Ugrás a tartalomhoz
  • Szeretne hasonló avatart használni? A profilképként felhasználható avatarokat az alábbi linkről tudja letölteni.

    image.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpeg

GáborK

Tag
  • Tartalmak

    6
  • Csatlakozás időpontja

  • Utolsó látogatás

GáborK eredményei

Tudóspalánta

Tudóspalánta (3/13)

  1. GáborK

    Set-top box HDMI-CEC vezérlés

    Köszönöm, ezt tudom. De mi a helyzet a CEC engedélyezésével?
  2. GáborK

    CAM modul (CI+)

    De nagyon köszönöm a választ!
  3. GáborK

    Set-top box HDMI-CEC vezérlés

    IPTV előfizetésnél szeretnék megszabadulni a dupla távirányítótól, mert az idős szüleim nem boldogulnak vele. Kiderült, hogy CAM/CI+ modul használatára a Telekomnál nincs lehetőség. Támogatja viszont a TV a HDMI-CEC protokollt. A Telekom set-top boxot (CISCO ISB2201MT/405) rá lehet bírni, hogy legalább a csatornák közti lapozás működjön a TV távirányítójáról? A menüben nem találok semmi erre utalót. Esetleg szoftverfrissítéssel vagy a set-top box cseréjével megoldható?
  4. GáborK

    CAM modul (CI+)

    uzman és btz, köszönöm szépen a villámgyors válaszokat! Ha átállnék koaxos DVB-C előfizetésre, akkor sem lenne rá lehetőség? Ez a hivatalos Telekom álláspont, vagy ügyfél-tapasztalat?
  5. GáborK

    CAM modul (CI+)

    Na, azt látom, a kérdésemből a versenytársak neveinek kicsillagozására volt fejlesztői kapacitás. 2021, Magyarország. Szép.
  6. GáborK

    CAM modul (CI+)

    Hol lehet a set-top box helyett CAM modult igényelni? Az idős szüleim teljesen össze vannak zavarodva a két távirányítótól, a TV-n viszont van CI+ csatoló, úgyhogy a Telekom set-top boxot akár ki is lehetne hagyni a képletből. Mindent végiglapoztam a Telekom TV szolgáltatások oldalon, de nem találom ennek semmi nyomát. Az online ügyfélszolgálaton a saját IPTV Szuper Családi HD díjcsomag előfizetésem opciói között sincs semmi erre utaló jel. A *****fone, *****, és MindigTV oldalain tök egyértelmű, két kattintással megtaláltam, de a Telekom vajon hol rejtegeti?
×
×
  • Új...