Ugrás a tartalomhoz
  • Szeretne hasonló avatart használni? A profilképként felhasználható avatarokat az alábbi linkről tudja letölteni.

    image.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpeg

Solt

Tag
  • Tartalmak

    3
  • Csatlakozás időpontja

  • Utolsó látogatás

Profil megtekintések

Nem engedélyezted ezt a funkciót, ezért nem látod, hogy ki tekintette meg a profilodat a közelmúltban.

Solt eredményei

Kutató

Kutató (2/13)

  1. Solt

    SmartBox távirányító

    Bíztam benne, hogy esetleg egy firmware frissítés keretében ez megoldható... nekem logikusabbnak tűnik, hogy ha már univerzális távirányítóként párosítom, akkor utána alapértelmezetten a TV-t vezérli, vagy legalább a váltás után úgy marad és nem áll vissza magától STB módba. A TV távirányítójával HDMI-CEC engedélyezéssel működik, de elég hektikus... ha például átváltok az Apple TV-re és utána vissza az STB-re, akkor már nem működik, csak ha újraindítom az STB-t, illetve a TV távirányítóval például nincs műsor infó. Nyilván ezek azért élhető nyűgök és ennél nagyobb problémám soha ne legyen, de azért ha nem állna vissza STB módba akkor az jóval kényelmesebb lenne számomra.
  2. Solt

    SmartBox távirányító

    Köszönöm, ezzel tisztában vagyok, de több eszköz van a TV-re kötve és emiatt azt szeretem, ha az STB hangereje állandó 100% és a TV hangerejét állítom, mert egyrészt sokkal finomabb léptékben megtehető, másrészt pedig így nincs jelentős eltérés a források között.
  3. Solt

    SmartBox távirányító

    Sziasztok! A távirányító használati utasításában az alábbi szerepel, Sikeres beállítás után a távirányító (TV ki-bekapcsolás) gombjának 2 másodpercig tartó lenyomásával válthatsz a TV és a SmartBox vezérlése között. A beállított távirányítóval ki-/bekapcsolhatod a TV készüléket is, állíthatod a TV hangerejét, vagy akár el is némíthatod. 10 másodperc inaktivitás után a távirányító visszaáll STB üzemmódba, amit a fény két gyors felvillanása jelez. Van arra valami megoldás, hogy ne álljon vissza 10 másodperc után STB módba? Elég macerás minden alkalommal amikor a TV-n hangerőt akarok állítani a 2 másodperces művelettel kezdeni.
×
×
  • Új...