Ugrás a tartalomhoz
  • Szeretne hasonló avatart használni? A profilképként felhasználható avatarokat az alábbi linkről tudja letölteni.

    image.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpeg

Törölt_tag2428

Tag
  • Tartalmak

    203
  • Csatlakozás időpontja

  • Utolsó látogatás

Profil megtekintések

Nem engedélyezted ezt a funkciót, ezért nem látod, hogy ki tekintette meg a profilodat a közelmúltban.

Törölt_tag2428 eredményei

PROFESSZOR

PROFESSZOR (11/13)

  • TV guru
  • Telefon guru
  • 50 posztom van
  • 100 posztom van
  • Közösségépítő

Összes kitűző

  1. Törölt_tag2428

    IPTV

    A cél az lenne, hogy ne legyen gond. Kicserélik, de a kérdés az, hogy mindennapos teljes ki/be kapcsolás növeli-e ennek kockázatát inkább, mint ha folyamatosan megy? Mert az adott családtag nem szeret szerelővel foglalkozni, úgyhogy ha ez esetleg növeli az esélyét, hogy ki kell szállni, akkor inkább azt mondom neki, hogy hagyja állandóra bekapcsolva.
  2. Törölt_tag2428

    IPTV

    üdv, az IPTV doboznak nem árt, ha a hosszabbítón levő kapcsolóvól áramtalanítják, tehát nem a saját kikapcsolójával? Az egyik családtagnál a tv-k meg az iptv doboz egy hosszabbítón van, és szeretné éjszakára lekapcsolni a hosszabbító kapcsolójával ezeket. Okozhat ez valami gondot? Vagy így is simán feláll az iptv másnap, nem okoz neki problémát, hogy nem lett szabályosan lekapcsolva?
  3. A globális opció ezt jelenti, hogy a személyes beállításaid között lenne egy ilyen opció, és akkor az egyből minden topikra vonatkozna. De sokkal egyszerűbb lenne, úgy megcsinálni, ahogy más fórumokon van, és akkor nem kellene a sorrenddel foglalkozni, tehát, hogy a topiklistában lenne egy link, ami az utolsó hozzászóláshoz vinne. Most ugye minden topik mellett ott a szöveg, hogy "XY válaszolt, 2 órája", ahol az XY linkelve van a profiljára. Ezt kellene kiegészíteni azzal, hogy a "2 órája" szöveg meg az utolsó hozzászólásra linkeljen. Ezt pofonegyszerűnek tűnik megcsinálni, és teljesen jó lenne, szó is volt róla, érthetetlen, hogy miért a sokkal komplikáltabb megoldást kezdték el hegeszteni, amikor ez sokkal hamarabb meglenne.
  4. Plusz most, hogy hozzászóltam, visszállt itt megint a legrégebbi elől sorrend, szóval ez még nem az igazi. Ennek egy globális opciónak kell lennie, mert valószínűtlen, hogy valaki néha így, néha úgy akarja látni, és ez lenne az ésszerű, hogy ezt egyszer bekapcsolom, és akkor onnantól minden topikot úgy látok.
  5. Ezt minden topiknál külön ki kell választani, be kell állítani? Mert így elég kérdéses a hasznossága. Az lenne jó, ha ezt globálisan egy helyen be lehetne állítani, hogy mindig így akarom látni.
  6. Törölt_tag2428

    IPTV

    Lehet, hogy akkor a gyakoribb újraindítás nem ártana. A családtag, aki használja, soha nem kapcsolja ki, csak a távirányító kikapcsológombjával, és talán nem bírja ezt, hogy sokáig nincs újraindítva, és ezért kavarodott meg. Bár nem tudom, az előfizetők többsége hogyan használja, gondolom inkább a kisebbség az, aki este teljesen kikapcsolja a dobozt.
  7. Törölt_tag2428

    IPTV

    Nem gondoltam volna, hogy ezeken windows fut. Azt hittem az ilyen boxok mind linuxosak.
  8. Törölt_tag2428

    IPTV

    Fegyvert nem, csak az analóg megszűnt, és nincs alternatív szolgáltató a környéken. De én is remélem, hogy ez valami egyszeri dolog volt. Elég lett volna vajon az újraindítást választani ehhez, hogy megjavuljon? Nem tudom, az más-e, mint a ki-be kapcsolás, vagy gyorsabban lezajlik-e. A fizikai kikapcsolásból elég lassan állt fel. 2-3 perc.
  9. Törölt_tag2428

    IPTV

    Idős családtag panaszkodott a felvevős boxra, és amikor elmentem hozzá, láttam, hogy tényleg nem stimmel valami, mert egyes feliratok eltűntek a menüből, nem volt meg a rózsaszín kiválasztó csík, stb. (Nem kicsit felháborító, hogy külön havidíjat szednek a felvevős dobozért, és közben ilyen minőségű szoftver fut rajta.) Ki-be kapcsoltam a dobozt, és ez helyrehozta. Ez az ajánlott módja a resetelésnek? Utólag láttam, hogy a menüben van Újraindítás is, az miben különbözik a fizikai ki-be kapcsolástól?
  10. Törölt_tag2428

    IPTV

    Az egyik családtag tapasztalta tegnap este, ezért gondolkoztam, hogy mitől lehet. Azt hittem a lakáson belül lassul be, erre nem gondoltam, hogy attól is lehet, hogy este többen tévéznek. Az iptv-nek általában csak az előnyeit szokták hangsúlyozni, de ez elég nagy hátrány, ha csúcsidőben meg lehet érezni, ha sokan használják. Az analóggal ilyen probléma legalább nem volt.
  11. Törölt_tag2428

    IPTV

    Lehetséges az, hogy a net belassul, ha valaki néz valamit és fel is vesz valamit közben? Vagy az iptv más sávszélességen megy, ezért az nem befolyásolja a net sávszélt, hogy éppen hány tv stream megy a vonalon?
  12. Törölt_tag2428

    IPTV

    Ha jól van megírva a szoftver, akkor ebből nem lehet gond, mert a frissítést csak akkor teszi fel, ha sikeresen letöltötte, ha pedig a frissítés letöltése közben megszakad, akkor legközelebb újra próbálkozik a letöltéssel. Az ilyen rendszerekbe bele kell tervezni azt, hogy a műveletek közben megszakad a hálózati kapcsolat. Minden hálózaton keresztül működő szoftver írásánál adottnak kell venni azt a lehetőséget, hogy meg fog szakadni bármilyen művelet közben a hálózat, és ezt le kell tudni kezelni.
  13. Törölt_tag2428

    IPTV

    Ez azt jelenti, hogy a doboz csak akkor frissíti a szoftverét, ha fizikailag ki-be kapcsolom? Bár lehet, hogy ez a szerepe a soft kikapcsolónak, hogy ez jelzi a doboznak, hogy a user éppen nem nézi, és ilyenkor tudja magát frissíteni, újraindítani, ha kell.
  14. Törölt_tag2428

    IPTV

    Itt milyen kikapcsolásra gondolsz, amit a T javasolt? A távirányítóval, vagy éjszakára teljesen, a fizikai kapcsolóval?
  15. Törölt_tag2428

    IPTV

    Akkor nem sok értelme lenne megadni felvételnél az opciót, hogy addig őrizze meg, amíg nem törlöm (a másik lehetőség, hogy addig őrizze meg, amíg van hely, ez az alapbeállítás). Ha valaki így vesz fel mindig, és megtelik, akkor vélhetően beállításnál szól, hogy nincs több hely, és törölj valamit.
×
×
  • Új...