Ugrás a tartalomhoz
  • Szeretne hasonló avatart használni? A profilképként felhasználható avatarokat az alábbi linkről tudja letölteni.

    image.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpeg

bozoboti

Tag
  • Tartalmak

    4
  • Csatlakozás időpontja

  • Utolsó látogatás

Profil megtekintések

Nem engedélyezted ezt a funkciót, ezért nem látod, hogy ki tekintette meg a profilodat a közelmúltban.

bozoboti eredményei

Kutató

Kutató (2/13)

  1. bozoboti

    Kaon CG3000 2,4ghz wifi

    Sziasztok! Olyan kérdéssel fordulnék hozzátok, hogy a telekomos modemen keresztül (Kaon CG3000) az 5ghz wifi miután kerestem egy csatornát és beállítottam nagyon jól működik. Azonban a 2,4 ghz jele rendkívül gyenge sokszor nem is látszódik. Tudtommal az egy gyengébb, de nagyobb hatotavu jel. Ennek ellenére bármelyik csatornára állítom 1-es a jelerosseg, ha egyáltalán látszódik. Tudnátok javaslatot adni a probléma megoldására? Vagy fogadjam el és csak az 5ghz-t használjam? Köszönöm előre is!
  2. bozoboti

    Wi-Fi hiba

    Üdv ismét Roli! Igen van, de ugye azt üzemen kívül helyeztem a ps network működése érdekében (halkan megjegyzem a legutolsó beszélgetésünk óta rendben működik ) Akkor egy lan-lan kapcsolattal helyezzem vissza üzembe a routert? Csak féltem hogy esetleg ismét bezavar a psn kapcsolatban.
  3. bozoboti

    Wi-Fi hiba

    Először is köszönöm a gyors választ! Mindössze 48 m2-es lakásról van szó, vékony falakkal. A modem nagyjából középen található. Ugyan egy falhoz kozel, de sajnos csak ott tudjuk elhelyezni a modemet. Előfordul az is, hogy abban a helyiségben is elmegy a wifi, ahol a modem található. Amikor rendben működik a wifi akkor a jelerősség is 3mas szokott lenni. Ennek ellenére előfordul, hogy hirtelen rövid időre elmegy a jel.
  4. bozoboti

    Wi-Fi hiba

    Sziasztok! Olyan problémám lenne, hogy a modemen (Kaon CG3000), rendszeresen elmegy a wi-fi, de pár percen belül visszajön. Esetleg az okozhatja a problémát, hogy gyenge a wi-fi-je az eszköznek? Amikor van wi-fi akkor mindig 3 csíkot jelez minden eszköz. Illetve érdekesnek tartom, hogy tudomásom szerint a 2,4 Ghz gyengébb, de nagyobb hatótávolságú a sima az 5Ghz erősebb de kisebb hatótávolságú. De szinte mindenhol az 5 Ghz-s kapcsolatot használjuk ugyanis a 2,4-es szinte mindenhol 1-es maximum 2-es erősségű. Kis lakásról lenne szó. Egy tp-linkes jelerősítő segíthet esetleg a problémán? Segítségeteket előre is köszönöm!
×
×
  • Új...