Ugrás a tartalomhoz
  • Szeretne hasonló avatart használni? A profilképként felhasználható avatarokat az alábbi linkről tudja letölteni.

    image.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpeg

Norph

Tag
  • Tartalmak

    10
  • Csatlakozás időpontja

  • Utolsó látogatás

Norph eredményei

Tudományos tag

Tudományos tag (4/13)

  1. Norph

    Hunt:Showdown

    Nekem ugyan ezzel van most bajom, nem tudok normálisan játszani a barátaimmal. Szeretnénk tenni azért, hogy kivizsgálják a problémát, úgyhogy most egyenként elküldjük mindannyian, hogy mi a probléma hátha..
  2. Nem kommunikáltam még itt privátban illetve telefonon kezelem a fórumot szóval fogalmam nincs mennyire látványos a privát üzenet, de elküldtem egy ts ip-t!
  3. Kedves Kata! Ha ez bármiben is segít és plussz információ, nekem székesfehérvári lakosként Június 10-e óta tökéletesen működik (illetve lehet, hogy már pár nappal előtte is csak nem teszteltem). Azelőtt kb 4hónapig ugyan ez a problémám volt ugyan ezekkel a játékokkal illetve a "clans.hu" által szolgáltatott TeamSpeak 3-mas szerverekkel. Ha esetleg vissza lehet keresni, hogy akkor mit javíthattak vagy csináltak a térségben akkor lehet, hogy nyernek a hozzáértő személyek valami plussz infót. Minden jót kívánok!
  4. Az elmúlt 1 hétben tökéletesen működik a net, remélhetőleg marad is, köszönöm a közreműködést:)
  5. Ember neked is annyi van amennyi látszik... Azért fogalmaztam így mert egy szolgáltató oldalán nem fogok reklámozni másikat, mert törölve lenne. Nemondtam meg a frankót, még csak nem is neked szólt amit írtam, közöd sincs ahhoz amit írtam. Nem érdekel, hogy ki szeret kit és, hogy melyikőtök köt ki agyvérzéssel vakahol a felesleges pattogás miatt, azért írtam, hogy ne a buta hisztit kelljen olvasni, hanem ha van akkor a megoldást vagy a lehetséges javulás esélyét. Felesleges hiszti ez amit leműveltél úgy, hogy te nem fogtad fel amit leírtam... jehova meg vízenjárás... látszik, hogy csak egy tisztán gondolkodni nem tudó befásult ember vagy. De tudod mit? Csak, hogy a kedvedre tegyek inkább nem válaszolok többet mert úgysem értenéd amit írok csak ugrálnál mint egy ős ember a tűz mellett. További sikerekben gazdag életet kívánok ezzel a stressz szintel mindenkinek aki azon idegeskedett, hogy leírtam egy kulturált üzenetet jó lesz
  6. Sajnos teljesen én sem láthatok tisztán, minden esetre remélem orvosolni tudják, ha valóban ez a gond:)
  7. Nem fizetett színész vagyok, csak igyekeztem kicsit nyugodtabb környezetet teremteni. Ha végig olvastad volna normálisan és ép ésszel amit írtam akkor nem írnál butaságokat. Leírtam, hogy nekem sem jó a netem, leírtam, hogy nekem sem működik xyz dolog. Azt is leírtam, hogy probléma tehát ZAVAR. És még én vagyok fizetett színész. Csak mert megpróbálok értelmesen beszélni nem leszek sem színész sem értelmileg visszamaradott, szóval fékezd a nyelvedet és inkább próbáld felfogni azt amit leírtak. Van ismerősöm aki egy konkurens cégnél dolgozott, ugyan ezen a problémán mentek végig ők is, és igazolta azt, hogy létezik az a szituáció ami itt van. Tehát ha türelmetlen vagy ha nem, az, hogy az ellentétét állítva háborogsz a helyzeteden és a mi helyzetünkön sem segít. Szóval légyszíves ne okoskodj itt:) Szerk.: Egy szóval sem mondtam, hogy nem kell fellépni ezzel szemben. Én csak azt mondtam, hogy nem így kéne mert nincs értelme.
  8. Mindkettőtöknek szeretnék egyben válaszolni, szóval nem idézek ha nem baj. Mi azthiszem 10-12 éve vagyunk itt arany csomaggal meg mindenféle dologgal, talán elfogultság, de mivel ennyi idő alatt az utóbbi 3 hónapban van gond nem tudom ezt annyira agresszíven kezelni. Nekem World of Tankses társaim mondták, hogy pár hónapja egy másik 4 betűs szolgáltatónál ugyan ez játszódott le, előtte előfordult a pirosakkal is. Ugyan ezek a tünetek és problémák. Akinél 2 éve fenn áll a probléma az (ez saját vélemény és nem bántásnak szánom) szerintem vagy rossz helyen lakik ahol nincs kiépítve semmi vagy más lehet a gond (mégegyszer, ez nem kötekedés.. nem ő tehet róla) Viszont én azt látom és más ismerősöktől is hallom vissza, hogy a túlnyomó többség a vírus megjelenése és korlátozások bevezetése óta szív ezzel. Lehet én látom rosszul nem tudom. De reménykedem, hogy ez mind megjavul és igyekszem türelmesen várni. FONTOS: Aki szenved ezzel, vannak játékok amiknél tudtok szervert választani, javaslom, hogy kerüljétek a frankfurti és hasonló szervereket, nekem segített egy két játéknál az, hogy máshova csatlakoztam, úgy nem volt packet loss esetleg a ping volt egy hangyányit rosszabb. Illetve annyit megjegyeznék, hogy a problémás időszakban ér haza az emberek nagy része és csatlakozik erre az egész rendszerre. Legalábbis úgy gondolom, hogy egyéb esetben mindig fent állna ez a gond, ha ezt figyelembe veszem akkor logikusabb az egész szitu.
  9. Nem akarok védeni senkit sem, és elhiszem, hogy türelmetlenek vagytok, én is az vagyok hiszen nálam is fent áll ez az egész, de azt gondoljátok végig szerintem, hogy lassan másfél éve van jelen a vírus, abból kb 1 éve vannak korlátozások. Kb nyár óta mindenki otthon ül és netezik főleg délután, az oktatásról nem is beszélve. Ha logikusan végig gondolja mindenki, akkor rá fogtok jönni, hogy túl van terhelve minden. Ahogy a telekom részéről úgy a Wargaming és sok más szolgáltatást nyújtó dolog részéről is. Nem hiszem, hogy a fórumon való "ordibálástól" stabilabb hálózat nő ki a földből. Még ha zavaró is mi lenne ha vagy türelmesebben várnánk vagy aki nem bírja akkor normálisabban leadva a dolgait eltávozik, az ugyan akkora sebet fog okozni mintha rájuk borítanátok az asztalt, csak ti nem szeditek szét magatokat idegileg. Remélem érthető a szándékom ezzel a szöveggel. Értékelem egyébként mindkét fél küzdelmét a haladásért. Remélem lesz eredménye.
  10. Nekünk Székesfehérváron maroshegyen ugyan ez a bajunk. Délután 5 órától kb este 11 óráig semmit nem lehet csinálni.
×
×
  • Új...