Ugrás a tartalomhoz
  • Szeretne hasonló avatart használni? A profilképként felhasználható avatarokat az alábbi linkről tudja letölteni.

    image.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpeg

Törölt_tag2149

Tag
  • Tartalmak

    7
  • Csatlakozás időpontja

  • Utolsó látogatás

Minden, amit Törölt_tag2149 posztolt

  1. Köszönöm, utánajárok!
  2. A micro SIM-et kivágják a normál SIM-ből, vagy kicserélik? Visszaállíthatő? Mert az egyik telóm micros, a másik normál SIM-es és mindkettőt szeretném használni felváltva! Köszi!
  3. Azt szeretném tudni, hogy a Telekom szolgáltatások felmondásához mit kell magammal vinnem az üztletbe? Milyen papírokat és eszközöket? Van-e valami formanyomtatvány és ha van, honnan tölthetem le? Már végignéztem az egész weblapjukat!!!  Előre is köszönöm a segítséget!!     
  4. Törölt_tag2149

    TV GO

    Az első levelem óta kb. 3 hét telt el és semmi válasz....  Egyébként az előző tabletemen én is használtam és szerettem! Bár az sincs a kompatibilitási listán! :smileylol:
  5. Törölt_tag2149

    TV GO

    Írtam nekik kétszer is a weblapon keresztül, fülük botját nem mozdították! 
  6. Törölt_tag2149

    TV GO

    Az Android verzió megfelelő, a készülékem valóban nincs a listán, de az előző tabletem sem volt rajta, és azon gond nélkül futott! (A listán többnyire telefonok vannak...)     
  7. Törölt_tag2149

    TV GO

    Letöltöttem a TVGo alkalmazást a tabletemre,(9,7" Silver Tech) de nem működik! Van T-Home előfizetésem IPTV-re, be is tudok lépni, csak a tv műsort nem tudom megnézni! A régi Myaudio tabletemen gond nélkül működött! A következő hibaüzenetet kapom: A filmnézés minőségbiztosítási okokból a mobileszközödön nem támogatott! A tableten 4.2-es Android fut! Mi lehet a probléma, hogyan tudnám megoldani? Tudna valaki segíteni? Köszi! 
×
×
  • Új...