Ugrás a tartalomhoz
  • Szeretne hasonló avatart használni? A profilképként felhasználható avatarokat az alábbi linkről tudja letölteni.

    image.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpeg

Peabody

Tag
  • Tartalmak

    18
  • Csatlakozás időpontja

  • Utolsó látogatás

    soha

Bejegyzések, amit Peabody posztolt

  1. Szia,

     

    Én spec. iOS párti vagyok mert megbízható és letisztult, én még soha nem csalódtam benne. Ez a 3 telefon amit írtál már csak az operációs rendszerük miatt is nagyon különböző. Ha iPhone-ban gondolkozol akkor szerintem érdemes inkább az 5C-t nézned mert az hasonló árkategóriában van mint az Alpha, de jobb a kamerája, gyorsabb, és nagyobb a kijelzője mint a 4S-nek.

    Nyilván attól is függ, hogy előtte milyen készüléket használtál...és mi a fontos neked? Mire fogod használni a telefonálás és SMS-ezés mellett...

  2. Minden alkalmazásnál tudod állítani, hogy lássák vagy ne lássák az álapotodat. Könnyen beállíthatsz szabályt arra is, hogy bizonyos személyek e-mailjeit jelezze a készüléked a többi meg "némán" landoljon a postafiókodban... én is optimalizáltam a telefonom. :)

    És az okos telefonnak nagyon sok előnye van... időjárás, üzletkereső, tv műsor, hírek, térkép, kuponfüzetek, zenék, jákékok (már nem unatkozom ha várni kell a bankban, vagy az orvosnál :) )

     

    A hagyományos telefonokkal nekem az a bajom, hogy kicsi a képernyűjük és 10 perc mire bepötyögök egy SMS-t...

    Visszatérve, nekem legutóbb Samsungom volt és akkor meg voltam vele elégedve...

  3. Nekem elektronikus számlám van és már 22-én küldték az értesítést. Ha neked még papír alapu van, akkor javaslom, hogy Te is álíltsd be, mert így soha nem kavarodik el, nincs esély rá, hogy fizetésihatáridőn túl fizess, no és a telefonoson sem kell várj egy összeg miatt...én a postaládával nem vagyok túl jóban :)

  4. Hali,

    Nekem iPhonom van (iOS) már a 4-es modell óta és nagyon meg vagyok vele elégedve. Az androidról folyton azt hallom, hogy sokszor lefagy ...na ez az iOS-re egyáltalán nem jellemző, sőt van, hogy hónapokig ki sem kapcsolom. Az egyetlen hátrány, amit én tapasztaltam, hogy egy 3-4 éves iPhone típusnál az aktuális, új szoftver eléggé belassítja a készüléket ezért érdemes az új modellt megvenni...De megéri!!! :)

    Megbízható, azonnal elérhetőek rajta a legújabb app-ok, amik megbízhatóak. A FaceTime  videó funkciója nagyon jó, én már nem használok se Skypot, se mást ilyen célra... nem kell!

     

    Ez mondjuk nem az oprendszerrel függ össze, de: rengeteg tartozék elérhető hozzá, 1millió féle tok.. autós kihangosító.. töltő... dokkoló, hangszóró ! ;)

×
×
  • Új...