Varga Márk

Tag
 • Tartalmak

  3
 • Csatlakozás időpontja

 • Utolsó látogatás

Varga Márk a fórumon

 • Rang
  Tudóspalánta
  1
  1

  Megoldóember

  Megoldóember vagyok, a fórum indulásától ennyi válaszom fogadták el megoldásként a fórumtagok

 1. Optikai kábel van már, és igen a Tp link eszköz van utp kábellel összkötve az STBvel. Az IGMP mit jelent pontosan mert azt nem tudom hogy tudja-e az eszköz?? Valamint ha ez a baj akkor másik HD adás is vacakolna nem csak az M4 sport HD, nem?
 2. Sajnos nem csak vasárnap jelentkezik a gond, hanem általában hétvégén amikor Forma 1-et szeretnék nézni. Azt nem tudom hogy csak a Forma 1, Forma 2 adás estében van a hiba vagy konkrétan a HD adás vacakol. Van egy zsír új Tvm és nem tudom rendes minőségben nézni amit szeretnék és ez elég idegesítő!
 3. Üdvözletem! Olyan problémám lenne, hogy az M4 sport adó HD változata néhány másodperc után teljesen lefagy! A tv egy szinte új LG 4k képes okostévé szóval azzal nem lehet baj. A lakásban 2 tv van, az egyik utp kábellel van a routerbe kötve a másik pedig egy tplink elektromos vevő egységgel. A közvetlenül bekötött tvn simán megy a HD adás, de a wifin keresztül csatlakoztatott tv-n egyszerűen megáll a kép. Érdekesség hogy csak az M4 sport HD adás csinálja ezt, másik nem, valamint leginkább vasárnap játssza el ezt a dolgot, hétköznap nincs baja.. Valakinek van ötlete hogy mi mehet a gond?