Ugrás a tartalomhoz
  • Szeretne hasonló avatart használni? A profilképként felhasználható avatarokat az alábbi linkről tudja letölteni.

    image.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpeg

Insane

Tag
  • Tartalmak

    8
  • Csatlakozás időpontja

  • Utolsó látogatás

Minden, amit Insane posztolt

  1. Szia.. Nem szeretnélek elkeseríteni, de ha akarták volna akkor már megoldották volna. Itt németbe ugyan az a helyzet. 2013-as fórum bejegyzést találtam erről a témáról legkorábban. Azóta minden évben egyre rosszabb. Amennyiben lehetőséged van váltani, javaslom a pirosakat, abból is a kábeles netet. Játékra az egyik legjobb. Az sem 100%-os de ehhez képest fényévekre van. ÜDV.
  2. Igen tapasztaltam.. Pont azért is néztem fel, hogy valaki kommentálta-e már az adott szituációt itt is Vasárnap dugtam vissza a T-s kábelt.. Próba miatt. Mivel be kellett köttessem a konkurenciát is, hogy játszani is lehessen Viszont most ott tapasztaltam némi gixert Hétvégén még visszaköszönt a jelenség.. Hétköznap viszont valami fenomenálisan jó.. Ha ezt a szintet tartani tudják még bármi lehet belőle Csak ért valamit a rinya a két országban Tisztelet mindenkinek.. A gémereknek és a T-nek
  3. Hát tökéletes történet arra mi is zajlik ép telekoméknál.. xDDD Bár szégyen az egész, de sikerült úgy megnevettetned, hogy majdnem lefordultam a székről xDDD Én azért várom a fejleményt, még ha tudjuk is mi lesz az xDDD
  4. Szia TheNegativeOne. Tiszteletre méltó a törekvésed. Ebben a helyzetben én is ezt csinálnám. Plusz érdemi változás nem is lesz, ha nem megy utána az ember.. Régebben voltam már itt. Információ gyűjtés gyanánt. Külföldön élek (Németország) és azelőtt soha nem voltam telekomos előfizető. El sem tudtam képzelni a hiba eredetét. Végig jártam minden utat ami csak lehetséges volt. Miután "azonosítva" lett. Az itteni fórumokon is elég gyakori jelenségként titulált "problémát" hamar le is tudták az ügyintézők itt is. Miszerint: Érdemi változás akkor lesz, ha mind a két fél belemegy a fejlesztésbe. Pontosabban ahol a csomagtorlódások és egyéb nyalánkságok végbe mennek. Mivel ugye a hiba nem a telekom vonalán van. xDD Így pedig "jóvan" a *****nak.. Hogy ezt biztatásnak, lekakkantásnak vagy csak böfögésnek szánták a mezei user-nek.. Azt már nem tudom. Mondjuk már nem is érdekel. Mert beköttettem a konkurenciát (pirosakat) és azóta !!!!EGYSZER SEM!!!! fordult elő a probléma!!! Lassan 3 hónapja élvezem minden percét!! Igaz decemberig fizethetem az ótvaros netet még. De már nem érdekel. Nem tudom, hogy a "szűk keresztmetszet vagyunk" dolgot iróniának szántad vagy sem. De az biztos, hogy jó az több ezernek is.. Csak holt lila *****ja nincs az illetőknek a "hibákról"! Nem egyszer láttam már a WeAreTheVR csoportban(FÉSZBÚK), hogy ezután a hiba után "nyomoztak". Az ideg szétfeszítette már az emberek agyát.. Ott is az első beszólás: Tuti a játék a *****... Nyilván xDDD Pedig ott majdnem 1OO.OOO-en vannak. Sok szerencsét a "harchoz" és kitartást!! Továbbra is nyomon követem az eseményeket!!
  5. Sziasztok... Ugyan ebben a hibában voltam én is.. Mióta bekötötték az ideg beleépült a testembe.. (Cirka 1 év) A tetejébe pedig teljesen hülyének nézik az embert... Sebajj.. Csináltam egy videót! Az ideg inspirálta, a kreativitás pedig megvalósította... Még friss ropogós.. Én így adtam ki a felgyülemlett dolgokat *A videót az Admin a Felhasználói feltételek megsértése miatt eltávolította*
  6. Sziasztok.. A történetetek nem egyedi.. Már "ideböfögtem" én is pár sort korábban... Németországban élek már jó ideje.. Azt, hogy milyen játékkal játszol/játszotok szinte teljesen mindegy.. A vírus miatt megnövekedett adatforgalom miatt pedig nem is hinném, hogy lesz javulás.. Elképzelhető, hogy kevésbé fogod észre venni a tényezőket bizonyos napokon.. De eltűnni nem fog.. Nekem 174.000 agyvérzés után köv héten köti a konkurens cég a netet.. Végig jártam itt kint minden ami lehetséges volt.. Telefon, fórum..... internet technukus stb..... Esélytelen minden... Deutsche Telekom fórumán az ügyintéző a következőket irta: Grundsätzlich gilt zwar "Bei der Übertragung von Daten im Internet, findet ein permanenter Austausch zwischen dem Netz der Telekom und anderen Netzbetreibern statt. Um zu vermeiden, dass es durch das ständig wachsende Datenvolumen zu Engpässen kommt, ist die Telekom im engen Austausch mit anderen Anbietern. Für den Ausbau der Kapazitäten bei der Netzzusammenschaltung müssen allerdings beide Seiten einen Beitrag leisten." Unabhängig davon halte ich es dennoch für sinnig, das Feedback zur Perfomance zu spiegeln. Meine Kolleg*innen sind nun informiert. Wann Besserung in Sicht ist, kann ich allerdings nicht abschätzen. Ha nem megy a német, használj fordítót.. Már elég korrek a google is.. Kitartást nektek..
  7. 2 hónapja megtalálta a hibát??? xDD Ha én megtalálok egy hibát, akkor azt kijavítom.. Igaz elég nemzetközi szaga van az eseményeknek.. Több játékban láttam már ehhez hasonló ki írásokat: WTF packett loss 25%?? WTF lagg?? Nem lehet menni.. lel,lol... ***** game.. Azt kiderül, hogy a játékoknak semmi baja.. Ha szeró "*****" akkor mindenkinek az lenne!! Szóval nagyon egyszerű a történet.. Vagy nem érdekli őket. Vagy érdekli őket, de nincs annyi "panasz" és ráér, ami miatt nem olyan ütemben haladnak az események. Vagy találtak egy-két hibát ami nem is az volt az..A legnagyobb probléma, hogy rengeteg embernek aki játszik, a tudása kimerül abban PL: hogy ping! Ezért el sem tudja képzelni a a hiba eredetét... (Akad, laggol, késik, ugrál vagy csak simán szétesik a multis kép) A ping egekbe durranásáról nem is beszélve! Német fórumon olvastam valamit, hogy a vonal telítettségének kiküszöbölése hónapokig/évekig is eltarthat (Egy technikus írta asszem) Nekem ez már lassan meg is lesz(lenne).. Tavaly májusban kezdődtek a problémák.. Igaz akkor még teljesen elhanyagolható volt. Nem okoskodni akarok, csak én is belefáradtam.. Ha egy vonalon hatalmas torlódás alakul ki a csomagokat kénytelen eldobni/eldobálni.. és olyan érzést ad mint a betárcsázós net annó... De ez nem az én szakterületem. Plusz ami itt is említésre került a "tanácsadóktól", hogy a szerverek hibázási faktora is közre játszik/játszhat..(Bár ilyen sokszor? Azért az elég vicces lenne) Mindezt laikusan fogalmazva... ( Pár kört mentem volna, de 73%-os packet loss xDDD ) I'love Deutsche Telekom Holnap én menni *****fone-hoz... Sziasztok..
  8. Sziasztok... Már jó ideje nyomon követem itt is a fejleményeket.. Németországban élek, és eddig én sem jutottam többre a szolgáltatóval.. Nem nehéz kitalálni kinél vagyok. Elég kaotikus a helyzet. 17:30-tól menthetetlen az egész.. 5-65% packet loss.. Az összes olyan játékban ahol közvetlenül monitorozni lehet az adatokat.. Ping "ugrás" csak ritkán fordul elő. 6 különböző játék tesztelése, akarva akaratlanul megtörtént.. Ahol nem lehet monitorozni ott is észrevehető. Temérdek telefon.. Még technikust is küldtek.. xDD Hiába mondtam el részletesen mi a baj. A kedves úriember megmondta, hogy a telekom "szerverei" és én köztem, semmilyen hibát nem tapasztaltak.. Innentől kezdve nem az ő gondjuk xDD BODOTTÁÁÁ!! Természetesen a ""játék szerverei biztos túl vannak terhelve"" maszlagot és in megkaptam.. A random játékba dobott szerverek 60%-a játszhatatlan.. Illusztrálhatnám képekkel, videókkal.. De felesleges.. Másik szolgáltatónál egy ismerősöm sem tapasztalt ilyen jellegű problémát... Az orvoslás adott.. Már ha van választása az embernek, vagy bevállal 2 netet amíg le nem jár az előző, mivel köt a hűségidő.. Nálam sajnos ez lesz most..
×
×
  • Új...