Ugrás a tartalomhoz
  • Szeretne hasonló avatart használni? A profilképként felhasználható avatarokat az alábbi linkről tudja letölteni.

    image.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpeg

asd123.

Tag
  • Tartalmak

    5
  • Csatlakozás időpontja

  • Utolsó látogatás

Minden, amit asd123. posztolt

  1. Sziasztok! Olyan problémáim lennének, hogy új előfizetéssel készüléket vásárolnék. Az előleg tiszta sor. Az előleg mértéket mikor kell megfizetni? Az ügyfélszolgálatossal megbeszélése után egy adott időpontig, vagy maga a készülék és az új előfizetéses kártya átvételekor? A másik, mivel számhordozást is igénybe venném a fenti “műveletkor” online, mennyi az átfutási ideje? Ha elkezdik a számhordozást, onnantól a számom nem elérhető mindaddig míg meg nem kapom az új kártyámat? Eme szösszenet megválaszolására ezer hála!
  2. asd123.

    Optika. Réz a fényben

    @teherwagon Sikerült az ügyfélszolgálattal beszélnem, ők ezen részem nem nyújtanak szolgáltatást, csak hálózat építéssel foglalkoznak (amit gondoltam). A hölgy közölte hogy még engedélyezésre vár, az is hosszú hónapokat vesz igénybe. Mondtam hogy de már 1,5 éve fent lógnak az oszlopokon a hozzá való és semmi változás, erre azt mondta ez ilyen. Szóval nem lettem ezzel se előrébb.
  3. asd123.

    Optika. Réz a fényben

    @teherwagonArra gondoltam hátha van itt is valami rálátás a dologra. Meg írom persze. Köszöntem az eddigi válaszokat ?
  4. asd123.

    Optika. Réz a fényben

    @teherwagon Már írtam nekik az elmúlt félévben 2 e-mailt is, de válaszra se méltattak. Az hogy ott díszeleg a villany oszlopokon, céltalanul. Kicsit bosszantó. Már azt hittem hogy ekkora az internet sebessége a hajamat is leszedi. De így éppen hogy lobogtatja.
  5. asd123.

    Optika. Réz a fényben

    Sziasztok! Olyan kérdésem lenne, hogy Nyírlugoson, mikorra várható optikai internet élesítése, mivel 2018 decemberében már felkerültek az oszlopokra a kötődobozok. Így 1,5 év távlatában semmi változás nem történt. Jelenleg Net Plusz díjcsomag van, ami 40 Mbit/s “hasít” néha kicsit kevesebb. Nagyobb csomag nem érhető el. Próbáltam az elérhető pályázatok között keresni, de sehol nem szerepel a település. Válaszokat előre is köszönöm!
×
×
  • Új...