Ugrás a tartalomhoz
  • Szeretne hasonló avatart használni? A profilképként felhasználható avatarokat az alábbi linkről tudja letölteni.

    image.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpeg

Puma83

Tag
  • Tartalmak

    6
  • Csatlakozás időpontja

  • Utolsó látogatás

Minden, amit Puma83 posztolt

  1. Puma83

    sebeség mérés

    Tudom esetleg valamivel folyamatosan mérni a sebeséget,mert olyan mint ha szakadozna?Arra gondolok hogy egyfolytába terhelni a switch-et?
  2. Puma83

    sebeség mérés

    Sziasztok!Olyan gondom lenne,modem utp kábelel rá van kötve egy switch arra meg a számitó gép.A probléma ott kezdödik mikor játszom folyamatosan kidobál internet kapcsolat hiba miatt,létezik hogy a switch miatt?Direkt be kötöm a gépet akkor jó,de nagyon kellene a switch mert a modemen csak 4 helyvan.Hogy tudnám meg nézni mi lehet a gond,valóban a switch rosz vagy más baj van??
  3. Puma83

    Telekom TV első benyomások

    Köszi!Holnap meg probálom újra.Azal az indokal jöttek,hogy vissza fele nem lehet váltani mert kivezetésre kerül majd az iptv.
  4. Puma83

    Telekom TV első benyomások

    Sziasztok!Ma szembesültem a dologgal,hogy nem lehet 14 napon belöl elálni a szolgáltatástól.Tehát ha valak vált iptv-ről android tv re akkor nincs vissza út. Egyébként az android tv katasztrofa,nem hogy javulna a helyzet inkább rosszabodik.Minden nap más és más hiba üzent jelenik meg.Időtúlépés,alkalmazás betöltési hiba és még sorolhatnám,de ez még a jobbik eset mert van mikor csak fekete a kép,és úgy kell kitalálni mi baja van ennek a fosnak.6.án szerelték be azóta 4 t szerelő volt,az útolsó már csak annyit mondot ez ilyen és nála is *****,én ettöl asztán boldog vagyok.MoziKlub hol müködik hol nem,pedig a csomagom tartalma lenne.Rtl Most+ aktiváló kód eltünt a telekom fiókból,jeleztem a problémát de még semmi.Iptv-nél még volt kód.Minde esetre küldtem szép üzenetet a telekomnak,csatolva pár képet.Nem értem ezért a ***** talicskáért hogy mernek pénzt kérni.
  5. Puma83

    Telekom TV első benyomások

    Szia! Miért lehet az, hogy be állítottam egy sorozat felvételt 4.7.én reggel egy esti műsorra és a mait nem veszi fel csak a következő rész ami 14-én van. Rá nyomok a felvétel gombra a műsor közben és jelzi hogy folyamatban van a felvétel de nem vész fel semmit😒
  6. Puma83

    Telekom TV első benyomások

    De ez még változhat?Minden esetre elég idegesítő, hogy fizetünk a felvétel opcióért és a félvett műsorba meg kell nézni a sok reklámot.
×
×
  • Új...