Ugrás a tartalomhoz
  • Szeretne hasonló avatart használni? A profilképként felhasználható avatarokat az alábbi linkről tudja letölteni.

    image.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpeg

Telekomor

Tag
  • Tartalmak

    2
  • Csatlakozás időpontja

  • Utolsó látogatás

Bejegyzések, amit Telekomor posztolt

  1. Szia! Köszi a gyors reakciót!

    Igen, mobilon tökéletesen jön (android). Tehát nem internet sebesség lehet a gond.

    Töröltem az előzményeket, ideiglenes fájlokat és egy tálca sütit is betöröltem. De sajnos nem lett jobb a laptopon. Ugyanúgy szaggat, 2 másodpercenként fél másodpercre. Adataim küldöm.

    Üdv!

  2. Sziasztok!

    Laptopomon az eddig "hiba nélkül futó tvgo alkalmazást" - voltak gondok a régi tvgo-val is, mert kb havonta 2x azt dobta ki hogy töltsem le és telepitsem újra a tvgo alkalmazást. :D de ha megcsináltam akkor egy-két hétig simán ment - lecseréltem az újra.

    A regisztráció nehézségei és buktatói, akadályai után átverekedve magam, az új telekomtvgo -t használva bármely csatorna bármelyik műsora 2mp-enként fél másodpercre megáll. Magyarul élvezhetetlen és nézhetetlen. A régi lejátszása simán , gördülékenyen ment.

    Ez egy régi laptop, de mivel utána olvastam a telekom által megadott paramétereknek, egy dolgot kivéve meg kéne feleljen.

    win10, 4Gb RAM, firefox84, 2GB vga, WebGL enabled, directX12, 1366x768 felbontás,

    egyedül a cpu gyengébb AMD Athlon II Dual-Core M300, de a régit simán vitte akadásmentesen. sőt bármilyen filmet simán játszik, akár youtube-rol, hbo-go-ról is.

    Kérdésem: Mi retket állítsak át az új regisztráción kívül, ha már elő vagyok fizetve évek óta és szeretném igénybe venni a szolgáltatást?

    A jelenség röviden: kettő másodpercenként fél másodpercre megáll a lejátszás majd onnan folytatódik ahol tart a műsor, tehát kimaradnak szavak....

×
×
  • Új...