Ugrás a tartalomhoz
  • Szeretne hasonló avatart használni? A profilképként felhasználható avatarokat az alábbi linkről tudja letölteni.

    image.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpeg

Pityuuu

Tag
  • Tartalmak

    3
  • Csatlakozás időpontja

  • Utolsó látogatás

Pityuuu eredményei

Kutató

Kutató (2/13)

  1. Pityuuu

    Internet telefondróton avagy az xDSL

    http://www.sebessegteszt.telekom.hu/ Ezt használd elvileg ez a hivatalos amit hibabejelentésnél is elfogadnak. Én azt vettem észre, hogy pontos. Amúgy meg kinézel egy olyan torrentet amit ezren seedelnek és lehetőleg több giga és elkezded tölteni. Ha valami akkor az szépen megmutatja, hogy mennyi lefele irányba a sebességed.
  2. Pityuuu

    Internet telefondróton avagy az xDSL

    Nem lehet több M-es csomag? Tehát egy idióta ügyfélszolgálatos HP félmunkája miatt kiestem belőle és ha akarok sem tudok visszakerülni? Na ez az igazán korrekt dolog, gratulálok. Na mindegy várok, mert most voltunk bent kedden, hátha visszaraknak M-be. Ha nem, akkor meg marad a szopás ezzel a szarral és a remény, mivel Nyíregyházán vagyok, hogy év végéig tényleg lesz valami fejlesztés, amit megkezd a Telekom.
  3. Pityuuu

    Internet telefondróton avagy az xDSL

    Sziasztok!   Van egy érdekes problémám. Lejárt a hűség valamelyik csomagról, telefonon szóltak. Na gondoltam neten hosszabbítok, online ügyfélszolgálat nem megy. Édesapám nevén van a szolgáltatás, így bement egy T-pontba hosszabbítani, erre a "kedves" hölgy lecseszte, hogy ezt 1412-n is szokták, de azért dünnyögve megcsinálta, persze el is cseszte mert az eddigi Netmánia M-ből visszarakott Netmánia S-be. Ő észre sem vette, de 1-2 héttel később, mikor hazaértem látom csak fele sebesség van. Papír elő látom Netmánia S. Na bementünk újra T-pont egy normális ember volt, aki elmondása szerint a gép szerint nem lehet Netmánia M-et kötni, mert a vonal nem bírja el, de azért megpróbálja. Most várom, hogy emeljenek. Kérdem én, hogy van ez, hogy hűség lejárata előtt ment normálisan szakadásmentesen  az M csomag, nem pont 20 megával, de olyan 1.6 mega letöltést fixen tudott szakadásmentesen majd egy elcseszett csomagmódosítás után már nem megy? Kérdeztem az ügyintézőt is, de csak próbált magyarázni, hogy sorba ahogy több ügyfelet bekötnek úgy lassul stb. Nem volt hihető a magyarázat főleg mert ADSL-ről van szó, ahol ha jól tudom ügyfélszámtól nem függ a sebesség. Sosem volt full 20 megám, de 17-18-at mindig tudott mióta létezik ez a csomag, erre most egy hűségváltás után hirtelen nem tudja? Egyébként felháborítónak tartom azt is, hogy dupla olyan gyors csomag és az S között 400 Ft különbség van. Mert még nem is érdekelne, ha mondjuk nem 4 hanem csak 2000 lenne az S csomag, talán nem is küzdenék, de könyörgöm majdnem annyit fizetek, mint egy M csomagos és csak fele annyi sebességem van. Ez igazán korrekt. Választási lehetőség pedig nincs, hiszen egyetlen szolgáltató.
×
×
  • Új...