Ugrás a tartalomhoz
  • Szeretne hasonló avatart használni? A profilképként felhasználható avatarokat az alábbi linkről tudja letölteni.

    image.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpeg

nedsanka

Tag
  • Tartalmak

    6
  • Csatlakozás időpontja

  • Utolsó látogatás

Bejegyzések, amit nedsanka posztolt

  1. Ma is hívtam őket és ugyanaz a válasz, a nagy semmi. Fáradjak be egy üzletükbe aztán majd ott megnézik. Találtam prohardver oldalakat, illetve több külföldi oldalt, ahol ugyanez a probléma a samsung készülékekkel. Megoldás sehol sincs. Már tavajról vannak cikkek, a note20ultrával kezdődött ez az egész. Ezt tudom biztos neki sem állok ennek az egésznek.

  2. Üdvözletem!

    Fizika sim kártyámat szeretném átváltani esimre, samsung s21ultra készülékemben. Mindent utasítást a megadot módon követtem. Mikor be szeretném olvasni a kapott esim QR kódot, akkor következő hibaüzenetet kapom. Sajnos, jelenleg a telekom munkatársai sem tudtak segíteni. Több mint egy órás telefonálgatás alatt nem találtak megoldást. Esetleg valaki találkozott hasonlóval? Borzasztó frusztráló hiba, miközben csak egy gombnyomással el lehetne intézni a váltást elvileg.

    Screenshot_20210220-203856_Call settings.jpg

  3. Üdvözletem!

    Amikor az okosórához tartozó multi simet szüneteltetem a telekom honlapján, akkor a 990ft havidíj is szünetelteve lesz mig újra aktiválom? Esetleg le kell mondanom az órához tartozó multi sim előfizetést, ha pár hónapig nem szeretném használni? Nem találok erre mutató választ sehol a telekom honlapon. Előre is köszönöm a válaszukat!

    Image 1.jpg

×
×
  • Új...