Ugrás a tartalomhoz
  • Szeretne hasonló avatart használni? A profilképként felhasználható avatarokat az alábbi linkről tudja letölteni.

    image.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpeg

tomsza

Tag
  • Tartalmak

    4
  • Csatlakozás időpontja

  • Utolsó látogatás

    soha

tomsza eredményei

Kutató

Kutató (2/13)

  1. Ezen már túl vagyok köszi ,azt hiszem 3 at írtam aztán jöttek is a válaszok de a bocsánat hibáztunk jóváírjuk szavak voltak a fő csapásvonal;ezért fordultam ügyvédhez ;mert én már többet nem fizetek nekik ; majd ő eljár a nevemben hogy utalják vissza a 4hónapra jogtalanul beszedett pénzemet...
  2. Szerintem elég egyértelmű hogy áthelyezni nem sikerült február óta csak telefonálok ,járok az ügyfélszolgálatra és sűrű elnézések közepette kapom a kifogásokat ,a múltkor közölték szám szerint hogy mennyi telefonom és személyes megjelenesésem volt a telekomnál (mind a kettő 10feletti szám bőven). ezért úgy értem jogosan vagyok felháborodva!!!!
  3. ezt nem hiszem el   csak hogy kerek legyen a történet. Február végén elköltöztem a lakásomból mert eladtam ;már két héttel előtte elkezdtem intézni az áthejezést az albérletembe ;ami durván 3-4 hónap alatt semmilyen formában nem sikerül ;sőtt mivel lejárt a hüségidőm a régi lakásomból kaptam a 15-20ezer forintos csekkeket ;kb 10szer voltam személyesen bent rengetegszer telefonáltam ;személyesen mindig az volt a válasz sztenderden hogy folyamatban lévő ügy semmit nem tudnak csinálni ;már új lakásba költöztem itt kb egy hónapja tart a műszaki vizsgálgatás hogy lehet-e ;amit nem értek mert az előző tulajnak is t előfizetése volt mindenre ;kénytelen voltam ügyvédhez fordulni mert ne írják jóvá azokat a pénzeket amiket kamura beszedtek tőlem ;hanem azt a bankszámlára fogom utalva kérni ;és ez a kis intermezzo elég komoly jövedelem kiesést okozott nekem mivel leszázalékolt vagyok 36évesen és a számítógép nekem munkaeszköz, Nem tudom erre miulyen választ tudnak írni de ezt megmagyarázni nem fogják tudni hogy ennyi idő elteltével még mindig egy helyben toporognak. 15éve vagyok önöknél 2telefon előfiz. is van soha 1 forintal nem maradtam el;ez igen mélyen érintett és csalódtam önökben;más szolgálatót fogok keresni ha vége az ügynek   :smileysad:
×
×
  • Új...