Ugrás a tartalomhoz
  • Szeretne hasonló avatart használni? A profilképként felhasználható avatarokat az alábbi linkről tudja letölteni.

    image.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpeg

&roidJanos

Tag
  • Tartalmak

    13
  • Csatlakozás időpontja

  • Utolsó látogatás

Profil megtekintések

Nem engedélyezted ezt a funkciót, ezért nem látod, hogy ki tekintette meg a profilodat a közelmúltban.

&roidJanos eredményei

  1. &roidJanos

    Philips 55OLED806

    Igen támogatja, beállítom. Köszönöm! 4K adás a boxon keresztül is van ? Ha jól emlékszem van 2 dokumentum film a videotékában, mást nem tudok, hacsak vmi androidos app-on keresztül talán (?).
  2. &roidJanos

    Telekom TV első benyomások

    Az utolsó 10 nézett adás ismét megjeleníthető, örömség. Arra is volt válasz és tapasztalat is, hogy a beállításokban a HD csatornáknál a 1080p/60Hz jobb képet ad, mint a 4K (alap beáll. 4k tv esetén), ami feltételezi, hogy a Tv felskálázása HD adásnál jobb, mint a boxé (nálam, Phi Oled).
  3. &roidJanos

    Philips 55OLED806

    HD Tv adás esetén, 720p vagy 1080p ? és RGB vagy melyik YCbCr ? Az öröm, hogy az utolsó 10 nézett csatorna megtekintése ismét elérhető.
  4. Üdv! Segítséget kérnék a kép beállításban. A színeket szeretném ha természetesek lennének, (ehhez nyilván egy kalibráció adja a tökéletest pl.Calman). - A 2point, 20point értékek, beállítások és a többi képbeállítási érték is érdekelne. Néztem yt-on, de ha van más bevált érték, megnézném. - Valamint a boxban a színtér beállítás esetén, melyik az ideális ? (YCbCr 444 / 422 / 420 vagy RGB ?) - Beállítások->Utoljára nézett bekapcsolása esetén az utolsó 10 nézett csatorna megjelent eddig, de most nem működik. Szoftveres fejlesztés alatt van vagy vmit állítani kell még a boxban ? Kösz
  5. &roidJanos

    Telekom TV első benyomások

    Igazad van abban amit írsz, a rendszerben van a hiba és általában központi vagy szoftveres. Volt ilyen hibajelenségem, amilyen most nálad (teker, nem teker, kicsit teker, lefagy) bejelentettem, igaz 2 hónap volt, mire a hibajegyet lezárták, de megjavult, azaz mivel tudtak róla, meg is javították, ráadásul így van tapasztalati tény is náluk, lehet nem kell 2 hónap a javításra ... Amikor rákérdeztem mi volt a hiba, azt mondták alkatrész kellett ezért húzódott el, mert "központi rendszerükben volt a hiba", mondjuk ezt már kevésbé tudom elhinni, mert a tegnapi hibajegy is ezzel a szöveggel lett lezárva "vizsgàlataink soràn a meghibàsodàst a Telekom hàlòzatàban megtalàltuk és azt elhàrìtottuk" , nyilván értem, hogy kell egy sztenderd szöveg, ami ráadásul a felhasználóban azt az érzést is kiválthatja, hogy na ugye jogos volt a hibabejelentésem, de így ez a lezárás, tudva, hogy nem ez történt, csak azt lett feltételezve, hogy az update oldotta meg, továbbiakban nem teljesen hihető üzenet.
  6. &roidJanos

    Telekom TV első benyomások

    Jelentsd be szvsz. messengeren ( Telekom HU ), szükséges az MT azonosító és telefon szám. Tegnap bejelentettem, ma kijött egy srác, jófej volt, elmondta, hogy volt némi helyi problémájuk is, meg nézzük meg a Firmware-t (az aktuális új 9.2.101)), volt ma 3 címe ilyen hangcsúszás hibával, a frissítés megoldotta, jelenleg itt is rendben. Ha pedig bármi gond van, nyugodtan jelezzem máskor is, mert csak akkor tudnak róla, akkor tudják a lehetséges okokra a megoldásokat megkeresni. Az külön öröm, hogy nem kell telefonálgatni, hanem gyorsan két adattal, rövid, de tényszerű hibaleírással létrejön a hibajegy. Ha pedig előfordulna megint ez a hiba, akkor azt is jelezzem, ne törődjek bele (nem szoktam ) Segítőkész volt, nem a "mozigépész" mindent jobban tudok, hanem a válaszolok, amire csak tudok. 👍🏻 Arra nem tudta a választ, hogy az utoljára nézett csatornák miért nem jelennek meg, de ha a hang nincs elcsúszva egye fene "GUIDE"-ot nyomok. Abban, ha tudnátok segíteni, hogy mi az optimális szítérben ? (444 / 422 / 420 vagy RGB ?) Kösz.
  7. &roidJanos

    Telekom TV első benyomások

    Vmiért nem működik. Újraindítás sem és a kikapcs/bekapcs (utoljára nézett) nem segített. Sajnos 2 hónap elfogadható működés után, tegnap elkezdett 1-2 mp-re megállni a kép/hang majd folytatódott az adás, de így elcsúszott a hang és a kép, csak egy csatorna váltás/visszaváltás oldotta meg a csúszást. Telekomnak messengeren bejelentve a hiba, addig is valakinek erre megoldás ? Kösz.
  8. &roidJanos

    Telekom TV első benyomások

    Valóban. Bekapcs és visszakerült a lehetőség, az utolsó 10 csatorna választható. Kösz Dave! ("Beállítások" -> "Utoljára nézett")
  9. &roidJanos

    Telekom TV első benyomások

    Így van, igazad van, én ezt a részmegoldást használom és sokszor eszembe jut a szolgáltató sajnos ... És a frissítés óta az a lehetőség is eltűnt (?), hogy ha a felfele gombot nyomtam meg, akkor bejött az előzőleg nézett 5 csatorna, így könyebb volt visszaváltani, ha azok közül érdekelt vmelyik, maradt a jobb alsó gomb az utoljára nézettre való váltás lehetősége.
  10. &roidJanos

    Telekom TV első benyomások

    Egy rész megoldás van jelenleg is, nem az igazi, de jobb, mint a semmi: Guide gomb - jobbra (Teljes műsorújság) - felteker csatorna típusig - jobbra - ott a kedvencek lehetőség. Itt ki lehet választani. Ezekután, ha a Guide-ba lépünk felül a szűrésnél a minden csatorna helyett, ki kell jelölni a kedvenceket. Sajnos random visszavált a "kedvencek" a "Szűrés"-nél, a minden csatornára. Üdv.
  11. &roidJanos

    Telekom TV első benyomások

    Nálam, optikain jön a digit jel a boxból egy DAC-ba (max.24bit/48kHz), onnan IC kábelen az analóg hang a sztereó erősítőbe. Az 5.1 hangsávot tartalmazó csatornánál sistergő hang volt, át kell állítani PCM-re a hangkimenetet és valóban 5.1 esetében nem lehetett hangerőt állítani. Öröm, hogy a hangsáv szinkronba került a képpel, csak így tovább Telekom és kösz. Az sajnos továbbra sem jó, hogy ha tekerném vissza, most pl. a "csodás" Konyhafőnök VIP-t, kb.2-5mp visszaszámlál majd azt írja, hogy nem tekerhető, illetve " A multicast behangolás nem sikerült". Ez így továbbra is feladat.
  12. &roidJanos

    Telekom TV első benyomások

    Nálam sem, de még bőven van 15-éből és az a bizonyos enter leütése várat magára . Türelem frissítést terem.(remélhetőleg)
  13. &roidJanos

    Telekom TV első benyomások

    1. Melyik az az app, mellyel az android boxon lehet a hangerőt állítani telefonon keresztül ? 2. A Műsorújság (Telekom app) hogyan párosítható az android tv-vel ? Az előző IPTV esetén remek volt, hogy a telefonon, a Telekom app-ban lehetett felvételt beállítani. 3. Időnként pattogó hang hallható. Hifi (sztereo) -> toslink -> android box. Beállításban PCM-re állítva a hang kimenet. Toslink kábel kihúz-visszadug-box újraindít megvolt, nem segitett. 4. "Elalvás" beállítása, hogy standby-ba kapcsolódjon a box beállítható? 5. Mely appok (play áruház, nem játékok) , melyek hasznosak lehetnek ezeken kívül az általános felhasználáshoz, átlag felhasználónak ? (VLC, Kodi, File manager, Youtube) A csatorna sorrend állítás, a tekeresnél nem látható jelenetek, hiánya sajnos még problémát okoz, az IPTV váltás után vagy épp a műsorok közötti léptetésnél a műsor újságban az épp léptetett csatorna élőképének hiánya is kellemetlen . A képminőség jobb, ez mindenképp előnye az új Telekom android tv boxnak.
×
×
  • Új...