Ugrás a tartalomhoz
  • Szeretne hasonló avatart használni? A profilképként felhasználható avatarokat az alábbi linkről tudja letölteni.

    image.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpeg

sdavid

Tag
  • Tartalmak

    23
  • Csatlakozás időpontja

  • Utolsó látogatás

Bejegyzések, amit sdavid posztolt

  1. Sziasztok!

    Az lenne a kérdésem, hogy Telekom műholdas TV-t kötnek-e be unicable LNB-vel? Nálunk például nem férne el 4 kábel egymás mellett, ahhoz nagy lyukat kellene fúrni. Viszont már van egy koax hálózatunk, satellite splitterekkel, meg van parabola antennánk is, meg unicable LNB, már csak át kéne forgatni hogy a Telekom adását vegye, jelenleg Direct One. Tehát a műholdvevő beltéri egységek amiket ad a Telekom, az tudja kezelni az unicable LNB-t?

  2. Az iptv klassz dolog lenne ha lenne egy iptv szabvány amit minden tv ismer és set-top-box nélkül tudnák venni a tv-k az iptv-t. És a számítógépen is lehetne fogni az iptv-t set-top-box nélkül. Így nem sok értelme van az iptv-nek, mert ennyi erővel lehet műholdas tv is, ha ugyanúgy set-top-box kell hozzá. Sőt a műholdas talán jobb mert van olyan tv amibe be van építve a műholdvevő.

  3. Számítógépen szeretnék tv-zni, és nem szeretem hogy set-top-box kell hozzá (ugyanúgy mint a tv-hez) és nem tudom a számítógépen váltani a csatornát. Meg szeretnék egyidőben több csatornáról is felvenni műsort. Meg a dvb-c-ben azt szeretem hogy akárhány tv-re elosztható és számítógéppel egyidőben akárhány csatornát tudok rögzíteni és a csatornát is számítógépen tudom váltani. Meg talán a minőség is jobb ha közvetlen a számítógéppel veszem az adást és nem a set-top-box veszi és az alakítja át HDMI jellé amit a számítógép vesz. És ahogy írtad, nem szeretem a tv-nél sem hogy külön távirányítója van a set-top-box-nak, jobb lenne a tv távirányítójával váltani a csatornát.

  4. Sziasztok!

    Koaxkábelen szeretném az otthoni hálózatot megvalósítani, és hallottam vannak olyan kábelmodemek amikben benne van a MoCA funkció. Nekem sagemcom f@st 3890v3 kábelmodemem van, ezen van MoCA? Ha nincs, akkor lehet kérni a telekomot hogy cserélje ki a modememet olyan kábelmodemre ami tudja a MoCA-t?

  5. Sziasztok!

    Telekomos internetem van, 1 gigabites csomag, kábelmodem. A legnagyobb csomag ami elérhető az 1 gigabit, de szeretnék 2,5 gigabitet. A bajom inkább a feltöltési sebességgel van mert az csak 25 mbit. Ha a letöltés nem is lehet több 1 gigabitnél, a feltöltést mindenképp szeretném ha lenne legalább 500 mbit. Lehet kérni a telekomtól nagyobb sebességet mint ami elérhető?

×
×
  • Új...