Ugrás a tartalomhoz
  • Szeretne hasonló avatart használni? A profilképként felhasználható avatarokat az alábbi linkről tudja letölteni.

    image.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpeg

leventebalog

Tag
  • Tartalmak

    8
  • Csatlakozás időpontja

  • Utolsó látogatás

    soha

leventebalog eredményei

Tudóspalánta

Tudóspalánta (3/13)

  1. leventebalog

    Műholdas televízió

    Na vártam 2 hónapot, mégsem kaptam meg a megígért Kaon beltérit. Megint leadtam hibának és az időpont egyeztetéskor meglehetősen határozottan kértem a Kaon-ra váltást. Ez a határozottság meghozt a gyümölcsét: ha nagyon muszáj, akkor mégiscsak be lehet ezt szerezni. Remélem ez jó lesz és nem csak akkor veszi majd fel a beállított műsort, ha éppen olyan kedve van.
  2. leventebalog

    Műholdas televízió

    Nekem mindkettő Huawei, mégsem látják egymást :(
  3. leventebalog

    Műholdas televízió

    winer írta: nálam a hülyewei box latja a pwr-es szintén huawei-t, ill a felvételeit és le is tudom játszani   Na és ezt hogy hoztad össze? Laírhatnád, mert erre eddig semmilyen lehetőséget nem találtam.   Bár épp arra várok, hogy lecseréljék a Huawei beltérimet egy Kaon-ra, mert a Huawei csak akkor vesz fel, ha éppen olyan kedve van ... 
  4. leventebalog

    Műholdas televízió

    Én eredetileg azért választottam az interaktív sat tv-t, mert azt mondták nekem, hogy így az egyik beltérivel felvett adást meg tudom nézni a másik beltérivel, hiszen a routeren keresztül össze vannak kötve. Nos ez nem igaz, erre csak az iptv alkalmas. Ezzel csak az ügyfélszolgálat hozzáértését akartam bemutatni.  
  5. leventebalog

    Műholdas televízió

    Ezt igérte. Remélem szavatartó.
  6. leventebalog

    Műholdas televízió

    Igen, valami hasonló beszélgetés zajlott le ma a szerelő és köztem. Azt mondta körbekérdezi még az alvállalkozókat is, hátha van valakinél.
  7. leventebalog

    Műholdas televízió

    Kijött ma egy szerelő a hibabejelentésemre, én balga azt gondoltam, hogy hozza a Kaon beltérit, de nem hozta. Azt mondta, hogy nincs :smileysad: Remélem előbb-utóbb azért kapok egyet, mert unom, hogy hiába állítom be a felvételt, mert csak akkor vesz fel, ha éppen úgy akarja.   anonymus írta: Azért az iptv se olyan jó.    Egyébként az iptv teljesen jól működött az előző lakásomban, bár ott azért volt jó, mert optikai kábelen jött minden. Na ott egyszer sem kellett a 1412-t hívnom, sosem volt hiba az ott töltött 4 év alatt. Kár hogy ahol most lakom, az a Telekom-nak egy fekete lyuk.
  8. leventebalog

    Műholdas televízió

    Nekem is ez a problémám. Eddig is sejtettem, hogy szoftverhiba, de most már biztos vagyok benne. Nálam kb. tavaly (2014) augsztusa óta rossz. Akkor lehetett egy szoftverfrissítés. Persze a Telekom nem akarja elhinni hogy létezik ilyen hiba, de most már legalább tudom, hogy másnál is rossz. Azóta már kétszer cseréltek beltérit, most én is kértem egy ilyen Koan tipusút, bár a telefonos ügyfélszolgálatos megpróbált lebeszélni róla.   Jó lenne tudni, hogy létezik-e alternatív megoldás, pl. saját beltérivel működik-e a szolgáltatás?   Persze mindez nem érdekelne, ha iptv-m lenne, de mivel a kedves szolgáltató nem fejleszti a hálózatot ez sajnos nem megoldható. Az iptv-hez hd csomaggal egy telekomos szerelő szerint legalább 20-25 magás fix kapcsolat kell (+ a net), itt meg talán van 13-15. De ennek is örülök, mert volt olyan is, hogy csak 3 megás volt a net ... 
×
×
  • Új...