Ugrás a tartalomhoz
  • Szeretne hasonló avatart használni? A profilképként felhasználható avatarokat az alábbi linkről tudja letölteni.

    image.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpeg

root

SUPERUSER
  • Tartalmak

    707
  • Csatlakozás időpontja

  • Utolsó látogatás

  • Days Won

    1

Bejegyzések, amit root posztolt

  1. Ekkor: 2018. 09. 13. at 10:14, Laketti írta:

    Root

    Miböl gondolod,hogy okosabb, kulturáltabb vagy nálam?

    Nem baj. Most elköszönök egy kis időre. Nemsoká indul a gépem. Te nyugodtan írogass ide, engem nem érdekel. Gondolok rád, amikor a sangriámat fogom iszogatni este a tengerparton. Légy jó kisfiú addig is, amíg visszajövök :))) 

  2. Ekkor: 2018. 09. 11. at 20:11, AmandaD írta:

    Nem biztos, hogy ezt pont nektek kellene mondani. Az egész topik tele van a semmitmondó hozzászólásaitokkal.

    Bár tőled lehetett olvasni néhány értelmes hsz-t, de a többiek.

    root:

    besértődött, mert Laketti kritizálni mert benneteket.

    Na mindegy, zárjatok ki engem is, mert kérdeztem, vagy véleményt mondtam.

    Sziasztok.

     

    Tévedés. Root nem sértődőtt be, nem olyan. Pusztán nem vitatkozik. Jah és nem is a T-nél dolgozom hanem egy magán rendszergazdai cégnél. 

  3. 10 minutes ago, Laketti said:

    BTZ

    Elképzelhető,hogy olyan valaki válaszoljon aki nem a telefos  fizetett bérence?

    Igen. FOlynak a tárgyalások. Ha lesz eredménye Te is meg fogod tudni. Addig nézd a többi csatornát. BTZ nem fizetett telekom bérenc, "csak" Superuser. Segít, ha tud. Mi is annyi infot kapunk, amennyit Ti.

  4. Salynos nem tudunk seg.giteni. 30mbit amit kell szógáltatni, ezt a telekom becsületessen adja is. A köszpóntba költözés esetleg seg.gitene a problémádon? Sajjnos jelenleg job tanácsot nem tudok adni.

  5. 2 minutes ago, anonymus said:

    *****ság nincs ilyen, max a natolt ip de azt is visszakérheted. ÉS ittt koaxról beszélünk ha feltünt volna ott pedig nem natolunk. Amúgy *****a leírtad 6 sorban a semmit, 0 info tartalommal. 

    Nem vettél észre valamit? @McBelaba Mekk mester gyakorlatilag semmihez nem ért,  fórum hozzászólásokból, internetes cikkekből mazsolázza ki a válaszokat. Ezért van az, hogy nem minden válasza helyes.

  6. Ekkor: 2018. 05. 15. at 0:52, McBelaba írta:

    Te nézd inkább a ******
     

    Jééé te még élsz? Azt hittem, már rég elhúztál rendszereket adminisztrálni vagy mit... Azt látopm, hogy telehánytad az egész fórumot. Nincs senkid, aki szórakoztasson? Én személy szerint boldog lennék, ha visszavonulnál

  7. 18 hours ago, McBelaba said:

    Értem.

    A samsung-ot megkérdezem az ismerősőmtől, napközben dolgozik este mega haza, és akkor meg a gyerekekkel foglalkozik, kevés ideje van vele foglalkozni, olyan mintha a kábelmodem nem osztana neki IP címet.

     

    Múltkor mondta, hogy a régi helyen úgy volt bekötve, hogy egy XBOX volt kötve a netre és abba volt bedugva a TV utp-je. Többen azt mondták neki, hogy hasonló helyzetben voltak, de az XBOX-ot elővették, bekötötték a kábelmodemre és abba a TV-t akkor megjavult. Lehetséges ilyen ?


     

    Hogyne. sőt, az XBOX közben ebédet is főzött. Nem akarsz valami más fórumot szórakoztatni az általad kitalált ismerőseid történeteivel? Itt senki nem kiváncsi erre.

  8. "Tisztelt Telekom!Pár hete volt egy betelefonáltunk mert nem volt internet itthon és bentről újra lett indítva a rendszer."

    Mi csak kicsit beszélni magyar nyelv, kérni titeket csinálni nekünk nagyon fast internet. Mi tudni, lenni hiba rendszerben, orvosolni nagyon gyorsan, mert pillangókés villanni hamar, ha nem látni egyész család youtubén dorina cica. Tartani ehhez magatokat.

     

  9. 9 hours ago, McBelaba said:

    Ez a 4K full  HD csak vakítás, 4K full HD adás még a jövő zenéje, és ha ilyen ütemben halad a fejlesztés, azt mi már nem élljük meg.
     

    4k vagy Full hd? Nem ugyanaz. Amúgy nekünk is van otthon 4k tv és 4k media player is. Nézz meg egy filmet 4k ban. Nagoyn meg fogsz lepődni...

  10. 1 minute ago, Djrush said:

    Nekem még nem volt probléma vele, több gépen használom. Azért írtam, hogy sokan nem szeretik gondoltam mindjárt kapok is érte :). Fizetős volt de azt meg lehet kerülni.

    Nem szeretés kérdése. Kétségtelen, hogy kényelmes szolgáltatás. De az ár, amit cserében kérnek - vagy csak bevasalnak az apróbetűs rész alapján, amit ugye nincs ember aki elolvas:) -  az messze nem reális:(

  11. 8 minutes ago, Djrush said:

    Szia!
    Esetleg tudom javasolni hogy próbálj ki valami driver keresőt hátha segít. Tudom sokan nem szeretik de szerintem hasznos. Én ezt szoktam használni Driver Booster 5

    Kérlek ezt ne!!! Ugye az tiszta, hogy ingyen ebéd nincs. tehát ezek a driver keresők -próbálom lefordítani amatőr nyelvre -  " csinálnak valamit". Szeretné megkapni pár adatodat, esetleg kér egy kis aprópénzt, a pofátlanabb oldalak beállítanak recurring paymentet, van amelyik aranyos cuccocskát tesz a HDD-d re, szóval ezeket a driver detektáló oldalakat javasolom elkerülni.

  12. Lehetséges, hogy nem ez a fajta kártya van benne, csak ez a meghajtó program is meghajtja a kártyát. De hibásan. Ha ez AC lenne és jól működne, tudnia kellene az 1000-et. Tehát két eset lehetséges továbbra is. Vagy a kártya nem AC-s, vagy pedig rossz driver van feltéve. Általában a wifi kártya elérhető a notebook alján levő kis szervizablakok egyikének a leszedésével. Én most már biztos kivenném azt a kártyát  és megnézném, hogy pontosan ki is ő.

  13. Just now, Lilian said:

    Igen duplex be van kapcsolva,illetve automatikusra van állítva,viszont a maximuma 100 mbps,a transmit buffer értéke 128 a receive  pedig 512.

    Akkor két eset lehetséges: vagy a kártya nem gigás, vagy pedig a driver nem jó. Ezért nem tudsz nagyobb sebességet elérni azzaé a wifivel. a transmit buffer megfelelő értéke 256. a receive OK. Ha biztos vagy benne, hogy az egy AC-s kártya, akkor teljesen biztos, hogy hibás driver van feltelepítve rá.

  14. 8 minutes ago, Lilian said:

    Köszönöm szépen a gyors választ! A drive frissítés megtörtént,sajnos nem történt változás,a hálózati kártya beállításoknál pontosan mit kellene körbejárnom?

    Meg kellene nézni a kártya beállításaiban, hogy a duplex be van-e kapcsolva, 1000M ra van e állítva, a receive és transmit buffer értéke mennyi.  Ezek az eszközkezelőben a wlan kártyára kattintva jobb egérbgombbal a properties menü advanced füle alatt vannak.

  15. 1 minute ago, Lilian said:

    Sziasztok!

    Néhány napja lett hozzánk bekötve az 1000 Mbit/s itthoni internet,viszont a  maximum sebesség amit laptopon keresztül sikerült mérnem,260/200 Mbps volt,viszont telefonon keresztül ez az érték 500/260 körüli,szóval úgy gondolom,hogy a laptopban keresendő a hiba. Egy Dell inspiron 5558 laptopról volna szó,amiben Intel Dual-Band Wireless AC 3160 hálózati kártya található.A kérdésem az lenne,hogy egy hálózati kártya csere esetleg javítana-e le/feltöltési sebességen vagy ennél kicsit összetettebb a dolog? Sajnos nem értek hozzá annyira mint amennyire szeretnék, így a válaszokat előre is köszönöm!

    Én első körben a Dell hálózati kártyájának a beállításait nézném meg, illetve a driverét frissíteném.

×
×
  • Új...