Ugrás a tartalomhoz
  • Szeretne hasonló avatart használni? A profilképként felhasználható avatarokat az alábbi linkről tudja letölteni.

    image.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpeg

Törölt_tag1895

Tag
  • Tartalmak

    8
  • Csatlakozás időpontja

  • Utolsó látogatás

Minden, amit Törölt_tag1895 posztolt

  1. Törölt_tag1895

    Digitális Kábel TV

    Köszi a tippet. Cseréltem a kábelt 3× árnyékolású új vezetékre és minden minden jól működik. Nem gondoltam, hogy egy ilyen rövid is ennyi problémát okozhat, bár lehetséges, hogy az egyik árnyékolószál rossz helyre kunkorodott szereléskor és így leföldelte a jelet. Így utólag ki tudja, a lényeg, hogy most jó.
  2. Törölt_tag1895

    Digitális Kábel TV

    Tudom, hogy nem jár erre senki, de azért leírom, hogy mire jutottam. A DVB-C vevőt átvittem a szomszédhoz kipróbálni és tökéletesen működött. Mivel az én rendszeremet szinte ugyanakkor csinálták mint az övét gondolom ugyanazokból az elemekből áll. Az utcáról bejövő koax egy elosztóba kerül: elosztó A DATA csatlakozóra kerül a CISCO modem-router a TV csatlakozón van egy kis (az F csatlakozónál alig nagyobb) szűrő sárga jelöléssel és erre kötöttem a DVB-C vevőt. Szinte alig talál csatornát és az is elég rossz minőségű. Próbáltam a szűrő nélkül, és más koax elosztóval is, de semmi javulást nem értem el. Még az analóg TV időszakából megmarad egy erősítőm: erősítő Az erősítő után már megfelelő a jelszint és nézhető a TV. Vajon hol romolhat el ennyire a jel? Az elosztó a két box és a TV mögött helyezkedik el kb 30cm-es kábelekkel bekötve. Sajnos antennajelszint mérésre nincs lehetőségem így csak a Cisco EPC3925 EuroDocsis 3.0 2-PORT Voice Gateway által mutatott jelszinteket láthatom: jelszintek Azt viszont nem tudom, hogy ezek mennyire jók, vagy rosszak.
  3. Törölt_tag1895

    Digitális Kábel TV

    Sziasztok! Bár úgy látom nem jár erre senki, de ismét lenne egy kérdésem. Két hónapja behangoltam a DVB-C tunert és jött rajta nagyon sok adó amiből 37 kódolatlan volt. Ma nézni szerettem volna valami műsort, de nemigazán jöttek be a csatornák. Ismét lefuttattam a behangolást de csak 28 csatorna jött be amiből 13 kódolatlan. Vajon mi történt a többivel itt Budapest a XVII. kerületében? Bár a válaszokat már csak holnap tudom elolvasni, azért előre is köszönök minden tájékoztatást.
  4. Törölt_tag1895

    Digitális Kábel TV

    Köszi a tegnapi csatornakiosztást, de ebből nem derült ki, hogy melyik csatornákat tudom díjmentessen nézni, ha veszek egy DVB-C vevőt. Csak a Start csomagot? A táblázat fejlécében ott van, hogy Kódolatlan DVB-C és alatta 36 csatorna van felsorolva akkor így mind a 36 nézhető előfizetés nélkül?
  5. Törölt_tag1895

    Digitális Kábel TV

    Köszi a gyors választ! A válaszodban szereplő "kódolatlan" szó szemetszúrt. Ez pontossan mit is jelent? Az eddigi analóg csatornák mindegyike kódolatlanul fogható vagy csak néhány csatorna, és ha igen mejek ezek? Erről nem találtam külön infót a honlapon, bár lehet nem kerestem elég ügyessen.
  6. Törölt_tag1895

    Digitális Kábel TV

    Sziasztok! Eddig az IP TV előfizetésem mellett hagyományos TV készüléken tudtam nézni az analóg csatornákat. A honlapon az olvasható, ha analóg előfizető vagyok kapok, vehetek DVB-C boxot és nézhetem tovább az eddig analógként fogott csatornákat. Engem az érdekelne ha én IP TV előfizető vagyok akkor is rajta van a kábelen ez a digitális szolgáltatás és ha veszek egy DVB-C boxot, vagy egy DVB-C tuneres TV készüléket akkor továbbra is tudom nézni ezeket a csatornákat?
  7. Az online önkiszolgáló ügyfélszolgálatra azért nem lehet belépni mert meghírdettek egy akciót, miszerint ha online rendelsz NET, telefon vagy TV előfizetést akkor kapsz ajándékba egy táblagépet. Ha nem tudsz belépni nem is kell adniuk. Na igazam van vagy igazam van?  :smileyhappy:  Táblagép ajándékba.
×
×
  • Új...