Ugrás a tartalomhoz
  • Szeretne hasonló avatart használni? A profilképként felhasználható avatarokat az alábbi linkről tudja letölteni.

    image.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpeg

klacirtg

Tag
  • Tartalmak

    14
  • Csatlakozás időpontja

  • Utolsó látogatás

Bejegyzések, amit klacirtg posztolt

  1. Üdv. a tévézőknek. Androidos készüléken rögzítésre jelöltem az X-Faktor adását, ami látszólag sikerült. Ám ha vissza szeretném nézni, egy hibaüzenetet kapok: A lejátszás sikertelen E: 402. Közben meg azt írja, hogy a felvétel még 2 hónapig visszanézhető. Már a második résszel járok így. A többi csatornánál nincs ilyen baj. Mi lehet a baj?

    Sikertelen.jpg

  2. Szervusztok profik!

    Mostanában az X 301-es beltérim induláskor azt írja ki, hog "Betöltési hiba" "Részletek". Ám hiába kattintok a részletekre, semmi sem történik. Ha kiválasztom a felvett műsorokat, a lista bejön, azokat le lehet játszani és a TV csatornákat is lehet váltogatni,  nézni. Igazából akkor okoz bajt, ha új felvételt szeretnék beállítani a "Keresés" funkcióval, akkor újból megjelenik, nem ehet kerestetni. Többször próbáloztam a teljes újraindítással, sikertelenül. Mi lehet a gond?

    Betöltési.jpg

  3. Remélem, a T. Telekomtól is olvassa valaki a bejegyzést.

    A feleségem mail címére érkezett ez az alábbi szövegű e-mail: 

    Tisztelt ugyfelunk!

    Az on reeszere uj szamlat allitottunk ki, melyet a honlapunkon tekinthet megaz online ugyfelszolgalaton belepes utan reszletesen atnezheti a szamlan szereplo teteleket, valamint lehetosege van a szamla kiegyenlitesere tobb kenyelmes befizetesi modon is.

    A szamlat nem fizettek meg.

    Folyoszamla : 101463129

    Szamla sorszama : 5371014631290029

    Fizetesi hatarido : 25/08/2017

    Statusz : Befizetesre var

    Fizetendo: 1.315 Ft

    Remeljuk, hogy a szamla kifizeteset a megadott hataridon belul. Vagy az előfizetes velunk automatikusan kikapcsol

    Most mar fizetni a szamlakat egyszeru es sima utat a bankkartya vagy a bankszamla es biztonsagosan

    Kerjuk, kovesse az alabbi linket a folyamat befejezesehez

    Befizetem

    udvozlettel,
    Telekom

    A szövegezés nevetséges, ált. isk. 6. osztály, kb. A nejemnek egyébként nincs semmilyen Telekom előfizetése.

    A "Befizetem" szöveg erre a linkre mutat: http://helloszentgotthard.hu/telekom. Persze nem próbáltam ki :)

    Ha a T. Telekom nem szeretné, hogy rontsák a hitelét, remélem foglalkozik az üggyel.

  4. Úgy tűnik, acel tudományos tanácsadó kolléga beletalált a közepébe: be volt kapcsolva az USB drive és média szerver. Mivel úgysincs rádugva semmi, kikapcsoltam és ezután megtörtént a csoda: azóta egyszer sem dobta le a készülékeket a WIFI (vagy fordítva:) )

    Szóval mindenkinek nagyon köszönöm, aki szánt egy kis időt a megoldásra, nagyon hálás vagyok, hiszen egy több hónapos probléma szűnt meg ezzel (remélem tartósan). 

    Üdv. Laci

  5. Szia!

    Sima TV nézés közben nincs hiba.

    A korábban csatlakozott eszközök (leginkább telefonok, tabletek) ledobódnak. Eltűnik a WIFI ikon és ha forszírozom a csatlakozást, bár látja a WIFI hálózatot, nem tud kapcsolódni, csak próbálkozik, tehát nem jut el az IP cím lekéréséig.

    Bocsáss, meg, nem vagyok nagy szakértő, keresgéltem a router naplóját, de nem igazán találtam. Ha meg tudnád mondani, merre van, készítek képet róla.

  6. Üdvözletem a fórumtársaknak! A problémám a következő: van egy D-Link 704 kábelmodem, 120 MB net, IPTV set- top box. Ha rögzítek mondjuk 2 db HD műsort a set- top box-szal, használhatatlanná válik a WIFI-jel, nem lehet kapcsolódni sem a kábelmodem WIFI-jéhez, sem a továbbfűzött másik router WIFI-jéhez. Viszont a többi gép, amelyik ethernet kábelen kapja a netet, hibátlanul működik. Aztán, ha megszűnik a felvétel, működik a WIFI is. 

    Szeretnék tanácsot kapni, van-e olyan beállítás pl. a modemen, hogy a wifi független legyen a műsorrögzítéstől. Előre is köszönöm!

  7. Üdvözletem!

     

    Van egy x 301-es Set top box, ami egy D-LINK DCM 704-es kábelmodemről működik. A hálózat sebessége 30 megabit.  A kábelmodemre (a set top boxon kívül) csatlakozik még 2 számítógép, meg egy D-LINK megabites switch. Az a hibajelenség, hogy a set top box sok esetben elveszti az IP címet és valami olyan címet kap a modemtől, amin nyilvánvalóan nem működik az IP TV szolgáltatás. Újraindítás után általában ugyanez marad a helyzet. Az jelent egyedüli megoldást, ha minden egyéb eszközt kihúzok a kábelmodemből és csak a set top box marad. Ilyenkor újraindítva hajlandó működni. Ha visszadugom az egyéb eszközöket, egy darabig (néha egy-két napig) hibátlanul megy minden, aztán kezdődik előlről. Hogyan tudnám beállítani a set top boxot, hogy ragaszkodjon egy fix IP címhez? Vagy hogyan tudnám a kábelmodemet beállítani, hogy azt az egy IP címet csak a set top boxnak ossza ki? A belső hálózatom címzése így néz ki: az átjáró 192.168.0.1, a DNS-ek 84.2.44.1 és 84.2.46.1. Az alhálózati maszk 255.255.255.0. A set top box - mikor jó - 12-es IP címen működik. Mikor elveszti, általában a 192.168.66.167-es IP címet mutatja. Nem is értem, hogyan lesz a 0-ás tartományból 66-os...

     

    Minden segítséget nagyon megköszönök, üdvözlettel Kovács László

×
×
  • Új...