Ugrás a tartalomhoz
  • Szeretne hasonló avatart használni? A profilképként felhasználható avatarokat az alábbi linkről tudja letölteni.

    image.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpeg

CharlieBrown

Telekom
  • Tartalmak

    3
  • Csatlakozás időpontja

  • Utolsó látogatás

    soha

Minden, amit CharlieBrown posztolt

  1. CharlieBrown

    Internet telefondróton avagy az xDSL

    Saját magad írtad meg a választ. "Tudom hogy a garantált 1 mega"   Nem, a névleges sebességre vonatkozó kötelezettség (tudtommal) egyik telco céget sem kötelezi. A minimálisra igen.  
  2. CharlieBrown

    Kábelnet

    Hiába az n szabvány, örülhetsz a mért értékednek... Nem csak az számít, Te milyen közel vagy a routeredhez. Sajnos. Pár dolgot leírtál te is, de az utókornak itt az én listám. mennyi egyéb Wi-Fi hálózat üzemel a környékedenazok milyen csatornán tolják az adatotmilyen frekvencián használodmennyi eszközzelMiMo képes-e a router, illetve a "vevő" oldalSok Wi-Fi hálózat, neadjisten ugyanazon a csatornán -> zavar lesz az erőben :)     Lehetséges megoldások, amennyiben az eszközeid képesek rá: keress egy ingyenes Wi-Fi scanner appot, és futtasd mondjuk fél órán keresztül. Látni fogod mennyi eszköz van a környéken, és milyen frekvencián (2.4GHz vagy 5GHz) broadcastolják az SSID-jüket.Ha ezzel megvagy, keress egy szabad csatornát. Ha sokan használják az 1-es csatornát, akkor te ne azt, és ne is a mellette levőt, hanem használd a 3-as csatit. Az 5GHz mindig "szabadabb", az is segít ha arra átállsz, de ezt nem minden eszköz támogatja...Az eszközök száma is lényeges. Bele sem gondol az ember. 1TV, 1 NAS, 2-3 telefon, 1 tablet, 1-2 laptop nem kirívó a családban. Ez alsó hangon 6 folyamatosan kommunikáló IP cím a hálózatodon.MiMo képes eszköz. Tipikusan a "sok antennás" Wi-Fik ilyenek. pl a Linksys EA6900 Ez 1.3GBps-t ígér, és ha nem is a plafont hozza, de jól megközelíti. Nem olcsó, de valamit valamiért... Mondjuk van is benne 3 külső, meg 3 (vagy 4) belső antenna.
  3. CharlieBrown

    Webmail

    Hello!   Próbáltad már SSL porton keresztül? 465-re állítsd át, és az autentikációnál állítsd be, hogy SSL-en keresztül küldöd. Már ha támogatja a mailszervered. A legtöbb támogatja. Default 25-ös porton nekem sem megy a küldés, hiába van kikapcsolva az SMTP port szűrés (mondjuk nálam alapból a 25-ös port tiltva van a szerveren).
×
×
  • Új...