Ugrás a tartalomhoz
  • Szeretne hasonló avatart használni? A profilképként felhasználható avatarokat az alábbi linkről tudja letölteni.

    image.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpeg

János73

Tag
  • Tartalmak

    4
  • Csatlakozás időpontja

  • Utolsó látogatás

Minden, amit János73 posztolt

  1. Azt írták, hogy írjam meg a pontos címet privát üzenetben. Nos ezt nem tettem meg, így nem is kaptam választ. Azonban azóta megkerültem a problémát: egy korlátlan mobilnet előfizetést telepítettem egy fix eszközbe, és ezzel már elégedett vagyok.
  2. Nos igen, van ez a Szupergyors Internet Program, ami pályázati forrásból teszi lehetővé a hálózatfejlesztést. (https://kifu.gov.hu/szip) Nyilván értem, hogy vidéken több fejlesztenivaló van (mert sok olyan háztartás volt, ahol a 30mbit sem volt elérhető). Ez szuper, köszönjük! Itt is kérünk a fejlesztésből!
  3. Szia! Köszi a visszajelzést! Hát, nem is tudom. Az előző lakóhelyemen (ami egyébként egy társasház volt) egyszer csináltam hasonló igényfelmérést postaládába bedobott szórólapokkal. Egy se jött vissza. Az emberek egy része nyilván megveszi a jó ajánlatot, de attól tartok, hogy nem sokan hajlandók bekapcsolódni ilyen akcióba. Most is van valamilyen net, de messze sokkal jobb lenne egy optikai hálózat, ami nem csak a város már részein (meg persze a sűrűbben lakott területeken) van, hanem pl. olyan kisebb falvakban is, mint Ágasegyháza. Nem irigylem tőlük, csak én is szeretnék. :-)
  4. Tudja esetleg valaki, hogy várható-e belátható időn belül optikai hálózat fejlesztés Kecskeméten a Pásztor u. (Muszáj) környékén? Van itt néhány családi házas utca, körben ipari területekkel, de a közelben sehol sem érhető el optikai hálózat. Max. a 30mbites csomag rendelhető. Arra tippelnék, hogy a környékbeli cégeknek is lenne rá fizetőképes igényük...
×
×
  • Új...