Ugrás a tartalomhoz
  • Szeretne hasonló avatart használni? A profilképként felhasználható avatarokat az alábbi linkről tudja letölteni.

    image.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpeg

Fehér Tamás

Tag
  • Tartalmak

    3
  • Csatlakozás időpontja

  • Utolsó látogatás

Fehér Tamás eredményei

Kutató

Kutató (2/13)

  1. Jó reggelt! Nekem olyan problémám lenne hogy múlt hét pénteken vásároltam önöknél egy mobiltelefont, Xiaomi mi 10T pro 5g, korlátlan internetelérés el. Van itthon egy iPad-em, és ha a telefonon megosztom az internetet, akkor az iPad-en nagy rossz az (ms) szinte semmi sem akar betölteni, délelőtt még működött rendesen, akkor még *****os voltam, de amint aktiválták a Telekomos sim kártyát és beletettem a telefonba, onnantól nagyon rossz lett az internetelés... Nem tudom hogy most készülék probléma, vagy korlátozva van a megosztott internet. Válaszukat előre is köszönöm! Üdv. Tamás!
  2. Jó reggelt! Nekem olyan problémám lenne hogy múlt hét pénteken vásároltam önöknél egy mobiltelefont, Xiaomi mi 10T pro 5g, korlátlan internetelérés el. Van itthon egy iPad-em, és ha a telefonon megosztom az internetet, akkor az iPad-en nagy rossz az (ms) szinte semmi sem akar betölteni, délelőtt még működött rendesen, akkor még *****os voltam, de amint aktiválták a Telekomos sim kártyát és beletettem a telefonba, onnantól nagyon rossz lett az internetelés... Nem tudom hogy most készülék probléma, vagy korlátozva van a megosztott internet. Válaszukat előre is köszönöm! Üdv. Tamás!
  3. Jó reggelt! Nekem olyan problémám lenne hogy múlt hét pénteken vásároltam önöknél egy mobiltelefont, Xiaomi mi 10T pro 5g, korlátlan internetelérés el. Van itthon egy iPad-em, és ha a telefonon megosztom az internetet, akkor az iPad-en nagy rossz az (ms) szinte semmi sem akar betölteni, délelőtt még működött rendesen, akkor még *****os voltam, de amint aktiválták a Telekomos sim kártyát és beletettem a telefonba, onnantól nagyon rossz lett az internetelés... Nem tudom hogy most készülék probléma, vagy korlátozva van a megosztott internet. Válaszukat előre is köszönöm! Üdv. Tamás!
×
×
  • Új...