Ugrás a tartalomhoz
  • Szeretne hasonló avatart használni? A profilképként felhasználható avatarokat az alábbi linkről tudja letölteni.

    image.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpeg

AKViktória

Tag
  • Tartalmak

    9
  • Csatlakozás időpontja

  • Utolsó látogatás

Profil megtekintések

Nem engedélyezted ezt a funkciót, ezért nem látod, hogy ki tekintette meg a profilodat a közelmúltban.

AKViktória eredményei

Tudóspalánta

Tudóspalánta (3/13)

  1. AKViktória

    iptv felvétel

    Sziasztok! Ma felvettem egy tv műsort de nem történik semmi, ha elindítom a felvételt és a régebbi felvételek amik még megvannak azokkal is ugyanez van. Pedig a régieket már vissza néztem, szóval biztos sikeres felvételek voltak. Újraindítottam a routert meg a set top box-ot is. Tipp? Viki
  2. 2021.11.12-én rendeltem telefont ami akkor raktáron volt, az otthoni előfizetésemet megújítva. A TV szolgáltatás fog változni IPTV Szuper Családi HD díjcsomag helyett IPTV Szuper Családi Mozi díjcsomag (1 tévén, IPTV első HD STB Felvétel opcióval, MoziKlub, 2 év hűséggel megújított szolgáltatás). Kaptam is visszaigazoló emailt, hogy sikeres igénybejelentés rendelésszámmal. Később 11.14-én kaptam egy smst, hogy a telefon amit rendeltem jelenleg nem elérhető és fognak értesíteni. Ilyenkor ugye nem törlődik a megrendelés, hanem úgy mond sorban áll. Szóval, ha elérhető lesz a készülék keresni fognak. Köszönöm.
  3. Üdvözlet! Az érdekelne, hogy az otthoni előfizetésem mellé szeretnék mobil előfizetést. A telefonszámomat viszont szeretném megtartani, így igénybe venném a számhordozást. Ez csak akkor lehetséges ha a másik szolgáltatónál lejár a hűségnyilatkozatom? És ezt aznap kell megejtenem amikor lejár vagy utána pár nappal? Válaszukat előre is köszönöm.
  4. AKViktória

    WIFI

    Átálltunk másik díjcsomagra nagyobb sávszélességgel, de az új router még nem érkezett meg. A régit viszont lekapcsolták.
  5. AKViktória

    WIFI

    Köszönöm, már megoldódott a probléma.
  6. AKViktória

    WIFI

    Igen zölden világít a WIfihez tartozó lámpa. Model: F@st 3686 V2 Magyar Telekom.
  7. AKViktória

    WIFI

    Kedves Fórumozók! Tegnap óta a wifink nem jelenik meg a kiválasztható listában. Újraindítottuk a routert de az sem oldotta meg a problémát. Mit lehet tenni?
×
×
  • Új...