Ugrás a tartalomhoz
  • Szeretne hasonló avatart használni? A profilképként felhasználható avatarokat az alábbi linkről tudja letölteni.

    image.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpeg

Törölt_tag2175

Tag
  • Tartalmak

    6
  • Csatlakozás időpontja

  • Utolsó látogatás

Törölt_tag2175 eredményei

Tudóspalánta

Tudóspalánta (3/13)

  1. Törölt_tag2175

    Műholdas televízió

    Üdv jóemberek ! Ezt a levelet küldöm el az ügyfélszolgálatnak. Tisztelt Telekom !Szeretnék pár észrevételt megosztani A Sat tv-s set-top boxal kapcsolatba , hogy felhasználóbarátabbá váljon.Azért gondoltam erre mert nekem volt Sagem boxom aminek az évek során többször módosították a szoftverét.Nos ami most nálam van box az a Kaon media PVR-es.Hát erre aztán alaposan ráférne a módosítás és itt csak főleg azokról lesz szó amit a Sagem is tudott.Kezdem a legfontosabbal. Egyéni csatorna sorrend.Mert ha valaki HD müsorokat néz egy csomó három számjegyü csatornát kell megjegyeznie.Az nem használja az első 9 csatorna helyet ,ugye mert az csak egy gomb . Ami ebben az esetben nincs használva .Aztán ott van az a sok üres csatorna hely , meg a sok kódolt csatorna ezeket sem lehet kizárni.A másik fontos megoldandó dolog az , hogy lehessen előbb indítani a felvételt mint az EPG ben van. Mert az felvett műsoroknak sok esetben lemarad az eleje. Mivel nem tartják be az előírt indítási időt .Bosszantó ! A leállítást lehet állítani. 5-10 perces késleltetéssel .A harmadik probléma , ha egy hosszabb filmet nézek és valamiért leállítom és másnap akarom folytatni nem jegyzi meg a leállítási poziciót,ezért az elejétől indul és a gyors előre tekerés is lassú max 32x -res. Több perc is lehet mire eléri az előző leállítási helyet ami ugye nem is pontos ha nem írtam fel.A Sagem ezt mind tudta.További hiba , hogy készenléti üzemmódban 10,7 Watt a fogyasztása.Az közel havi 8 KW ami ugye már van akinél számit , mert ez haszontalan pocséklás.Az ***** boxa 1Watt alatt fogyaszt .Ezeket az értékeket fogyasztás mérővel mértem.Gyors tekerés közben többször lemerevedik több másodpercre.Továbbá ha azt állítom be , hogy egy sorozat epizódjait vegye föl.Mert a menübe ilyen is van , akkor nem vesz fel semmit.A felvételt jelző led olyan halvány , hogy oda kell hajolni , hogy lássam , hogy jelez ,a Sagem meg kiírta , hogy Rec .Sok sok apró bosszantó dolog.Úgy, hogy fejlesztő urak lehetne egy kicsit felhasználó barátabbá tenni a boxot.Hogy jót is mondjak a távvezérlő a legjobb amit eddig használtam.
  2. Törölt_tag2175

    Műholdas televízió

    Üdv Emberek ! Nekem is Kaonmedia boxom lett. Nem vagyok tőle hasra esve,sőt összeségében elégedetlen.Ami jó az a távezérlője,a TV-t is lehet vele állitani .A gyorsasága megfelelő.És ennyi. Nincs csatorna sorrend állítási lehetőség ,EPG-ből a felvételt nem lehet előbb inditani,így sokszor lemarad az eleje a felvételnek,ha egész hétre programozom manuálisan a felvételt nem indúl el,nem veszi fel a műsort.A felvételt jelző led olyan halvány, hogy oda kell hajolni , hogy lásd vesz-e fel.Az óra meg tul fényes ,azért fogyaszt 10 Wattot kikapcsolt állapotban is.Ez havi 7 KW. A többi box is igy fogyaszt.Kivéve a *** Satos boxa az 1 Watt alatt van .Kevés a 32X gyorstekerési sebesség is. Az ócska Sagem 300X-an is tekert. Ha egy hosszabb filmet nézel és leállítod , legközelebb nem emlékszik hol ált meg , lehet előről tekerni . Nekem a  Sagem jobban beillet a használotomba.Még azokkal a hibákkal ami volt is neki. KAONT PVR-est cserélek SAGEM PVR-esre.  
  3. Törölt_tag2175

    Műholdas televízió

    Üdv ! Interaktiv előfizetéshez milyen PVR-es beltérit adnak mostanság ??
  4. Törölt_tag2175

    Műholdas televízió

    Helló  Kaonos boxot használók    Nem írtátok, hogy milyen boxotok van ,nekem felvevős kellene. Engem nagyon érdekelne , hogy a boxon amit kaptatok, belehet-e állítani egyéni listát. Nevezetesen , hogy Pl.  az egyes gomb megnyomása után Pl. az AXN HD jöjjönbe.Tetszőleges sorendet . A  HD csatornák nézéséhez ne kelljen akkár három gombot megnyomni, Azokat előre sorolni. Nekem eddig Sagemem volt azon belehetett ezt állitani. Most egy Huawei van , hát az nagyon nem jó egy szerkezet. Szertném lecseréltetni egy Kaonra. Ezért érdekel .Ez a mostani rosszabb mint a Sagem.  Üdvözlettel.
  5. Törölt_tag2175

    Műholdas televízió

    Helló ! Ahogy látom neked már megvan az uj box. Nekem most pénteken hoznak a Sagem PVR-es helyet .Szeretnék érdeklódni ,milyen az uj box. Főleg acsatorna lista érdekelne, vagyis Pl. az 1-es program helyre be lehet-e tenni bármelyik csatornát ?A PVR-es Sagemen be lehetett állitani. Köszi előre is .
  6. Törölt_tag2175

    Műholdas televízió

    Hellósztok ! Igen rég jártam erre.Van pár ismerős a régi időkből. Pl treda ,ApaFia,Attila70. Szeretnék érdeklődni az új PVR-s  Kaonmedia boxal kapcsolatban. Most cserélnék le nállam a Sagemet. Ezen a régin bár hova belehetett állitani bármelyik csatornát.Pl az egyes gombra a paprika csatornát.Ezen az ujon is van ilyen lehetőség? Találtam egy Matávos rövid leirást de az nudli. Semmit nem ir. Előre is köszönöm.  Üdvözlettel 
×
×
  • Új...