Ugrás a tartalomhoz
  • Szeretne hasonló avatart használni? A profilképként felhasználható avatarokat az alábbi linkről tudja letölteni.

    image.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpeg

racsi

Tag
  • Tartalmak

    11
  • Csatlakozás időpontja

  • Utolsó látogatás

Profil megtekintések

Nem engedélyezted ezt a funkciót, ezért nem látod, hogy ki tekintette meg a profilodat a közelmúltban.

racsi eredményei

Tudományos tag

Tudományos tag (4/13)

  • Közösségépítő

Összes kitűző

  1. racsi

    5g mobilnet lassabb mint a 4g

    Érdeklődni szeretnék hogy miért van az hogy az 5g lassabb mint a 4g? Eléggé zavar hogy a nagy reklámozás mellett amit a Telekom csinál ilyen sebességek vannak főleg hogy a legdrágább csomagban vagyok és azért nem ezt vártam. Képeket is rakok róla az első a 4g a második az 5g de ez látszik is a jobb felső sarokban
  2. racsi

    optikai internet

    Hát ez az hogy tudom hogy van már mivel az oszlopokon végig van húzva ez a bajom csak éppen nem lehet rendeli. Csak az ügyfélszolgálat nem tud semmit ami azért érdekes. Akkor most ilyenkor mi van?
  3. racsi

    optikai internet

    Mikor lesz már optika az 6447 Felsőszentiván Arany János utcában? Nagyon nagy gubanc van önöknél itt a Telekomnál 2 hónapja már hogy megy itt a beszélgetés és már 2 hete hogy az ügyfélszolgálaton beszélgetek önökkel 0 haladás csak a hitegetés megy és a talán ekkor a talán akkor valamint 4 ügyintéző 4 különböző dolgot mond mintha nem is egy helyen dolgoznának. Volt aki azt mondta hogy idén nem lesz volt aki azt mondta hogy már van de nem lehet rendelni volt aki azt mondta még ki építés alatt van volt aki pedig azt hogy idén már nem lesz. És mind ezt úgy hogy a faluban az egyetlen és ténylegesen az egyetlen (végig néztem az utcákat az oldalukon) ahol nem elérhető még. A falu legszélén lévő utcában is van. Itt a fórumon is írták már hogy a ebben a hónapban már lehet majd rendelni. Érdekes módon semmi nincsen persze a hűségidő az kötelez egy olyan elavult ***** hálózatra hogy az hihetettlen. Más szolgáltatónál is van már itt optika de a hűség idő miatt nem tudok váltani és ez nagyon nagy szemétség, és igen nyilván én vállaltam a húségidőt de nem gondoltam hogy ez lesz hogy a faluban mindenhol lehet optika csak nekem nem nyilván úgy ha ezt tudom előre nem is vállaltam volna de alapvetően nem is akarnám a Telekomot leváltani de ez már vicc. Jó lenne ha már valaki csinálni valamit mert ez hihetettlen. Nem értem miért nem lehet legalább az okát megmondani hogy miért nincsen. És azt sem értem miért nem tudnak mondani bármit gondolom önök is valamilyen szinten határidős munkát végeznek nem hiszem hogy úgy működik, hogy ahogy esik úgy puffan, hogy meg lesz egyszer alapon dolgoznak mert az elég szomorú lenne egy ilyen szolgáltatónál ha ez így működne. Nyomatékosan kérem önöket hogy valami értelemes választ kapjak mert a nem tudom és nem én tehetek róla kicsit unalmas már, eleget hallgattam az ügyfélszolgálaton.
  4. racsi

    Optikai internet

    Ja vicc az egész 3 hónapja megy már ez az igéret ugyan annyit fizetek 30 netért mint mások az 1000 netért mert minden utcában van csak itt nincsen...
  5. racsi

    Optikai internet

    Hát igen néztem azt az oldalt és az a furcsa hogy a mögöttem lévő utcában is van az előttem lévő be és a mellettem lévő be is igazából egész felsőszentiván területén van csak abban az egy utcában nincsen ezért érdekelne hogy már lehet hogy van csak az oldalra nem került fel vagy mi van
  6. racsi

    Optikai internet

    Szia az lenne a kérdésem hogy 6447 Felsőszentiván Arany János utcában mikor lesz már optikai internet a Szabadság utcában már lehet rendelni lassan egy hónapja ez az utca rá merőleges mennyi idő még?
  7. racsi

    Optikai internet

    Szia az lenne a kérdésem hogy 6447 Felsőszentiván Arany János utcában mikor lesz már optikai internet a Szabadság utcában már lehet rendelni lassan egy hónapja ez az utca rá merőleges mennyi idő még?
  8. Hát válasz még nem érkezett? Jó nehéz lehet elérni azt az illetékes kollégát de viccet félre téve van valami fejlemény? Választ előre is köszönöm!
  9. Érdeklődnek hogy idén még elérhető lesz az optikai internet vagy már csak jövőre? Itt már feltettem egy kérdést korábban azt válaszoltak hogy december második felétől be köthető lesz a szolgáltatás de az oldalon még mindig semmi nincs. A válaszokat előre is köszön.
  10. Érdeklődni szeretnék, hogy hol tart az optikai hálózat kiépítése Felsőszentivánon egyszer azt a választ kaptam, hogy év vége felé elérhető lesz. Hát lassan év vége felé járunk és még semmi hír nincsen. Esetleg tudnál mondani. valami konkrétabb időpontot? Választ előre is köszönöm!
  11. racsi

    Optikai internet

    Szia érdeklődnék hogy Baja (6500) és Felsőszentiván (6447) között elméletben most telepítik az optikai kábeleket (úgy hallottam nem vagyok benne biztos ezért kérdezem az önök egyik szerelője mondta mikor egy hibát hárított el, hogy a ***** fekteti elméletben de önök is használják majd a hálózatot) amennyiben ez igaz mikor várható a szolgáltatás?
×
×
  • Új...