Ugrás a tartalomhoz
  • Szeretne hasonló avatart használni? A profilképként felhasználható avatarokat az alábbi linkről tudja letölteni.

    image.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpeg

Törölt_tag2685

Tag
  • Tartalmak

    14
  • Csatlakozás időpontja

  • Utolsó látogatás

Bejegyzések, amit Törölt_tag2685 posztolt

  1. Ekkor: 2015. november 16., Attila70 írta:

    Azért azt nem kell elfelejteni, hogy csatorna tulaj változás volt. Te sem én sem tudjuk, hogy pl: árban volt-e változás. Az meg semmit nem jelent, hogy mondjuk más szolgáltatoknál lesz-e vagy nem, hiszen lehet nekik még érvényes szerződésük van ami csak mondjuk egy év múlva jár le. Van már hasonló eset egy másik szolgáltatónál aki most kötött velük szerződést.

    Látod, a **-nek eddig nem volt, de megérte, hogy legyen. 

  2. Persze, ha boldoggá teszlek ezzel, ma este vagy holnap este csatolom. Ha elfelejteném, akkor nyugodtan írj egy figyelmeztető hsz-t, mert arról úgyis jön email, ami eszembe juttatja.

    Illetve ha gondolod, akkor a lakcímkártyámat is (bár gondolom a számlán is rajta van a település neve, ahová a szolgáltatás szól), mert egyáltalán nem vagyok budapesti, sőt 44 évem alatt csak mintegy 2 évet laktam a fővárosban albérletben, illetve kollégiumban. Mitől lettél ilyen ellenséges, csak azért, mert más véleményen vagyunk? Szerinted nem méretgazdaságossági kérdés az, hogy a 10 emeletes házak esetén több előfizetőre számíthat a szolgáltató 1 méternyi kábelre vetítve, mint mondjuk egy kertes övezetben? 

    Szerintem pontosan a 10 emeletes házakban laknak inkább az általad "szolga" névvel jelölt emberek, akiknél szerintem nagyobb versenynek kellene lenni, mint a kertes övezetben lakó "új vagy tradicionális gazdagok" esetén.

    Egyébként szerinted csak az újgazdagok szeretik a sportcsatornát HD-ban nézni? Az elmúlt években úgy átalakult a tévézés, hogy egy teniszmeccsen már alig látszik a kiírt eredmény CRT televízión. Én csak ezért vettem 2009 körül 42 colos plazmát, pedig sokan sokkal korábban is vettek, még a "szolgák" közül is hitelre. Illetve azért tértem át a HD csatornákra, mert az SD csatornák úgymond elkezdtek szép lassan egyre rosszabbak lenni. Nem állítom azt, hogy a szolgáltató rontott a tömörítés segítségével a képminőségen, simán lehet hogy a műsorgyártók tették olyanná a műsoraikat, hogy egyre jobban feltűnt az, hogy rosszabb a képminőség.

    Olyan minimális a különbség a Családi és a Családi HD havi díja között, hogy szerintem a kevésbé jómódúak nem azon spórolnak, hanem mondjuk az internet sebességén, mert ott többet lehet fogni.

    üdv:

    egy munkavállaló, akinek sosem volt vállalkozása, csak munkabére, de van véleménye.

    Ui: amúgy nem haragszom, csak tényleg nem értem, hogy miért pipultál be

     

     

     

  3. Nem, mert a méretgazdaságosság az nem egy etikátlan fogalom. Pont te írtad, hogy ha csak én venném meg az ES2 nézési jogát, akkor nagyon magas díjú volna a csatorna. Ez is a méretgazd. egy manifesztációja.

    A cukorkák alapvetően az ízről szólnak, egy sportcsatorna leginkább a szurkolásról vagy izgalomról. A természetfilm meg nem a "hajrá gepárd, vigyázz antilop"-ról. ;-)

  4. A zacskós vegyes cukorka ellen is háborognék, ha

    - előtt évekig hozzászoktatnának az egyik összetevőjéhez

    - illethe ha a "vegyes cukorka" azt jelentené, hogy a cukron kívül van benne teljesen más is.

    Ugyanis azt senki nem gondolhatja komolyan, hogy csak azért mert két tv csatorna mindegyike digitális jel, ezért mindkét csatorna cukorka volna. A legtöbb ember nagyobb különbséget érzékel egy sportműsor és egy természetfilm között, mint két cukor között.

    Gondolom, ezen az új fórumon is írtatok már arról, hogy Magyarországon milyen verseny alakult ki a tévé/internet területén. Szerintem semmilyen. Eddig csak azt tudtam, hogy az 50.000 lakosnál kisebb településeken nincsen verseny a kábeles tévézés terén, pár hete mesélte egy ismerősöm, hogy Budapest bizonyos részein sincs, sőt van olyan, hogy egy adott ház 1. és 5. emelete közt van, a 6. emelettől felfelé nincs.

    Egyébként meg majd meglátjuk, hogy mi lesz a vége...

  5. Azért azt nem kell elfelejteni, hogy csatorna tulaj változás volt. Te sem én sem tudjuk, hogy pl: árban volt-e változás. Az meg semmit nem jelent, hogy mondjuk más szolgáltatoknál lesz-e vagy nem, hiszen lehet nekik még érvényes szerződésük van ami csak mondjuk egy év múlva jár le. Van már hasonló eset egy másik szolgáltatónál aki most kötött velük szerződést.

    Tudtam róla.

    De nem hiszem, hogy a Discovery találta volna ki a Nagyvilág csomagot, s azt hogy abba kell rakni egy attól tökidegen sport csatornát.

    Egyébként ha már ennyi (ál)minicsomag van, akkor miért is nem azt az utat követi az MT, hogy a kereslet-kínálat vegytiszta elvét követve egyesével lehessen csatornák nézési jogát megvenni? A kizárólag csomagban megközelítésmód eléggé idejétmúlt akkor, amikor a technika adott arra, hogy csatornánként lehessen "dekódolni" az adást. Hirtelenjében nem is jut eszembe példa hasonló kikényszerített árukapcsolásra. Paradicsomot lehet venni pikniktálban paprikával, hagymával stb-vel együtt, de külön is. TV csatornákat miért is nem?

  6. Már többen írtátok az eurosport2 kivételét, én is ezt savallom, hiszen a német bajnokságot csak ezen a csatornán tudjuk nézni!  Igaz egy plusz csomagot előfizethetek, havi 1800 Ft-ért, amibe áttették az eurosport2-t. Lehet, hogy tévedek, de egy kis üzletpolitikát látok az új csatornakiosztásban.

     

    Hát elég béna a MT, mert az egyedüli sportcsatornát tartalmazó Nagyvilág csomag, amit így akarnak felfuttatni, drágább, mint az Eurosport Player. Azaz nem valószínű, hogy az ES2-t kedvelő sportrajongók gépiesen elő fogják fizetni a Nagyvilágot is.

     

    Egyébként jogilag kóser, amit az MT csinál, de azért szerintem elég vérlázító, hogy már a látszatra sem adnak, mert nem egy über prémium sportcsomagba rakták be az ES2-t, hanem egy szedett-vedettbe, azaz tényleg tisztán üzletpolitika lehet a háttérben. Ja és mindezt úgy, hogy az ES2 HD meg teljesen ugrik, pedig a HD felbontással legalább az Eurosport Player-t meg tudnák verni, ami nem mindig tudja a HD felbontást, csak bizonyos programoknál.

  7. Köszi mindenkinek a reakciót, de az élet mégis úgy hozta, hogy ennek a hsz-omnak köszönhetően oldódott meg ma délelőtt a probléma, amihez kellett az MT azonosítóm megadása is. Kösz a modinak, hogy továbbította az ügyemet, ezen a csatornán egy érdemesebb embert sikerült elérni, mint a 1412-n keresztül bármikor.
  8. Helló!

    Elég régen jártam itt, hálistennek, évekig nem volt nagyobb gondom a T-Home-mal. Akkor még egy ún ombudsman volt itt a fórumon, ha jól rémlik a név, Németh Attila. Szóval van egy reklamációm, ami 73 napja fut már. Persze mindent megtettem, hogy a kért szolgáltatást megkapjam, a telefonos tájékoztatások szerint ez fog történni, viszont várnom kell egy folyamat technikai lezárására. Van itt a fórumon olyan T-Home dolgozó, aki ilyen elhúzódó ügyekben tud segíteni? Egyfajta 2n (vagy 3rd) level support-os.? Az MT azonosítóm *********. Gáz ez az egész ügy, nem pénz jóváírásokat akarok, hanem a reklamáció kedvező lezárását. Hadd ne legyek negatív, s ne kelljen leírnom itt a kálváriámat, ami egyébként 2014. Dec. 19-én kezdődött.

    Kösz:
    NZ

×
×
  • Új...