Ugrás a tartalomhoz
  • Szeretne hasonló avatart használni? A profilképként felhasználható avatarokat az alábbi linkről tudja letölteni.

    image.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpeg

vadkacsa

Tag
  • Tartalmak

    25
  • Csatlakozás időpontja

  • Utolsó látogatás

    soha

vadkacsa eredményei

Tudományos tanácsadó

Tudományos tanácsadó (6/13)

  • Közösségépítő

Összes kitűző

  1. vadkacsa

    Webmail

    most akkor a t-emailes (is) akadozik, vagy az origo keveri a fazont a fazonnal? http://m.origo.hu/itthon/20150117-telekomos-e-mailt-hasznal-most-ne-tegye.html
  2. vadkacsa

    TV rendelés

    sajnos erről még nem posztolt senki semmit (legalábbis a kereső alapján)
  3. vadkacsa

    TV rendelés

    milyenTV? lehet, hogy a fórumban már volt szó erről a típusról, és vagy elfogyott, vagy még reménykedhetsz :-)  
  4. kíváncsi vagyok, hogy más webshoptól mit kapnál a "sajnáljuk"-on kívül... Vagy még azt sem. legalább elismerték, hogy fontos vagy nekik :-)
  5. vadkacsa

    wifi jel

    szia, ebben a GYIK-ban a válasz (csak beírtam a keresőbe, hogy wifi jelszó  :-)  )  
  6. @preacher, engem igazából az érdekelne, hogy hol találtál olyan infót, hogy 30 napon belül ki kell szállítani a megvásárolt eszközt? 1. Ászfb-ben nem találok erre vonatkozó részt, csak szolgáltatásra vonatkozva. Azt pedig, ha jól értem, OK, hiszen hűséget hosszabbítottál :-) 2. nem akartam eddig részt venni ebben a feleleges eszmecserében, mert nekem soha semmi bajom nem volt még a T-s megrendelésekkel, míg más M.o-i webshoppal igen. Me..Ma-tól rendeltem EGY ÖSSZEGBEN, nem részletre! egy háztartási nagygépet 100-ért, black friday akcióban, és még egy rohadt visszaigazolót sem kaptam, az üfsz. 15 percig nem vette fel, majd 10 nap múlva hívtak csak fel, hogy köv. héten szállítanák azt a hűtőgépet, amire 1-2 munkanapot vállaltak. El tudom képzelni, hány hétbe került volna, ha hitelre veszem.....   Azt se felejtsük el, hogy a T-nél 0 THM-el, alacsony kezdőrészletre vásárolsz, így nem adhatnak első szóra bárkinek egy 200e-s készüléket. plusz, tekintve, hogy karácsony előtt mindenki megőrül, tuti, nem csak ti vásároltatok... Ez a plusz hitelképességi adminisztráció meg plusz várakozás. Főleg, ha olyanok foglalják le az ügyfsz. idejét, akiknek hónapuk óta tartozásuk van :-) (egy másik topikban volt egy hasonló "fóumos-kolléga", de biztosan nincs egyedül)   Ja, a T-től is rendeltem black fridaykor egy okostelefont, amit már hétfőn kiszállították, minden kec-mec nélkül.   Szóval megértem, hogy rosszul érint,  de addig hatósági eljárásra buzdítani másokat, míg nem mutatja meg vki, hogy hol van a 30 napos teljesítési vállalás, sztem felesleges.   A panaszodat biztosan kivizsgálják majd, de, ahogy más is írta,  ne álmodj akkorát, mint amekorrát írtál! :-)  
  7. vadkacsa

    IPTV

    Én pl. a BBC ent. miatt fizetek elő a speakre, és maradok benne, amíg meg nem szűnik. Egyetértek az előbbi véleményekkel, miszerint semmi értelme azon rágódni, hogy mi lesz ha majd nem lesz.... Még az is lehet, hogy jó áron lesz. Nem hiszem, hogy a marketingesek anélkül vezetnének be egy terméket, hogy előtte ne piackutatnának... Nálunk pl.van gyerek, így sokkal jobban járok azzal, hogy plusz gyermekcsatornákat is kapunk.Az más kérdés, hogy a kuka meséket úgysem nézhetik :-). Persze kíváncsi vagyok az árakra, amit jan.6 előtt úgysem tudunk meg.sajnos.
  8. vadkacsa

    Telekom honlap

    Silco, nemcsak személyesen lehet átírni. Itt vannak a feltételek. ez a t-homeos GYIK újnak tűnik, legalábbis én nyár óta sokmindent megtlálok itt.
  9. vadkacsa

    Korábbi akciók

    Ebben a topikban megírták, hogy központi TV GO hiba van, valószínűleg ez okozhatja a tableteiteknél is a gondot.
  10. vadkacsa

    Telekom honlap

    hát, ha feladtad, akkor úgyis hamarosan hívni fognak. sok sikert!   Azért, ha összejön, írd majd meg :smileyhappy:
  11. vadkacsa

    Telekom honlap

    Szia, gondolom részletre szeretnél vásárolni :smileyhappy:   ha neten kiválasztasz egy TV-t, az alsó részben találod a részetfizetési feltételeket (kattints a további feltételekre): pl. http://www.t-home.hu/lakossagi/keszulekek/tv-keszulekek/lg/lg_47lb670   Részletfizetéses konstrukciónkat csak azok vehetik igénybe: akik felé az elmúlt 6 hónapban folyamatos kiszámlázás történt (6 teljes havi normál számla a szolgáltatásra vonatkozóan) ésakiknek jelenleg nincs díjhátralékuk és nincsenek behajtási folyamatban, ésakik az elmúlt 6 hónapban kiterhelt számlákat a fizetési határidőre befizették.csak Telekom mobil havidíjas szolgáltatással rendelkező ügyfél esetében a fentieken kívül továbbá szükséges arany vagy platina kiemeltség.  Szóval, ha 5 hónapja korlátozva voltál......
  12. vadkacsa

    IPTV

    frissült a Viasatokkal az oldal, amit tegnap ajánlottál   lehet, hogy érdemes lesz ránézni néha, hátha lesznek még kellemes meglepetések :manhappy:
  13. hali! Régen itt volt egy szerviz-választó http://www.t-mobile.hu/lakossagi/ugyintezes/elerhetosegek/uzletkereso    Biztosan azért szűnt meg az online kereső, mert úgy tudom, hogy a szervizes pult is megszűnt, és a sima ügyintéző veszi át a telót.      
  14. vadkacsa

    Mobilinternet

    Én úgy tudom, hogyha az otthoni előfizud mellé szeretnél társkártyás csomagot (akár készülékkel is), de csak otthoni oldalon van meg az arany kiemeltséged, kis csavarral leadhatod a megrendelést ONLINE is.   Válassz ki egy vele egyenértékű NEM társkártyás csomagot, és a MEGJEGYZÉS rovatba, a Fizetési és szállítási adatoknál írd be, hogy X Aranytárskártyát kérsz valójában. Ebben az esetben - látva az "eelntmondást" fel kell, hogy hívjanak egyeztetés céljából.   Próbád ki, és jelezz kérlek, ha sikerült :-)    
×
×
  • Új...