Ugrás a tartalomhoz
  • Szeretne hasonló avatart használni? A profilképként felhasználható avatarokat az alábbi linkről tudja letölteni.

    image.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpeg

Törölt_tag2685

Tag
  • Tartalmak

    14
  • Csatlakozás időpontja

  • Utolsó látogatás

Minden, amit Törölt_tag2685 posztolt

  1. Ha már árak, akkor emlékeztetőül a nyűgöm az Eurosport 2 "megvonása" volt, amit 1800 Ft-ért érhetsz el a MT-nál idéntől. Azaz 7300 Ft-nál áll meg a mutató. S a két ES-hoz sztem nem is tudsz olcsóbban hozzájutni itt, mint az a 7300 Ft, mert nincs csak sport csomag. Ha már ár. s persze 7300-ért sem kap(na) az ember fia ES2 HD-t, csak SD-t.
  2. Jé, a **-******* szerint meg van igény az Eurosport 2-re, sőt HD-ban is. Ott elég megvenni a Családi+HD-nak megfelelő előfizetői csomagot. Hajrá, Magyar Telekom! (Cinikus emoticon helye)
  3. Igen, az ES2 HD megszűnte fájó lépés. Nekem főleg a bringás közvetítések miatt.
  4. Szerintem szándékosak ezek a "felesleges" dolgok. Minden ilyen addicionális csomagnál igyekeznek egy hívó szót, egy-egy relatíve kedvelt csatornát szerepeltetni, s hozzácsapni néhány érdektelent is. Ezt súgja az intuícióm.
  5. Persze, ha boldoggá teszlek ezzel, ma este vagy holnap este csatolom. Ha elfelejteném, akkor nyugodtan írj egy figyelmeztető hsz-t, mert arról úgyis jön email, ami eszembe juttatja. Illetve ha gondolod, akkor a lakcímkártyámat is (bár gondolom a számlán is rajta van a település neve, ahová a szolgáltatás szól), mert egyáltalán nem vagyok budapesti, sőt 44 évem alatt csak mintegy 2 évet laktam a fővárosban albérletben, illetve kollégiumban. Mitől lettél ilyen ellenséges, csak azért, mert más véleményen vagyunk? Szerinted nem méretgazdaságossági kérdés az, hogy a 10 emeletes házak esetén több előfizetőre számíthat a szolgáltató 1 méternyi kábelre vetítve, mint mondjuk egy kertes övezetben? Szerintem pontosan a 10 emeletes házakban laknak inkább az általad "szolga" névvel jelölt emberek, akiknél szerintem nagyobb versenynek kellene lenni, mint a kertes övezetben lakó "új vagy tradicionális gazdagok" esetén. Egyébként szerinted csak az újgazdagok szeretik a sportcsatornát HD-ban nézni? Az elmúlt években úgy átalakult a tévézés, hogy egy teniszmeccsen már alig látszik a kiírt eredmény CRT televízión. Én csak ezért vettem 2009 körül 42 colos plazmát, pedig sokan sokkal korábban is vettek, még a "szolgák" közül is hitelre. Illetve azért tértem át a HD csatornákra, mert az SD csatornák úgymond elkezdtek szép lassan egyre rosszabbak lenni. Nem állítom azt, hogy a szolgáltató rontott a tömörítés segítségével a képminőségen, simán lehet hogy a műsorgyártók tették olyanná a műsoraikat, hogy egyre jobban feltűnt az, hogy rosszabb a képminőség. Olyan minimális a különbség a Családi és a Családi HD havi díja között, hogy szerintem a kevésbé jómódúak nem azon spórolnak, hanem mondjuk az internet sebességén, mert ott többet lehet fogni. üdv: egy munkavállaló, akinek sosem volt vállalkozása, csak munkabére, de van véleménye. Ui: amúgy nem haragszom, csak tényleg nem értem, hogy miért pipultál be
  6. Egyébként elvettek, méghozzá az ES2 HD-t. Vagy figyelmetlen vagyok? vagy ezt meg úgy kell vennem, hogy szalonna szagú zsírpapírba csomagolva azért megkaphatom a cukorkát?
  7. Nem, mert a méretgazdaságosság az nem egy etikátlan fogalom. Pont te írtad, hogy ha csak én venném meg az ES2 nézési jogát, akkor nagyon magas díjú volna a csatorna. Ez is a méretgazd. egy manifesztációja. A cukorkák alapvetően az ízről szólnak, egy sportcsatorna leginkább a szurkolásról vagy izgalomról. A természetfilm meg nem a "hajrá gepárd, vigyázz antilop"-ról. ;-)
  8. A zacskós vegyes cukorka ellen is háborognék, ha - előtt évekig hozzászoktatnának az egyik összetevőjéhez - illethe ha a "vegyes cukorka" azt jelentené, hogy a cukron kívül van benne teljesen más is. Ugyanis azt senki nem gondolhatja komolyan, hogy csak azért mert két tv csatorna mindegyike digitális jel, ezért mindkét csatorna cukorka volna. A legtöbb ember nagyobb különbséget érzékel egy sportműsor és egy természetfilm között, mint két cukor között. Gondolom, ezen az új fórumon is írtatok már arról, hogy Magyarországon milyen verseny alakult ki a tévé/internet területén. Szerintem semmilyen. Eddig csak azt tudtam, hogy az 50.000 lakosnál kisebb településeken nincsen verseny a kábeles tévézés terén, pár hete mesélte egy ismerősöm, hogy Budapest bizonyos részein sincs, sőt van olyan, hogy egy adott ház 1. és 5. emelete közt van, a 6. emelettől felfelé nincs. Egyébként meg majd meglátjuk, hogy mi lesz a vége...
  9. Tudtam róla. De nem hiszem, hogy a Discovery találta volna ki a Nagyvilág csomagot, s azt hogy abba kell rakni egy attól tökidegen sport csatornát. Egyébként ha már ennyi (ál)minicsomag van, akkor miért is nem azt az utat követi az MT, hogy a kereslet-kínálat vegytiszta elvét követve egyesével lehessen csatornák nézési jogát megvenni? A kizárólag csomagban megközelítésmód eléggé idejétmúlt akkor, amikor a technika adott arra, hogy csatornánként lehessen "dekódolni" az adást. Hirtelenjében nem is jut eszembe példa hasonló kikényszerített árukapcsolásra. Paradicsomot lehet venni pikniktálban paprikával, hagymával stb-vel együtt, de külön is. TV csatornákat miért is nem?
  10. Hát elég béna a MT, mert az egyedüli sportcsatornát tartalmazó Nagyvilág csomag, amit így akarnak felfuttatni, drágább, mint az Eurosport Player. Azaz nem valószínű, hogy az ES2-t kedvelő sportrajongók gépiesen elő fogják fizetni a Nagyvilágot is. Egyébként jogilag kóser, amit az MT csinál, de azért szerintem elég vérlázító, hogy már a látszatra sem adnak, mert nem egy über prémium sportcsomagba rakták be az ES2-t, hanem egy szedett-vedettbe, azaz tényleg tisztán üzletpolitika lehet a háttérben. Ja és mindezt úgy, hogy az ES2 HD meg teljesen ugrik, pedig a HD felbontással legalább az Eurosport Player-t meg tudnák verni, ami nem mindig tudja a HD felbontást, csak bizonyos programoknál.
  11. Törölt_tag2685

    IPTV

    Köszi mindenkinek a reakciót, de az élet mégis úgy hozta, hogy ennek a hsz-omnak köszönhetően oldódott meg ma délelőtt a probléma, amihez kellett az MT azonosítóm megadása is. Kösz a modinak, hogy továbbította az ügyemet, ezen a csatornán egy érdemesebb embert sikerült elérni, mint a 1412-n keresztül bármikor.
  12. Törölt_tag2685

    IPTV

    Helló! Elég régen jártam itt, hálistennek, évekig nem volt nagyobb gondom a T-Home-mal. Akkor még egy ún ombudsman volt itt a fórumon, ha jól rémlik a név, Németh Attila. Szóval van egy reklamációm, ami 73 napja fut már. Persze mindent megtettem, hogy a kért szolgáltatást megkapjam, a telefonos tájékoztatások szerint ez fog történni, viszont várnom kell egy folyamat technikai lezárására. Van itt a fórumon olyan T-Home dolgozó, aki ilyen elhúzódó ügyekben tud segíteni? Egyfajta 2n (vagy 3rd) level support-os.? Az MT azonosítóm *********. Gáz ez az egész ügy, nem pénz jóváírásokat akarok, hanem a reklamáció kedvező lezárását. Hadd ne legyek negatív, s ne kelljen leírnom itt a kálváriámat, ami egyébként 2014. Dec. 19-én kezdődött. Kösz: NZ
×
×
  • Új...