Ugrás a tartalomhoz
  • Szeretne hasonló avatart használni? A profilképként felhasználható avatarokat az alábbi linkről tudja letölteni.

    image.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpeg

Stewe357

Tag
  • Tartalmak

    5
  • Csatlakozás időpontja

  • Utolsó látogatás

Bejegyzések, amit Stewe357 posztolt

  1. 6 órája, OldMike írta:

    Szia!

    Eléggé határozottan írtad az IPTV-t, de azért jobb lenne biztosra menni. Ténylegesen az IPTV szolgáltatást akarod igénybe venni, vagy a Telekom TV szolgáltatást, ami Androidos szolgáltatói eszközzel működik? Mivel az utóbbi is IPTV streammel működik, helytelenül azt is emlegethetik IPTV-nek. A hagyományos IPTV-re biztosan érvényesek az előző hozzászólások, míg a Telekom TV esetében nekem nincs tapasztalatom, de szakértők megmondják majd, hogy ugyanúgy működik-e.

    Szia. Igen az androidos eszközre gondoltam amit mostanában árul a telekom. Én abban a hitben voltam hogy egy és ugyanaz a 2. Beszélgettem pár emberrel és ők mondták hogy ez a neve és kérdéses a switch. Valamint amit YouTubeon láttam videót ott is erről beszéltek. De köszönöm a tisztázást.

  2. Üdvözletem. Leendő telekom ügyfél lennék. Szeretnék pár kérdést feltenni a tv szolgáltatásról. Mivel lakhelyemen kiépítették az optikai hálózatot ezért tervezem a szolgáltató váltást több szempont miatt is. A jelenlegi szolgáltató internet szolgáltatása nem kielégítő. Ez miatt tv szolgáltatást is váltanék. Néztem már több tájékoztató videót is de egy kérdésre nem kaptam kielégítő választ. A lakásban minden szobában van utp kábelen internet viszont van olyan helység ahol 2 switchen keresztül történik a továbbítás a másik szobába 1 switchen keresztül. Az IPTV tud üzemelni switchen keresztül vagy közvetlen kapcsolat szükséges? Ha nem tud switchen keresztül üzemelni milyen más megoldás létezik a tv szolgáltatás továbbítására?

     

×
×
  • Új...