Ugrás a tartalomhoz
  • Szeretne hasonló avatart használni? A profilképként felhasználható avatarokat az alábbi linkről tudja letölteni.

    image.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpeg

Törölt_tag2493

Tag
  • Tartalmak

    62
  • Csatlakozás időpontja

  • Utolsó látogatás

Bejegyzések, amit Törölt_tag2493 posztolt

  1. Olvasd el mit írtam. Publikus IP-t írtam, válaszként összefüggésébe értelmezd. Egy szót nem írtam IPV4-ről. Csak publikus IP-ről. Amit írtam fentebb azt jelenti, hogy vagy IPV4-en vagy IPV6-on lesz publikus ip. Akitől elvették visszakapta ha kérte ipv4-en egyenlőre.

  2. Az  nem szerelő. *****ság. A huawei-ben van hardveres NAT de amugy a sima routetekben is. Azétt tudják a gigabitet.  Na ez amúgy nincs a retkes mikrotikben. Az csak fasttrack-el tudja. Azzal mondjuk megy. Nálam is megy. Bridge modban. Windows 10-el csak 400Mbit. Mondjuk linux-al ugyanazon a gépen 800 Mbit. Nálam se a vassal van a baj. Egy HP proliant microserver SSD-vel 850 Mbit windows server 2016-al.

  3. Ja értem. Nekem mikor kötötték akkor a huawei 8245-öt is kicserélték 8245H-ra. Meg adtak egy routert merthogy az a gigabut csak azzal gigabit. Aztán gyorsan kicseréltem egy mikrotik rb3011-re. De nálam oké a sebesség, csak a gyengébb gép lassú, de az is csak windows-al. Mondjuk ezt a részét nem értem.

  4. Jól értem másik gépekkel megvan kb. a sebesség? Nálam egy gépen max 400 Mbit, egy másikon 800-850, ugyanazzal a kábellel. Csak abba ssd van, meg erősebb processzor. Ez a sebesség már igénybeveszi a procit. De ha arról a gépről amit írtam, hogy max 400 Mbit bebootolok egy linuxot pl. Akkor megvan itt is a 800 Mbit....

  5. Asszem sokáig fog tartani az átállás user oldalrol. De szerintem a gyártók se tesztelik annyira a drivereket ipv6-ra. Még afféle majd egyszer fílingje van, de nincs már messze hogy szorítson a cipő.

  6. Ja értelek. Na az attól függ ám kinek mire kell. Önmagában az egy dolig, hogy gigabit. Csak a rajta futó szoftver nem mindegy. Openwrt, ddwrt, azt azért nehéz összehasonlítani a routeros-el. Illetve az sem mindegy mennyi tűzfalszabály stb. Után fullad ki. Akinek kevés egyszerü dologra kell egy router annak nem kell pl. Mikrotik.  Arra jó az amit ad a T 16 ezerért.

  7. Azt hiszem pont ezt írtam le. L******** lesz akár egy 60 ezres soho routerrel nem 200mbit. Nem raknak azokba olyan erős processzort. Mikrotikek köz7l is az Rb3011 megy gigabit környékén az olcsok közül talán. A többi 100 ezer fölött van.

×
×
  • Új...