Ugrás a tartalomhoz
  • Szeretne hasonló avatart használni? A profilképként felhasználható avatarokat az alábbi linkről tudja letölteni.

    image.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpeg

szbzsolt

VIP
  • Tartalmak

    10
  • Csatlakozás időpontja

  • Utolsó látogatás

Bejegyzések, amit szbzsolt posztolt

  1. Ekkor: 2020. 10. 13. at 19:43, ghegyesi írta:

    Szia!  Chromium alapú az Edge  Verzió: 86.0.622.38 . De eltávolítva  a Win10-ben az eredeti Microsoft Edge 44.19041.423.0-es verziónál is ugyanezt a hibakódot produkálja. Az is biztos, hogy már a Chromium alapu Edgen kezdtem használni a Telekom TVGO-t.

    Szia!

    Köszönöm, továbbítottam is a fejlesztők felé!

    Ha kapok választ, jelzem itt is. :)

  2. 5 órája, Rózsahegyi Tamás írta:

    Október 9-én már írtam a Telekom Online felületére, az új Telekom TV GO hibáival kapcsolatban, amire az a válasz jött, hogy ügyintézőik hamarosan megválaszolják a kérdésem (relatív ugye kinek, mi a "hamarosan").

     

    Szia Tamás!

    Egyedi kérdésben jól tetted, hogy ügyfélszolgálatra írtál, ők látnak rá a megfelelő rendszerekre, amivel az egyedi hibákban tudnak segíteni. Előfordulhat, hogy olyan kérdés kerül elő, amihez speciális szakértői segítség kell. Amint tudnak válaszolnak neked, de ez néha napok is lehetnek. 

    5 órája, Rózsahegyi Tamás írta:

    Aztán jött az első próbatétel: 20 percig minden rendben (magyar- bolgár meccs), aztán egyszer csak különböző képhibák, zöld foltok, majd hibaüzenetek jelentek meg. Újraindítás után két percenként ez ismétlődött iszonyatos szaggatások közepette.

    Chrome és Firefox böngészőkön próbáltam, sütik és előzmények törlése, számítógép újraindítása, router újraindítása, minden elképzelhetőt megpróbáltam, de semmi sem segített. Csatornát is váltottam, hogy lássam nem-e a rengeteg néző a baj. De mindegyik adó ugyanúgy akadt.

    Szerintem sem a te gépedben van a hiba, de pontosat a tényleg a szakértő kollégák tudnak mondani, a pontos információk birtokában :)  Ma kiment egy frissítés a platrformra, ami javított a lejátszáson, így lehet neked is. Ha találkozol ilyen hibával, akkor sokkal könnyebben be tudjuk azonosítani, ha esetleg tudsz róla fotót, vagy videót is készíteni, illetve pontos időpontot is tudsz hozzá. 

    Még viszonylag új a platform, és sajnso előfordulnak benne olyan hibák, amik az alapos tesztelés során nem derült ki, de én biztos vagyok benne, hogy ezeket megoldjuk. 

     

  3.  

    Ekkor: 2020. 10. 12. at 15:50, sandorne írta:

     Azt is pofátlanságnak tartom, hogy  csak az Android 8-tól lehet  használni, ki vizsgálta azt, hogy hány-de hány ember van, akinek 8-alatti Androidja van,  nagyon sokaknak van még 4.2-es is, pl. nekem is van ilyen tabletem, mert nem jut mindenkinek évente új telefont venni. Ezt eddig is sajnáltam, hogy nem tudtam használni.  

    Android változatból 7-estől támogatott. Tisztában vagyunk azzal, hogy melyik változatot mennyien használnak, és ez alapján igyekszünk a legszélesebb körnek megfelelni. A mi célunk is az, hogy minél több ügyfelünk tudja használni a szolgáltatásainkat.

    A minimum támogatott változat ezért egy nehéz és összetett kérdés, sok dolgot kell figyelembe venni. pl. már maga a Google sem támogatja a 8-asnál régebbi változatot. 

     

    Ekkor: 2020. 10. 12. at 15:50, sandorne írta:

    A Telekom más szolgáltatásaival nagyon megvagyok elégedve, ha érdeklődés van, hogy melyik szolgáltatót ajánljuk, mindig ajánlom a Telekomot.  

    Köszönjük szépen, igyekszünk a Telekom TV GO-t is tökéletesíteni, hogy azzal is meg legyen elégedve.

     

  4. 3 perce, sandorne írta:

    Tisztelt megatudós adminisztrátor!
    Jó dolog ez az azonnali kérdések órája, de mi a francnak van ez, mit tudtok ebből leszürni, hisz a dolgozó emberek ilyenkor még dolgoznak, ez amolyan Telekom TVGO színvonalú panaszkezelés, a  nesze semmi, fogd meg jól.  Hívjátok csak, fizessetek az un. szakértőknek, akik papagáj módra írogatják, hogy senki sem hibás rajtunk, butákon kívül, meg hogy ezt csináljuk, azt csináljuk, figyelmen kívül hagyva, hogy bármit teszünk a hibák fennállnak. Még azt sem tudta az egyik magas rangú  tudós, hogy a laptophoz nem lehet letölteni alkalmazást és nem is kell, mint régen.
    Mi lenne, ha helyette  azokat ültetnétek le a monitor elé, akik ezt csinálták  és elolvastatnátok velük az eddig írt panaszokat. 
    De ha ezzel nem akartok foglalkozni, legalább azt olvasnátok el, amit itt ezen az oldalon én a "sandorne" név alatt írtam, illetve szintén ezen az oldalon  3 órája "Rózsahegyi Tamás"  is írt.
    Üdv: Sándor István
     

    Kedves @sandorne!

    Tisztában vagyunk azzal, hogy vannak még hibák, és azért dolgozunk, hogy ezek a hibák megoldódjanak. Mivel ez egy új szolgáltatás, így előfordulhatnak olyan esetek, amikre mi sem számítottunk, és nem egyszerű őket megoldani,

    Ez az azonnali kérdések órája is azért jött létre, hogy tudjunk általánosabb kérdésekre válaszolni.
    Konkrét, egyedi kérdésekben ügyfélszolgálatos kollégák tudnak segíteni, mivel ők látnak rá olyan rendszerekre, ami az egyedi hibák kivizsgálásához elengedhetetlen. 

  5. 19 órája, ghegyesi írta:

    Sziasztok!  Egy különleges szerzet ez a Telekom TVGO. Minden böngészőben másként teljesít. Ez nem tudom mennyire szándékos, de jelen állapotban a Firefox a leg szimpatikusabb nekem. Itt lehet egyedűl kép a képben funkcióval nézni. És aki otthoni munka mellett akarja használni mint én ez alap elvárás volt, ha még a hangot is külön lehetne szabályozni mint régen nem is szólnék semmiért, ha csak azért nem, hogy a csatornát az egér görgetésével lehessen váltani egy kicsit körülményes klik. Infó-ra majd alul a csatornaváltó nyíllal megkeresni a kívánt csatornát és arra klikkelve lehet váltani. 

    A hangerőszabályozást köszönjük, ez valóban egy hiányzó funkció, rajta is van a listánkon, hogy ezt pótoljuk. 

    19 órája, ghegyesi írta:

    Az Edge nálam elbukott kb. szeptember 5-ig jól funkcionált de szerintem az Edge frissítés megölte  4-44-50009 hibakóddal nem csinál semmit míg a  Chromban  működik ha van más tipp a hibára szívesen fogadom mivel megkedveltem az Edget.

    Szia @ghegyesi!

    Bár válaszért jöttél, hadd legyek mégis én, aki kérdez. Ezzel a hibakóddal mi is nem olyan régen találkoztunk, és még nem sikerült teljesen megoldanunk. Az Edge-ed az Chromium alapú, vagy még legacy?

  6. 20 órája, Oberon írta:

    Asszem lesz kit utálni, mert szerintem nem lesz ez rossz. 

    Köszönjük, ezen dolgozunk, és igyekszünk is megfelelni ennek az elvárásnak.

    20 órája, Oberon írta:

    Mikor lesz elérhető újra smart TV-ken?  Ez lenne a legfontosabb nekem, mert a 3 beltéris iptv édeskevés. Netflix, Hbo mindenen fut, ugye ez is fog?

    Az okos TV-s alkalmazás támogatása jövő évre várható. Dolgozunk rajta.

    20 órája, Oberon írta:

    Normális HD mikor lesz? Adaptív streaming?

    Folyamatosan dolgozunk a HD tartalom bővítésén. Most több van, mint korábban volt, és ennél is több lesz. Egészen konkrétan múlt héten került ki többszáz Full HD film a videótékába.  Csatornák közül pedig a közszolgálati csatornák és az RTL Klub illetve TV 2 ami már HD-ben van.

    Adaptív streaming pedig már most is van :)

     

  7. Ekkor: 2020. 10. 12. at 10:34, bucika írta:

    Miért került kivezetésre a Telekom gyorsfizetés opció annak ellenére, hogy ez egy igen kényelmes és felhasználóbarát fizetési lehetöség volt?

    @bucika

    Valóban egy kényelmes megoldás a gyorsfizetés, magam is aktívan használtam. Azonban 2020. szeptemberében életbe lépett szabályozástelező a 2-faktoros hitelesítés (PSD2) az online fizetéseknél az Európai Gazdasági Övezetben, így Magyarországon is. Ennek pedig nem felelt meg a Gyorsfizetés.

  8. Ekkor: 2020. 10. 11. at 21:42, bucika írta:

    1. Lesz-e Android TV-s verzió és ha igen, mikor?
    2. Miért nem fut az új app olyan Android eszkozokon (pl. H96 Max TV-box emulált touch screen-nel), amelyek megfelelnek a honlapjukon közölt technikai feltételeknek (Android 8 vagy magasabb, nem rootolt) és amelyeken a régi app tökéletesen futott?
    3. Miért ilyen magas (8.0) az Android app Android verzió igénye?
    4. Egyes Android eszközökön (H96 Max) nem müködnek bizonyos gombok megfelelöen (pl. élö müsor megtekintése) és a TV újságból sem lehet a csatornákra váltani. A régi app tökéletesen ment. Tervezik javítani?
    5. Hogyan pozicionálják a TV-GO-t a Telekom TV-hez képest?
    6. Hogyan látják a szolgáltatás minöségét és mi az elképzelésük a minöség növeléséröl?

     

    Szia @bucika!

    Köszi a sok kérdést :)

    Android TV-s változat tervbe van véve, jövő évben lehet rá számítani. Most még pontos vállalást nem tudok, de nyáron érdemes érdeklődni. 
    Egy Android TV eszközön egy kicsit más működést kell biztosítani, hogy ott is megfelelő legyen az élmény, és ez jelen pillanatban még nem áll rendelkezésre. 

    Az app verzióigénye valójában 7-estől támogatott. Az android 7-es hez tartozó apikat használja a platform.
     

  9. Ekkor: 2020. 10. 08. at 18:32, zoli62 írta:

    Miért nem támogatott a Linux, most, hogy nem kell külön lejátszó app? Mikor lesz elérhető Linuxon a Telekomgo?

    @zoli62

    Szia!


    Számos eszközt tervezünk támogatni, de egyelőre a Linuxos megoldáson nem dolgozunk, mint támogatott operációs rendszer. 

    Ráadásul a DRM-ek miatt Linux alatt nem tudnánk HD tartalmat adni.
     

  10. Ekkor: 2020. 10. 08. at 17:19, teherwagon írta:

    Hello @István és szakértő hölgyek/ urak, máris kezdem. az első kérdésem (tuti jövök még), hogy mikor lesznek a hibakódok beszédesebbek? ha más nincs, ideiglenesen valami oda vagy ide, a fórumra kirakott hibakód lista is könnyítené mindenki életét (használat közben belefutottam én is egybe, itt, a fórumon is van pár, és hát bizony láttam már jobbat :/). köszönöm!

    Szia @teherwagon! A hibakódoknak elsősorban a megjelenését szeretnénk csökkenteni. :)
    A hibakódok megjelenítési lehetőségben vannak limitáció. Ezeket a határokat szeretnénk természetesen majd idővel tágítani is. 

×
×
  • Új...