Ugrás a tartalomhoz
  • Szeretne hasonló avatart használni? A profilképként felhasználható avatarokat az alábbi linkről tudja letölteni.

    image.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpeg

Kudela

Tag
  • Tartalmak

    1
  • Csatlakozás időpontja

  • Utolsó látogatás

Hozzászólások, amit Kudela posztolt

  1. Miért? Miért! Miért nem?

    Elindultam Görögországba, Szegeden megálltam kellett a laptopomra internet, bekapcsoltam a Net&Roll – s működött. Elintéztem amit akartam, kikapcsoltam a laptopot, de a modemet bekapcsolva felejtettem.

    Természetesem mivel vezettem, nem néztem rá a telefonomra, csak 22 órakor és akkor kapcsoltam ki a Net&Roll modemet is.

    Szerbiában 20:46-kor kaptam egy sms-t hogy elértem a World GPRS Limit 80% -át majd 21:18 –kor újabb sms hogy megvan a 100 % hozzá sem értem a telefonomhoz. Természetesem mivel vezettem, nem néztem rá a telefonomra, csak 22 órakor. Nem tudom mi okozhatott adatforgalmat de mindent kikapcsoltam.

    Másnap Görögországban kellett a net ezért bekapcsoltam a modemet, korlátozott net elérést kaptam, magyarul nem működött. A telefonom internet elérését megosztottam a laptoppal, és működött, Elvileg ugye túlléptem a World GPRS limitet.

    Van mobil előfizetésem MOBIL S 1 GB internet eléréssel egyenleg lekérdezés este 21 órakor 972 MB Van egy Társkártya Net&Roll S 8 GB

    A Net&Roll S 8 GB azért vettem, hogy ha nem vagyok otthon, akkor is legyen internet elérésem. Tudom, hogy rossz döntés volt, mert az év 12 hónapjából 9 - 10 hónapig az adat forgalmam szinte nulla.

    Másnap este 21:00 kor lekérdeztem az egyenlegemet Net&Roll S TK 7,59 GB maradt

    Felhasználható: 2017.07.14. 0 óra 00 percig 8 GB-ból

    4G sebességgel használhatod

    Telefonom adategyenlegét is lekérdeztem:

    Mennyi adatod maradt?

    Net 1 GB 971,60 MB maradt

    1 GB-ból

    4G sebességgel használhatod

    Akkor most mi van? Van elérhető internetem a telefonomon és nincs a Net&Roll S modemen? Mindkettőn az adatforgalom minimális volt, még sincs mobilinternetem a Net&Roll modemen. Most WiFi- ről kérdeztem le az adataimat. miért nem egyértelmű, hogy mit léptem túl és hogyan? Miért nem működik a Net&Roll és miért működik a telefonomról megosztva?

     

×
×
  • Új...