Ugrás a tartalomhoz
  • Szeretne hasonló avatart használni? A profilképként felhasználható avatarokat az alábbi linkről tudja letölteni.

    image.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpeg

ptamas75

Tag
  • Tartalmak

    5
  • Csatlakozás időpontja

  • Utolsó látogatás

Minden, amit ptamas75 posztolt

  1. ptamas75

    Új bekötés

    Tegnap sikerült a bekötés és már jön a jóság 2/1gbps-en nálam is. Köszönöm mindenkinek a segítséget.
  2. ptamas75

    Új bekötés

    Bekötés újra megigényelve, meglátjuk hogy most törlődik e mint az első. Az a baj hogy ki se jönnek, azt írják 3-5 munkanapon belül felhívnak a megrendelés ügyében (nem hívtak) kb két héttel a megrendelés után a chat-en annyit mondtak hogy látják a megrendelésem és a szolgáltatónak 30 napja van bekötni - hát nem kötötték, nem kerestek, nem voltak felmérni, egyszerű törlődött a megrendelés.
  3. ptamas75

    Új bekötés

    Írtam üzenetet. Köszönöm
  4. ptamas75

    Új bekötés

    Szuper, tehát itt körülöttem mindenkinek lehet Telekom, csak pont nekem nem, hiába van optikai kötődoboz itt 50 méteres körzetben vagy három,de a "műszaki felmérés" szerint nem megy - igaz műszakilag felmérni senki nem volt, távolról meg igen nehéz megmondani hogy egy házba be lehet e kötni egy üvegszálat. Köszönöm a válaszát Petra - tudom hogy nem Ön a hibás, de ez nevetséges, nézünk más szolgáltatót.
  5. Azt kérdezném, hogy hogyan lehetséges az hogy a Telekom nem tud ikerházba internetet bekötni csak az egyik lakónak ? Új bekötést rendeltem meg, ami a weblap szerint sikeres volt, eltelt 40 nap - senki nem jelentkezett- majd az online ügyfélsz. közölte velem hogy törölték a megrendelésem, mivel a címemen (iker szomszédom már telekom előfizető) már van szolgáltatás és kapacitáshiány/érpár hiány miatt nem fognak létesíteni új bekötést - nonszensz, optikai kábel és kapacitáshiány- ezért automatán törölték a megrendelésem és viszlát. Tehát úgy kb mégis mi kell ahhoz hogy a Telekom egy ikerházba (szerintem nem a miénk az egyetlen az országban) be tudja kötni mindkét lakást a szolgáltatásba ?
×
×
  • Új...