Ugrás a tartalomhoz
  • Szeretne hasonló avatart használni? A profilképként felhasználható avatarokat az alábbi linkről tudja letölteni.

    image.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpeg

Beni2360

Tag
  • Tartalmak

    87
  • Csatlakozás időpontja

  • Utolsó látogatás

Minden, amit Beni2360 posztolt

  1. Beni2360

    Kaon CG3000 port beállítása.

    Köszi a segítséget sikeredet, ftp szerver kiválasztva be is írta a 21-t és a külsőnél meg cseréltem a NAS-nél nyitott port számra. Középen mega mindkettőt kellett választani. Evvel a név választással és a külső belső dolgokkal voltam gondba. De a végén könnyebb volt mint gondoltam.
  2. Nemrégen kaptam csere képen ezt a Kaon CG3000 modemet de nem tudom hogyan kell beállítani , mit hova kell írni és kiválasztani, hogy portot nyisson a torrentnek? Nem nagyon csináltam ilyet, tehát valami részletes leírás kérhetnék? Köszönöm előre is a segítséget.
  3. Beni2360

    HD adás

    Na ma reggel vettema bátroságom :smileyvery-happy: és bejelentettem a hibát és lás csodát 2 h múlva már megfelelő minőségben kapom az adást. Bánom, hogy nem előbb jelezetem. Még mindig nem a D....i minőség de már ég és föld, ez már megfelel. 
  4. Beni2360

    HD adás

    Hát ez az !!!!:smileysad:
  5. Beni2360

    HD adás

    Hát  kinlódás volt a F1 mai adásának a  közvetitése az IPTV koaxon, borzalmas pixeles széteső képek, gyalázatos volt. A vizilabda mérkőzések is hasonló pixeles minőségben jönnek. Bejelentsem hibának? Átkapcsoltam a 4 betüs Román adóra csodálatos képet adtak, adnak.:smileyvery-happy: A versenyeny nagyon jó volt, végre egy remek futam.  :smileyvery-happy:
  6. Beni2360

    Digitális Kábel TV

    Nem is fogtok érdemben választ kapni, mert akkor semmi esély nem marad, hogy netán vesztek belőle. Már megírtam, hogy nem tud Magyar nyelven. Kint Némethonban a fiam dolgozik és megkérdezte egy kolágáját és nemleges választ kapott. Ez pontosan olyan mint a régi android rendszer abban sem volt magyar nyelv, késöbb valaki csinált egy fordítás félét. De ez itt nem működik. Elfekvő darabok és minnél előbb meg akarnak szabadulni tőlük. Szomoru tény de ez van.
  7. Beni2360

    Digitális Kábel TV

    Nekem is IPTV elő fizetésem van igaz, hogy koaxon kapom, de ott egy felvétel melett bármit nézhetek és a másik felvétel is megy de azt már nézni kell, vagy átkapcsolok esetleg másik kimenetre. Ha dvb-c tuneres a tv akkor a koaxkábelt elosztva az antennára dugom és ott most már kodólatlanul jön kb 38 csatorna és azt tudom nézni. Külaő  dvb-c tunerem is van azt  is behangoltam a régi analóg csatorna helyett és ott jön 38 csatorna. Namármost mivel a digitális csatornán több adás is jön egyszerre a külső box felvételnél csak abban a sávban jövő pár db csatorna nézhető. Ezt a tv nél még nem tudtam elérni. Kéretik vissza olvasni már töbszőr leírtam.
  8. Beni2360

    Digitális Kábel TV

    Szerintem jó választás.
  9. Beni2360

    Digitális Kábel TV

    Bocsi pontosítok 40 db csatorna van. Mivel luta voltam össze irogatni képeken prezentálom őket. És még a viasat 3 kétszer van  
  10. Beni2360

    Digitális Kábel TV

    IPTV- koaxon. családi+hd csomag. Nálam is a második link 2 csatornák vannak, tehát messze nem családi csomag, mint fentebb írták.  
  11. Beni2360

    Digitális Kábel TV

    Kiment minden koaxos efinek egy levél meg ha van le adva mail cím oda is,   Ki bizony már egy hete megírtam. Én csak levelet kaptam E-mailt nem. Most megy még az analóg és a digitális is egymás mellett. 
  12. Beni2360

    Digitális Kábel TV

    Csak avval az a baj, hogy mihelyst rendelsz egy felvételi opciós dobozt akkor az lép első számu stb-nek és már a simáért fizetni kell. Most vivtan velük közelharcot amikor hosszabítottam és váltottam HD csomagra, nem voltak hajlandók elfogadni a fenti érveket. Igy vankalapja meg nincs efektus lépett elő. :smileylol:
  13. Beni2360

    Digitális Kábel TV

    Idézet gomb megnyomása nélkül nem tudjuk kitől kérdezel, vagy kinek válaszólsz. Netán tőlem?
  14. Beni2360

    Digitális Kábel TV

    Talán ez elég volna néked: http://koscso.blog.hu/2015/05/29/kendo_dvb-c_tuner_hd_1920x1080_set_top_box
  15. Beni2360

    Digitális Kábel TV

    Ezt akkor tudjuk meg ha valaki szerez boxot és nyilatkozik,hogy minden pöpecül megy. :) Én már saját dvb-c boxomat beüzemeltem amit a 4 betüs szolgáltatónál használtam és minden analóg adás fogható rajta nagyon jó minőségben, tehát müködik nincs leodólva. --------------------------------------------------------------- Ezek szerint még az sem biztos, hogy saját boxot lehet használni!?- e szerint lehet. ------------------------------------------------------------------------------------------  
  16. Beni2360

    Digitális Kábel TV

    Hát erre a válaszra én is kiváncsi vagyok de ne számits rá mivel én is rendeltem pár éve egy DVB-T bokszot és ez sem tud magyarul.  Mivel nálunk sosom forgalmazták hivatalosan ezeket a márkákat, ebből ifolyólag 99%, hogy nem lesz Magyar nyelv benne. Ezt ne hasonlisd az Androidhoz, habár ott is csak az újabb szériában van Magyar nyelv meg amit hivatalosan is forgalmaztak a régebbi verzió számmal. Különbem ha be tutdod nekik állítani már akkor nem lesz olyan nehéz a csatorna váltás meg a felvétel-lejátszás.
  17. Beni2360

    Digitális Kábel TV

    Ezt ajánlom mindenképp.   Gyártó: Seagate Modell: 320GB 8MB 5400rpm SATA ST320LM001 Leírás: Az 320GB-os Seagate Momentus 5400.6 a notebook merevlemezek közül a teljesítmény, a kapacitás, a mobilitás, és a tartósság legjobb kombinációját nyújtja, hogy megfeleljen a mai multimédiás használati modellek igényes elvárásainak. Rendkívül megbízható 2,5 hüvelykes meghajtó. Képes ellenállni akár 1000G ütésnek, így ez a rendkívül megbízható meghajtó tökéletes notebook-hoz, vagy külső tárolási alkalmazásokhoz. A Seagate, új Momentus névre keresztelt merevlemez típusa tovább öregbíti a cég hírnevét, hiszen csendesebb, és hűvösebb, mint elődei, valamint nem elhanyagolható tényező kompakt mérete sem.
  18. Beni2360

    Digitális Kábel TV

     Hát evvel a kijelentéseddel nem értek egyett.  Én már nem is ismerek olyan valakit aki belső vincsis boxot használ. nekem is van 2 db sony asztali felvevős DVD egységem és már vagy 4 éve nem használom őket főleg mióza blu ray lejátszót vettem. Igaz engem kielégit az IPTV lehetősége. nagyon ritkán találkozok ütközéssel a sok felvétel közt.18 féle felvétel van most is a vincsin. "külső tárolóval szórakozni."- Hát azért egy letőltött agy kapott film másolása külső vincsir és megnézése azért nem egy semmire való szórakozás. Marad a magyorországon kapható dual tuneres készülék és az már majdnem mindent tud, késöbb is hasznát lehet venni. Az árról ami kb 25 k ha azt mondod, hogy 5 évig használják ez az összeg már havi 416 Ft ami nem nagy befektetés. Ennél sokkat többe kerül a T-H-tól kölcsönözni egy készüléket. Kompromisszumot kell kötnötök.
×
×
  • Új...