Ugrás a tartalomhoz
  • Szeretne hasonló avatart használni? A profilképként felhasználható avatarokat az alábbi linkről tudja letölteni.

    image.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpeg

Törölt_tag2535

Tag
  • Tartalmak

    3
  • Csatlakozás időpontja

  • Utolsó látogatás

Bejegyzések, amit Törölt_tag2535 posztolt

  1. Sziasztok,

    egy bennfentes kérem magyarázzon már el nekem vmit:

     

    IPTV előfizetésem van, ADSL-en, felvevő opcióval. Tavaly nyár végén-ősz elején kigondoltam, hogy tök jó lenne, ha a család TV-zik a felvevős + a 2. settopbox-on, akkor milyen jó lenne, ha ezzel egyidőben én tudnám nézni egy 3. stb-n a rögzített adásokat.

    A gondolatot tett követte, kisebb-nagyobb hercehurcával, de sikerül megrendelni a 3. boxot, be is applikálták, és azóta örömbódottá, használtam is mind3at.

    Most jön a feketeleves: a hűségidő lejártával szerettem volna meghosszabbítani így ahogy van, mert elégedett vagyok vele, jó nekem így, stb.... DE A TELEKOM "PORTFÓLIÓVÁLTÁS MIATT" nem hajlandó továbbra is adni a 3 boxot, csak 2-t. Merthogy ez így most hogy és miért és nemlehet mert csak 2 stream van DSL-en, meg miazhogymár....

    Miért nem lehet? Tisztában vagyok vele, hogy 2 bejövő stream-et tud csak a DSL, nekem nem is azért kellene a 3. hogy élőben TVzzek rajta, hanem a rögzítettet tudjam nézni.

    Most ott vagyok, hogy lejárt a hűség, vígan fizetem a megemelkedett havidíjat, de a 3. stb-ot továbbra sem tudják "beregisztrálni" a meghosszabbítandó hűségnyilatkozatú előfizetésemhez. Ez így normális?

     

    Tamás


    Szerintem normális. Valószínűleg a hosszabbításnál migráltak - a megnövekedett számlád is erre utal. Azt nem tudom, hogy minden lábadat vagy csak ezt az egyet. A számládon nem láttál furcsaságokat később? 

  2. Nem kell hozzá felvétel opció, elég ha rádugja, viszont nem mindegy, hogy milyen eszközt. a Pendrive-okkal baj van (jópárat nem is lát), az ajánlott a merevlemez. Normális esetben rádugás után rákérdez, hogy formázhatja-e. Különben nem NTFS-t fog rátenni, hanem ha jól emléxem EXT3-at. 

     

    Csak az olyan boxokban fogja elmenteni oda a téka tartalmakat, amelyekben nincs belső merevlemez, ilyen a kicsi Caon. 

    Maga a mentés pedig a "lekérem" menüvel lehtséges, ezesetben letöltni és onnan nézheted.

     

    Ha viszont rendelsz hozzá felvétel opciót, akkor le fogják cserélni belső merevlemezesre, amire meg hiába dugsz rá külső vinyót, onnan csak média tartalmakat tudsz majd lejátszani. 

  3. Ennek nem szabadna működnie, gondolom hamarosan ki fogják kapcsolni a lehetőséget. 

    Hivatalosan IPTV-vel a felvétel opció megvásárlásával tudsz felvenni műsorokat. Ennek számos előnye van ahhoz lépest amit most csinálsz . Többek között egyszerre kettőt is felvehetsz, ill. nem kell úgyhagyni a boxot... 

    Addig is a másik lehetőség, hogy kikapcsoltatod az ügyfélszolgálaton a CRM megkereshetőséget, és akkor nem jön több üzenet.

×
×
  • Új...