Ugrás a tartalomhoz
  • Szeretne hasonló avatart használni? A profilképként felhasználható avatarokat az alábbi linkről tudja letölteni.

    image.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpeg

sunangel71

Tag
  • Tartalmak

    10
  • Csatlakozás időpontja

  • Utolsó látogatás

Bejegyzések, amit sunangel71 posztolt

  1. 9 órája, robert.kovacs8 írta:

    Üdv!

    Nagyon egyszerű a megoldás az E220 hibára.

    A böngészőben törölni kell a sütiket (cookies) és a gyorsítótárat (cache). Ez után csak újra be kell jelentkezni, és máris működni fog rendesen.

    Ezt régóta tudjuk mindnyájan, de először is ritkán működik ez a megoldás, ráadásul nem is a böngésző esetében áll fent ez a probléma, hanem az applikációban! 

    Ott pedig nincs rá semmilyen megoldás! 

  2. Ha erre utal a hiba, akkor komoly gond van a programozással, mert folyamatosan és mindig, már évek óta kizárólag a mindenütt regisztrált email címemmel lépek be! Ráadásul műsor nézése közben dobja be a hibát, s onnét lehetetlen folytatnom! Újabban már a NR1-s telefonomon semelyik csatornát sem engedi nézni és totál különböző hibakódokat dob be! 

  3. Tegnap óta a legújabb, hogy már semikor és semmit nem enged nézni már az android fullos telefonomon sem! Sorban dobálja a hibakódokat: 203; 831; stb. Ugyebár személyes tartalmat nem enged rögzíteni, így esélytelen a fotó küldése! Kezdek igen mérges lenni, s fontolgatom, hogy a teljes telekom magenta1 csomagom, melyben tetemes előfizetés van, megszűntetem! 

  4. Köszönöm szépen a gyors választ! 

    A probléma az, hogy azzal az email címmel vagyok mindig belépve ~s műsor nézése közben dobja be a hibát és utána az adott csatornán az addig nézett film végéig nem engedi tovább nézni, de ha másik csatornára váltok, akkor az simán megy! Ez a hiba az utóbbi 3 hónapban jelentkezett csak és főként a Pr1me csatorna nézése közben. 

  5. Köszönöm a segítséget, de nem vagyok műszerész, ez egy komplett fejegység, s a tvgo-n kívül semmivel sincs gondja! Minden eddig kipróbált app kifogástalanul működik vele (a Mytv is)! A Tvgo is kifogástalanul feltelepül, belép, látom a műsorokat is, csak éppen nem hajlandó magát a kiválasztott műsort lejátszani! Sajnos egyébként is sok gondom van a tvgo-val. De az másik téma. 

  6. Tisztelt üzemeltető!

    4.44.50009-es hibaüzenetet kapok, s egyetlen adás sem indul el!

    Mit takar ez a hibakód, s mit lehet tenni ellene?

    Ez új nekem, mert sajnos ahhoz már hozzá kellett szoknom, hogy a sokak által emlegetett hibakódokat dobálja, s folyamatosan szétesik a kép, vagy akadozik!

  7. Folyamatos ez a hiba, s ettől élvezhetetlen a TVGO szolgáltatás!

    Mikor kapunk értelmes és valódi választ a hiba okáról és mikor válik végre élvezhetővé a szolgáltatás, melyért nem kevés havi előfizetői díjat szúrkolunk le!?

    Érdekes módön más szolgáltató online tv-je kifogástalanul működik (mytv pl.) és évek óta!

×
×
  • Új...