Ugrás a tartalomhoz
  • Szeretne hasonló avatart használni? A profilképként felhasználható avatarokat az alábbi linkről tudja letölteni.

    image.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpeg

Mifene

Tag
  • Tartalmak

    4
  • Csatlakozás időpontja

  • Utolsó látogatás

Bejegyzések, amit Mifene posztolt

  1. Üdv! Amióta a legújabb fejlesztés lefutott az Android smart akármire, azóta este 20-kor szakadozik, majd leáll a TV napok óta. Bármit csinálok, ki-be kapcs , internet ki-be kapcs bármit nyökügünk nem indul el órákig. csak teker. Aztán kb 22 óra után magától, egyszer csak elindult.  Az emberek többsége nem este nézné a TV-t? Vagy erre már külön elő kell fizetni? Nem érthető ez az egész.

  2. Ekkor: 2021. 09. 09. at 18:24, Roli82 írta:

    Legalább nyitottak rá hibajegyet?

    De akkor neked nem IPTV-d van, ha Androidos boxot kaptál, hanem Telekom TV.

    Amit @FredT írt azt is érdemes megpróbálni.

    Szia,

    Köszi azt csináltuk többször. kb 10 perc után ismét leáll ugyanaz a hibaüzenet. Végül lebutított TV-vel, azaz mindent letörölve, sikerül nézni a TV-t is. Házimozi, meg kaputelefon meg minden nélkül... Hát az külön kör lesz kideríteni, hogy mi okozza/okozta egy új generációs processzorral rendelkező készüléken, amikor minden frissítés le van tiltva és az LG által támogatott alkalmazások futottak rajta.

    Köszi mindenkinek a segítséget!

    Üdv!

  3. Sziasztok!

    Köszi a segítséget! 

    Sajna nem volt karbantartás és hiába telefonálgattam el a fél napot a hibabejelentéssel, nem tudják mi a hiba és semmi nem segített, fel is adtam.  
    Töröltem minden beálltást, ki be lépkedtem, minden eszközt átnéztünk, minden működik stb. Elment egy csomó idő  eredmény nélkül. Két hónap alatt 8-szor kellett újraindítani.. Nem nagyon értem miért akadozik, vagy éppen nem működik egy új 4K LG smart TV-n a szolgáltatás, ami mellesleg még hanggal is vezérelhető annyira "okos"B| és minden más gyönyörűen fut rajta. A szomszéd egy ezeréves TV dobozon:D üvölteti éjjel -nappal a Netfix-et ugyanúgy Telekom nettel, mi meg IPTV előfizetéssel nézhetjük a semmit. 

    Mindenesetre köszönöm és további szép napot.

  4. Üdv!

    Éjfél után nem sokkal, miközben néztük a TV-t, egyszer csak leállt. Azóta azt írja ki "Alkalmazás betöltési hiba, időtúllépés A telekom TV szolgáltatás jelenleg nem érhető el. Ha a probléma továbbra is fennáll, lépj kapcsolatba a TV szolgáltatóval". Bakker mégis mi történhetett?? Miért tűnik el egy szolgáltatás egyik percről a másikra... Internet van, minden van, TV kifogástalan állapotban, tárhely bőven van, kifizetve-befizetve minden stb.. Valaki megnyom egy gombot és lekapcsol, vagy mi okozhatja?? Pár hónapos előfizetés, másik szolgáltatónál évek alatt nem voltak ilyen gondok...Más is tapasztalta? Milyen időközönként??

    Köszi minden választ!

×
×
  • Új...