Ugrás a tartalomhoz
  • Szeretne hasonló avatart használni? A profilképként felhasználható avatarokat az alábbi linkről tudja letölteni.

    image.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpeg

w1netu

Tag
  • Tartalmak

    4
  • Csatlakozás időpontja

  • Utolsó látogatás

Bejegyzések, amit w1netu posztolt

  1. 5 órája, appleGjuice írta:

    Sziasztok.

     

    Call of Duty Warzone játékban tapasztalok folyamatosan magasan ugráló packet loss-t, ami nagy mértékben rontja a játékélményt a folyamatos lag miatt. 1000-es optikai netem van, minden más hibátlannul működik, vezetékkel csatlakozom a hálózathoz. Letöltési sebesség, böngészés, speedtest, még sima CoD Modern Warfare multi alatt is rendben van. Nem hiszem, hogy a játékkal lenne baj, mert teszteltem mobil hálózaton is Warzone-t és ott nem tapasztaltam packet loss-t és a lag is megszűnt. Mi lehet a gond? Telekomnak kéne bejelenteni a problémát, és tudnának az ő oldalukon álltani a konfiguráción? (Portokat, amiket a cod honlapján feltüntettek, kinyitottam, nat type játékban open)

    Köszönöm előre is a segítséget!

    Szia,

     

    Probáltam bejelenteni a mai napon a hibát telekom chat szolgáltatásán keresztül illetve telefonon is de sajnos vissza jeleztek hogy nincs semmi gond, ezért gondoltam hogy írok én reagálok a kérdésedre hátha felfigyel rá a telekom és tud valahogy segíteni.

     

  2. Szia,

     

    Sajnos nekem ugyan ez a problém nem ekkora a sávszélességem(100-asnet elégnek kéne lennie) de ugyanúgy folyamatos packet loss-t tapasztalok, kinyitottam a portokat én is a routeren, NAT type open a játékban. Huawei HG8245H routerem van. Lementem egy barátomhoz akinek másfajta routere(Seagmcom) van de ugyanúgy telekomos router 0% packet loss volt a játékba megszünt a lag. Barátom routerén nem állítottunk port forwardot játékban Nat type moderated maradt viszont nem volt packet loss egyáltalán. Call of Duty Multiplayer és minden más játék hibátlanul működik.

     

    @appleGjuice

    Neked milyen routered van?

     

    Üdv
     

×
×
  • Új...