Ugrás a tartalomhoz
  • Szeretne hasonló avatart használni? A profilképként felhasználható avatarokat az alábbi linkről tudja letölteni.

    image.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpeg

Ugineo

Tag
  • Tartalmak

    7
  • Csatlakozás időpontja

  • Utolsó látogatás

Ugineo eredményei

Tudóspalánta

Tudóspalánta (3/13)

  1. Megnéztem a Telekom oldalán, és csak kábel internetet jelez a címre. De közben egyébként utánakérdeztem, és úgy tűnik van a lakótelepen kiépítve optikai hálózat, valószínűleg az utcában is. Ha tegyük fel van az utcában optikai kábel, akkor miként lehet kezdeményezni, hogy vezessék be a házba? Mi ennek a módja?
  2. Sziasztok, Meg tudja valaki mondani, hogy a Bp. 9. kerület, József Attila Lakótelepen ki van építve az optikai hálózat bárhol is? Konkrétan a 1098 Toronyház u. 5.-re vagyok kíváncsi, de egyúttal arra is, hogy a telepen bárhol, akár más utcában van-e optika. A Toronyház u. 5. esetében pedig nem csak arra, hogy a házban bent van-e (mert tudom, hogy nincs), hanem hogy egyáltalán az utcában van-e? Köszönöm.
  3. Ugineo

    SMS kézbesítése kikapcsolt telefon esetén

    Szia, Köszönöm a választ!
  4. Sziasztok, Az volna a kérdésem, hogy kikapcsolt telefon (vagy repülőgép üzemmód) esetén a szolgáltató legfeljebb meddig tárolja a részemre küldött SMS-eket? 1-2 napig biztosan, de mennyi a maximális idő? Domino kártyáról van szó. Köszönöm előre is a választ.
  5. Domino csomagban megszűnt a hangposta szolgáltatás? Bejelentkeztem online felületre, próbáltam beállítani, és azt írja, hogy „A szolgáltatás megrendelésére 2022. január 1-jétől nincs lehetőség.” Végül is ez elég egyértelmű. A kérdés inkább az, hogy ez most így kajak? Nincs erre valami megoldás? Nem is lesz már soha?
  6. Sziasztok, Azt szeretném kérdezni, hogy létezik-e olyan email cím a Telekomnál, amire, ha email-t küldök, akkor azt sms-ben megkapom. Nagyon régen tudom, hogy volt ilyen, még mikor a Telekom-ot nem is Telekom-nak hívták. Létezik még ilyesmi? Akit igazán érdekel, hogy miért van erre szükségem, és szeret olvasni, akkor íme: iOS-en egyszerűen képtelenség olyat beállítani, hogy a telefon folyamatosan elkezdjen csörögni (tehát ne csak 1 db értesítést küldjön), ha email érkezik. Nekem pedig ilyenre volna szükségem. IFTTT app sem tudja ezt. Egyedül a Shortcuts app-al tudnám, amivel SMS érkezése esetén be lehet állítani, hogy elkezdjen lejátszani egy zenét. Viszont külső szolgáltatónál 'email to sms' szolgáltatás nyilván pénzbe kerül. És arra gondoltam, hogy lehet van ilyen eleve a Telekom szolgáltatásai között valahol elrejtve. Szóval, van ilyen? Aki még jobban szeretne elmélyedni a témában: Tudom, hogy a gyári iOS-es email app-al lehet beállítani egyedi csengőhangot, és beállíthatnék valami hosszút. Ezzel csak az a baj, hogy az @icloud.com-os push értesítések trehány vacak lassan érkeznek meg, sokszor csak órák múlva. Más email app-ról pedig nem tudok ahol a push értesítések gyorsak is, és ugyanakkor beállítható egyedi értesítés hang. De a fő kérdés végül is az volt, ami az 1. bekezdésben van. Köszönettel előre is.
×
×
  • Új...