Ugrás a tartalomhoz
  • Szeretne hasonló avatart használni? A profilképként felhasználható avatarokat az alábbi linkről tudja letölteni.

    image.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpeg

AnnaSze

Tag
  • Tartalmak

    4
  • Csatlakozás időpontja

  • Utolsó látogatás

Bejegyzések, amit AnnaSze posztolt

  1. Szia Rita,

    Sajnos az újraküldés az ez esetben nem releváns, mert nem elveszett a levél. "Csupán" későn lett faladva, vagy méginkább a számlára írt határidő abszolut irreális a postázás időigényét tekintve. Feltétlezem a cél az elektronikus számla irányába terelni a sok "ősembert" :)?
     

    Mindenesetre elég komikus (vagy vérmérséklettől függően dühítő), ha 26.-án kapsz kézhez (már nem először) egy 23.-án esedékes és így már lejárt számlát.

  2. Kedves Rita,

    Igen, ahogy én is írtam. Sajnos elég furcsa módon ez a helyzet. Egy teljesen alap szolgáltatást tagadtok meg minden értelem nélkül (a nem kevés ingyen bevételről lemondó tőzsdei vállalat üzleti érzéke külön elgondolkoztató).

    Mert az egyetlen értelmes indok az lehetne, hogy eltoljatok a drágább üzleti csomag felé, de ez sem igaz mert:
    Üzleti internet csomagot (ki tudja milyen megfejthetetlen okbóé) az ügyfélszolgálatotok szerint nem lehet kötni magánszemélynek. Úgyhogy sakk-matt.A Telekom eldönötte, hogy ez a "kiváltság" földi halandónak nem jár :( 

    Úgyhogy sajnos megérteni nem tudom, a gonoszul becsempészett kapcsolatbontással együtt pedig főleg nem, :(.
     


     

  3. A jelenlegi távmunkás időszakban különösen fontos lenne, hogy statikus IP cím legyen kérhető magán előfizetéshez is.
    Magánszemélyként nem lehet céges előfozetést kötni és mivel csak ahhoz érhető el a statikus IP ezért a biztonsági szempontból (céges tűzfalak) fontos statikus IP cím elérhetetlen az optikai hálózaton.

    Még a kvázi statikus IP cím sem adatik meg nekünk, mivel  súlyosbításként a Telekom direkt bont és új IP címet hetente (ha jól tudom).

    Mivel így is állandóan foglal a router egy IP címet (csak mindig másikat) így ez a havidíj ingyen bevétel lenne a szolgáltatónak és egy extra a vevőnek.

×
×
  • Új...