mint sok ismeretlen egyéni előfizetői eszközhöz és mert a felhasználók többségének megfelel így (nem kell sajátot venni, azt állítgatni)

  5. 10 órája, Győri Ferenc írta:

    Szép napot!

    Az új androidos telekom box-n akadozik az iptv adása. Valamikor normálisan működik majd gondol egyet és elkezd szakadozni. 1000 Mb/s neten van.  A korábbi  tipusu set top box -nál nem volt ilyen problémám. A net sebessége 850 Mb/s a tesztelő program szerint.  Az arra az utp kábelere kötött 5 portos 1000 switch osztással a LG tv Webos rendszerén tökéletesen lehet netezni, filmet nézni akadozás nélkül.  Az androidos set top boxok szovtvere frissült.

    Kérj másikat, hátha az jobb lesz

  6. Ekkor: 2022. 12. 05. at 9:37, Peder írta:

    A mellékelt utorrentes képkivágás jobb alsó sarkában is látszik, hogy kis piros ikon van, tehát nincs bejövő kapcsolat.

    Torrent és más fájlcserélő oldalakon is állandó passzív módban vagyok.

    Ellenőriztem portcheckerrel is:

    portcheck.PNG

    Szerintem ez egy NAT-olt IP tartomány

  7. Ekkor: 2022. 12. 05. at 7:44, Etrea írta:

    Szia!

    Az egyik az iptvhez adott Sagemcom F@ST3686AC, a másik a telekom tvhez adott Kaon CG3002. A net 250/10, ezért írtam a feltöltéshez 5 mb/s-t, mert ez a garantált. Napelemes tuya smart kamerák, tuya smart appal. Használok máshol sima ip kamerákat, ott a rögzítőt simán elérem hik-connect appal. Szóval szerintem nem a sebesség a gond. A tuya felhő alapú, biztonságos kapcsolatot épít ki a kamera és a telefon között, és ez nem akar normálisan menni a telekom routerein keresztül. Szerintem ha ugyanazon a wifin vagyok, mint a kamerák, akkor is felhőn keresztül megy a dolog, mert akkor is nehézkes a dolog.

    Értem. Nem ismerem a kamera típust, de szerintem itt valahol mégiscsak az upload irány nem túl sok neki, főleg, ha élőkép mellett még felhőbe is szinkronizál képeket, ha meg videókat is, akkor pláne nem túl sok.

×
×
  • Új...