Ugrás a tartalomhoz
  • Szeretne hasonló avatart használni? A profilképként felhasználható avatarokat az alábbi linkről tudja letölteni.

    image.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpeg

frksrlnd

Tag
  • Tartalmak

    4
  • Csatlakozás időpontja

  • Utolsó látogatás

frksrlnd eredményei

Kutató

Kutató (2/13)

  1. Mi most jelenleg úgy állunk, hogy már minden nap 18:00 után teljesen felejtős a játék WOT-ban, mert 100-150 a ping egész Tordsan. Előtte jó, a "csúcsidőhöz" közeledve egyre feljebb megy a ping aztán felejtős a játék. Nesze neked optika 2000/1000, a régi sokkal stabilabb volt,
  2. Sziasztok! Szeretném jelezni, hogy az elmúlt 3 hétben, hasonló problémákkal küzdünk az előttem felsoroltakkal, online játék közben késő délutántól 17:00-tól, játszhatatlan a játék, magas MS miatt. (130). Tordason az egész falu erre panaszkodik, minden online játékban. A történethez hozzá tartozik kb 1 hónapja építették ki az optikai hálózatot, na azóta ez van sajnos.Régi nettel semmi gondunk nem volt. JÁTÉK amiben tapasztaltam: World of Tanks Köszönöm!
  3. Sziasztok! Szeretném jelezni, hogy az elmúlt 3 hétben, hasonló problémákkal küzdünk az előttem felsoroltakkal, online játék közben késő délutántól 17:00-tól, játszhatatlan a játék, magas MS miatt. (130). Tordason az egész falu erre panaszkodik, minden online játékban. A történethez hozzá tartozik kb 1 hónapja építették ki az optikai hálózatot, na azóta ez van sajnos.Régi nettel semmi gondunk nem volt. JÁTÉK amiben tapasztaltam: World of Tanks Köszönöm!
  4. Sziasztok! Szeretném jelezni, hogy az elmúlt 3 hétben, hasonló problémákkal küzdünk az előttem felsoroltakkal, online játék közben késő délutántól 17:00-tól, játszhatatlan a játék, magas MS miatt. (130). Tordason az egész falu erre panaszkodik, minden online játékban. A történethez hozzá tartozik kb 1 hónapja építették ki az optikai hálózatot, na azóta ez van sajnos.Régi nettel semmi gondunk nem volt. JÁTÉK amiben tapasztaltam: World of Tanks Köszönöm! Sziasztok! Szeretném jelezni, hogy az elmúlt 3 hétben, hasonló problémákkal küzdünk az előttem felsoroltakkal, online játék közben késő délutántól 17:00-tól, játszhatatlan a játék, magas MS miatt. (130). Tordason az egész falu erre panaszkodik, minden online játékban. A történethez hozzá tartozik kb 1 hónapja építették ki az optikai hálózatot, na azóta ez van sajnos.Régi nettel semmi gondunk nem volt. JÁTÉK amiben tapasztaltam: World of Tanks Köszönöm!
×
×
  • Új...