Ugrás a tartalomhoz
  • Szeretne hasonló avatart használni? A profilképként felhasználható avatarokat az alábbi linkről tudja letölteni.

    image.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpeg

Alias

Tag
  • Tartalmak

    5
  • Csatlakozás időpontja

  • Utolsó látogatás

Profil megtekintések

Nem engedélyezted ezt a funkciót, ezért nem látod, hogy ki tekintette meg a profilodat a közelmúltban.

Alias eredményei

Tudóspalánta

Tudóspalánta (3/13)

  1. Alias

    Internet sebesség lassú

    Nekem Magenta Home Box van. Tecnicolor FGA2233
  2. Alias

    Internet sebesség lassú

    Szia. Hát sokat változott a sztori azóta. 2x volt kint a szerelő és a saját laptopján mért rá ott állítólag jó volt. Viszont 3 informatikus barátom volt ránézni és szerintük sem jó. A t-mobil felajánlotta hogy kijönnek kicserélni de 35000 pénz lesz. Mondom tartsák meg. Lejjebb vitette a sebességet 500 MB és ott jó az arány. Próba vissza és láss csodát most sem jó. Azzal magyarázták hogy az új optika egyenletesen osztja el a le és feltöltést. Amire szükséges arra terhel. Na ez torrentnél sem működött. A feltöltések 1000 a le 600. Azt mondták ez normális. Szerintem a rendszer nem normális. 100 szónak is egy a vége. 500 MB lett véglegesen és maradt a hitvány modem. Így a letöltések 490 MB a fel pedig 350 MB kb. Szóval ez miért nem müködik nagynál? Ez lett a vége. Azt azért meg jegyezném hogy a modem azóta is rosszalkodik. Időnként lekapcsol de a szolgáltató szerint nem. Nem tudom akkor ki a h#$@
  3. Alias

    Optikai internet

    Hát gondolhatta volna ,hogy ezt is megpróbáltam. 6 Tesztelő oldalon ment végig. 2 laptopon. Mint írtam 1,5 napja csak telefonálok az ügyfélszolgálattal és csak azt alítják, hogy nálam van a hiba. Kihívtam egy igazi informatikust bár én sem vagyok kezdő és ő is azt mondta a modem a rossz vagy a hálózat. Szóval ha ők küldenek ki szerelőt akkor nekem 5000 pénz lenne. Ergó inkább valami mást találok ki. 25 ügyintézővel beszéltem mert ahogy le sem raktam már hívtam őket, mert az egyik nagyobb *****séget mondott mint a másik. PL: Nem bírja el a vezeték . Ne már. Optika? Akkor a másik a hogy teljesen jó ez így. Mondom ne nézzen hülyének. Szóval ez csak egy pár az okosból. Én sem vagyok egy infó zseni de 20éve foglalkozom vele és csak tudom milyennek kéne lenni. Olvastam az ajánlott és az adott dolgokról. Milyen a mai rendszer. Egyenlő elosztásba kéne jönni. Nem, hogy a letöltés a garantáltat sem éri el és a feltöltés a plafonon van. Röviden ennyi. Ma megint hívtam hibára egy szerelőt de még nem jelentkezett.
  4. Alias

    Optikai internet

    Szép napot. Már nem tudom kihez forduljak. Lenne egy olyan problémám, hogy eddig 150Mb/s internetem volt. 2 napja átváltottam 1Gb/s ra. Kaptam új modemet ,mert az előző állítólag nem volt jó már hozzá. T-mobil tehát szereld magad csomag. Meg csináltam a másikat is nem volt gond. Itt is össze lett rakva ahogy kell. Semmi nincs hozzá kötve csak vezetékes és csak a gép. Win 10. 1G Háló kártyám van mielőtt valaki megkérdezi. Szóval csomag váltás és érdekessége a dolognak, hogy nekem kicsit furcsák az adatok. 1,5 napja csak az ügyfélszolgálattal beszélek de nem tudják mi a baj. Linkelek be egy képet. A feltöltési sebeségem Jóval nagyobb mint a letöltési. A szervizes szerint nálam van a hiba. Mondom ok lejjebb vittük a csomagot 500Mb -re. Ott már valamilyen szinten reális volt. Ott mértünk 300/ 126 Durván. Tudom van a garantált is de ez nem jó így szerintem. Azt szeretném ebből kihozni, hogy ha 1GB a net akkor nem fordítva kéne lennije az aránynak? A letöltési sebeségnek nagyobbnak kéne lennie?
  5. Alias

    Alacsony letöltés, magas feltöltés

    Szép napot. Már nem tudom kihez forduljak. Lenne egy olyan problémám, hogy eddig 150Mb/s internetem volt. 2 napja átváltottam 1Gb/s ra. Kaptam új modemet ,mert az előző állítólag nem volt jó már hozzá. T-mobil tehát szereld magad g csináltam a másikat is nem volt gond. Itt is össze lett rakva ahogy kell. Semmi nincs hozzá kötve csak vezetékes és csak a gép. Win 10. 1G Háló kártyám van mielőtt valaki megkérdezi. Szóval csomag váltás és érdekessége a dolognak, hogy nekem kicsit furcsák az adatok. 1,5 napja csak az ügyfélszolgálattal beszélek de nem tudják mi a baj. Linkelek be egy képet. A feltöltési sebeségem Jóval nagyobb mint a letöltési. A szervizes szerint nálam van a hiba. Mondom ok lejjebb vittük a csomagot 500Mb -re. Ott már valamilyen szinten reális volt. Ott mértünk 300/ 126 Durván. Tudom van a garantált is de ez nem jó így szerintem. Azt szeretném ebből kihozni, hogy ha 1GB a net akkor nem fordítva kéne lennije az aránynak? A letöltési sebeségnek nagyobbnak kéne lennie?
×
×
  • Új...