Ugrás a tartalomhoz
  • Szeretne hasonló avatart használni? A profilképként felhasználható avatarokat az alábbi linkről tudja letölteni.

    image.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpeg

Törölt_tag2364

Tag
  • Tartalmak

    10
  • Csatlakozás időpontja

  • Utolsó látogatás

Minden, amit Törölt_tag2364 posztolt

  1. Törölt_tag2364

    IPTV

    TVGO képminőségre panaszkodók nézzék meg az internetkapcsolat minőségét, mert dinamikus minőséget ad az alkalmazás. Ha nincs sok sávszélesség, valóban ******* a kép, de ha van, akkor kifejezetten szép képet ad, röccenésmentesen. Másrészt tableteken is működik korrektül, WIFI-n is, nem kell hozzá mobilnet. Gond esetleg a noname gyengébb vassal ellátott tabletekkel lehet, de ott is inkább csak a képminőséggel. Lollipop sem kell hozzá, korábbi Androidon is megy gond nélkül. Két háklija van mindössze: asztali PCn/laptopon a mostanában frissült Chrome böngészőkön kell hekkelni egy kicsit, hogy elinduljon, illetve root-olt Androidos készüléken nem hajlandó menni. Ennyi.   Ja, illetve néha random időszakonként hajlamos arra a rendszer, hogy "beragadnak" bizonyos eszközök, és emiatt nem engedi más készülékkel használni. (a TVGO csak 2 eszközön használható egyszerre, és esetenként akkor is aktívnak érez olyan eszközt, ami valójában be sincs kapcsolva)  Ilyenkor 1412, és a TV menüponton keresztül a TVGO-hoz lépegetve az operátor megoldja a gondot, kilöki a beragadt készüléket, és újra be lehet jelentkezni. 
  2. Törölt_tag2364

    IPTV

    Kéne szólni ismerősödnek, kezdjék el ők is nyaggatni a T-t, (email, levél, stb...) hátha lassú víz disznót győz... :)
  3. Törölt_tag2364

    IPTV

    Lassan 2 hónapja harcolok emiatt a T-vel. Tavaly hónapokig használtam a 3 boxot, 2-t műsor élő nézésére, a 3.-at meg a felvett műsorok lejátszására. A hűségidő lejártával a 3. boxot kilőtték a rendszerből, vissza is kellett adnom, mert "technikai okok" miatt nem tudját továbbra is biztosítani a 3 boxot. Holott technikai szempontból az égegyadta világon semmi nem változott, csak a ******* ügyfélkezelő rendszerük lekorlátozza: ha ADSL - akkor 2 box és kuss. Úgyhogy az ügyem egyelőre bukóra áll, de még bízok a kitartó levelezés isteni hatalmában.
  4. Törölt_tag2364

    IPTV

    Teljesen korrektül működik. Nálam 10 megás net van, iptv családi+ hd csomaggal (ami valójában csak hdready), felvevő opcióval, réz érpáron bejövő adsl vonalon. Anno azt mondták, hogy a net max 16-17 megás lehetne, ezért választottam a legkisebb netes csomagot. Szóval semmi gond nincs a minőséggel, nem kockásodik, nem fagy, egyszerre két stream jöhet be, amit vagy nézel vagy felveszel, értve ezalatt a hd(ready)-ben jövő adásokat is. Az STB szoftver ütköző felvételeknél jelzi, és felhasználói beavatkozásra vár, ha egyidőben 2-nél több bejövő stream-re lenne igény. (Pl. nézel egy műsort, de 2 másik még be van állítva ezzel egyidőben felvételre. Ilyenkor a nézett adást kapcsolja ki, és a 2 felvételt teljesíti, hacsak a felhasználó manuálisan másra nem utasítja)
  5. Törölt_tag2364

    IPTV

    Komolyan mondom, ez már annyira siralmas, hogy szavak nincsenek rá. A közszolgálati adók béka segge alatti nézettségét most ezzel akarják feljebb tornászni? A következő meg az lesz, hogy naponta x órán keresztül nem lehet majd csatornát váltani, és kötelező jelleggel a közszolgálatikat kell nézni?
  6. Törölt_tag2364

    IPTV

    Ja, tényleg, ezt el is felejtettem: ma a vicc kedvéért benéztem az online ügyfélszolgálatra: az új szolgálatatásaim látszanak, és az IPTV-nél meg azt mondja, hogy 2 stb.-t használok a lehetséges 3-ból. Úgyhogy uccuneki mindjárt meg is rendeltem a 3.-at. Kíváncsi vagyok, mi sül ki belőle, mert eddig ott azt írta ki, hogy 2-t használok a lehetséges 1-ből. :)
  7. Törölt_tag2364

    IPTV

    Na még egyszer, utoljára: 3 box működött nálam több hónapon át. Amikor megrendeltem, nem ígértem semmit, csak tudomásul vettem a műszaki korlátokat: 2 bejövő stream, a 3. box ezzel egyidőben csak rögzített adás visszanézésére alkalmas.   Lejárt a hűség, megújítottam volna, de az új rendszer miatt - a nyilvántartási rendszer miatt, nem a műszaki rendszer miatt - nem képesek továbbra is adni azt, amit eddig adtak.
  8. Törölt_tag2364

    IPTV

    Ha figyelmesen elolvasod az indító postomat, akkor ott írtam, hogy a 3. box kizárólag a rögzített adások nézésére volt használva. És ez működött több hónapig, mivel még a "régi" rendszerben kértem és kaptam meg. De pechemre most járt le a hűség, mikor már az "új" rendszer elindult, és egy rohadt beállítás hiánya miatt (neveztesen az előfizetésemhez csak 2 iptv box létesítési pontot lehet kapcsolni) nem tudják adni azt a nyamvadt 3. boxot. Tisztában vagyok azzal, hogy ADSL-en csak 2 db SD/HDready stream tud jönni, és ez nem is zavar, így használtam hónapokig. Mindezek mellett a szüleim kb. 10 méterre laknak tőlünk (ugyanazon épület másik lakásában) és náluk a mai napig működik a 3 box, ugyanúgy, ahogy nálam is ment egy tavaly nyár vége óta.
  9. Törölt_tag2364

    IPTV

    Üdv, azóta változott a helyzet: Nem voltak képesek a működő 3. boxot a meghosszabbított szerződésemhez illeszteni, ezért ki is iktatták. Most jelenleg a hűségidőm meghosszabbítva, 2 boxot használok, a harmadikat visszaküldették postán és rohadt mérges vagyok az egész T-re meg az elcseszett üzletpolitikájára és úgy egészében arra az idiótára, aki korlátozza, hogy ADSL-en csak 2 boxot lehessen előfizetni. Ha lenne alternatívám ,akkor úgy elhúztam volna más szolgáltatóhoz, mint a sicc. Most még arra leszek kíváncsi, hogy a számlán hogy fogják ezt összerakni, mert pár napja megjött a szerződéshosszabbítási papír postán, abban meg az szerepelt, hogy 3 boxom van. Előtte pár nappal kapcsolták le a harmadikat.
  10. Törölt_tag2364

    IPTV

    Sziasztok, egy bennfentes kérem magyarázzon már el nekem vmit:   IPTV előfizetésem van, ADSL-en, felvevő opcióval. Tavaly nyár végén-ősz elején kigondoltam, hogy tök jó lenne, ha a család TV-zik a felvevős + a 2. settopbox-on, akkor milyen jó lenne, ha ezzel egyidőben én tudnám nézni egy 3. stb-n a rögzített adásokat. A gondolatot tett követte, kisebb-nagyobb hercehurcával, de sikerül megrendelni a 3. boxot, be is applikálták, és azóta örömbódottá, használtam is mind3at. Most jön a feketeleves: a hűségidő lejártával szerettem volna meghosszabbítani így ahogy van, mert elégedett vagyok vele, jó nekem így, stb.... DE A TELEKOM "PORTFÓLIÓVÁLTÁS MIATT" nem hajlandó továbbra is adni a 3 boxot, csak 2-t. Merthogy ez így most hogy és miért és nemlehet mert csak 2 stream van DSL-en, meg miazhogymár.... Miért nem lehet? Tisztában vagyok vele, hogy 2 bejövő stream-et tud csak a DSL, nekem nem is azért kellene a 3. hogy élőben TVzzek rajta, hanem a rögzítettet tudjam nézni. Most ott vagyok, hogy lejárt a hűség, vígan fizetem a megemelkedett havidíjat, de a 3. stb-ot továbbra sem tudják "beregisztrálni" a meghosszabbítandó hűségnyilatkozatú előfizetésemhez. Ez így normális?   Tamás
×
×
  • Új...