Ugrás a tartalomhoz
  • Szeretne hasonló avatart használni? A profilképként felhasználható avatarokat az alábbi linkről tudja letölteni.

    image.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpeg

zunicum

Tag
  • Tartalmak

    13
  • Csatlakozás időpontja

  • Utolsó látogatás

Profil megtekintések

Nem engedélyezted ezt a funkciót, ezért nem látod, hogy ki tekintette meg a profilodat a közelmúltban.

zunicum eredményei

Tudományos tag

Tudományos tag (4/13)

  1. zunicum

    Spíler 2, spíler extra

    Gratulálok az oldal javítgatásához! Reportoltam ezt a postot, de lám délutánra eltűnt belőle a személyeskedésre utaló kifejezés szerkesztés minden jele nélkül. Nekem jött a figyelmeztetés egy jelentéktelen post után.
  2. zunicum

    Spíler 2, spíler extra

    Mikor lesz már Spiler 2? A továbbiakat azért írom,hogy a Superusereknek ne kelljen ezzel a drága idejüket pazarolni: Jut eszembe több film és zene is kellene. Nem ártana amese csatikat is felturbózni Remus bácsi meséivel. Nem ártana dekódolni a kardozós csatornákat sem.
  3. zunicum

    Spíler 2, spíler extra

    Remélem, te meg tudod, hogy a ** profitorientált cég. Az egész csak arról szól, hogy a *** által elfogadható és profittermelő áron kapja meg a csatit. (1 Ft-ból a haszna 50-60 fillér). Ezzel semmi gond. A baj ott keresendő, hogy a tárgyalásokat már hónapokkal ezelőtt meg kellett volna kezdeni, nem pedig az utolsó hétre hagyni. Amúgy a a legmagasabb tv csomagom van, amiből nézek rendszeresen 9-10 adót. A többire feleslegesen fizetek elő, mint pl.: atv (ami nonszensz évek óta HD-ban jön) , hatos csatona, bonum tv, echo tv, hír tv, az ismétlő csatornák, ahol a a tartalmakat 60-70 alkalommal adják le. Csomagokba kapja a ** az adókat, de nem kéne rám erőltetni.
  4. zunicum

    Spíler 2, spíler extra

    Igen, hiszen fórumgazda vagy. Ha ezt nekem kell elmagyarázni, akkor nagy gondok vannak nálad. Ő csak egy ügyfél, aki érdeklődne tegye bármilyen rossz helyesírással is.
  5. zunicum

    Spíler 2, spíler extra

    Csak ez alapján írtam, hogy szórakoznak a társadalmi munkában dolgozó superuserek. Minimum elvárható, hogy normálisan posztoljon az illetékes kartárs, akármilyen tájszólással is írjon valaki. Akinek nem inge, az ne vegye magára.
  6. zunicum

    Spíler 2, spíler extra

    Hagyd a francba őket. Szórakozni tudnak a másikon, de tényleges információkat nem tudnak nyújtani.
  7. zunicum

    Gyorsító opció

    Kedden rendeltem meg a gyorsító opciót, csütörtökön már hozták is az új HGW-t. Szuper dolog, megérte a váltást, eddig netmánia S csomagom volt.
  8. zunicum

    Karbantartás

    Mindig így kezdődik a karbantartás: pár óra leállás az ígéret, utána napokig, hetekig, hónapokig nem lehet belépni online felületre.
  9. zunicum

    Spíler Tv

    Most már jó (nem csináltam semmit az utóbbi hozzászólásom óta).
  10. zunicum

    Spíler Tv

    Persze, már többször is (set top box kábelét is kihúztam már).
  11. zunicum

    Spíler Tv

    Sat tv szuper családi hd csomag, 51-es programhely: Nincs hozzáférés panel ugrik fel. Mikor lesz nézhető sat-on?
  12. zunicum

    HD adás

    Sziasztok!   Interaktív saton kaon boxon nálam nincs az M4HD-n epg. (persze az sd verzión fut az epg, mindigtv-n is megy az epg) Mikor lesz?   Üdv: zunicum
  13. zunicum

    Műholdas televízió

    A huaweinek nagyon véres a torka! :smileysad: lassan reagál a távírányítóra, az adás működés közben többször akad, képes standy állapotban megfagyni, gondjai vannak a felvétel időzítéssel (2-3 naponta újra kell indítani, mert elfelejti, hogy fel kellene vennie; megzavaradok és befejei a felvételt, ha a műsor átcsúszik a következő napra). kedvenc listánál nem tudja a csatorna alatt megjeleníteni a csatornához tartozó epg-t, hanem az eredeti csatornalista sorrendjében adja be az epg-t, HD csatornák alatt nem működik a PIP, mert  huawei erőforrás hiányára hivatkozik. Szerencsére megszabadultam tőle, és kaptam egy felvevős kaont. Ha nem cserélik a hűségem lejártával szolgáltatót váltottam volna, mert úgy gondolom nekem nem kell pénzért kínlódni a szolgáltó set top box-ával. A T is jobban tenné, ha nem olxsó bovlit sóza az efik javára, hanem időt nem sajnálva tesztelné a szolgáltatói dobozokat az efiknek való átadás előtt. 
×
×
  • Új...